Şimdi Ara

Alın Dupe Cıktı Sınırsız GB Satıyolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.gevezeonline. com/selling-gold-bar-18ytl-t49132.html boslugu kaldırın com onundekı

• dupe olsa 18 YTL mi olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FriDAY13

dupe olsa 18 YTL mi olur?

İlk çıktığı zaman 25kr den satacak halleri yok
    not: Ben dupe çıktı demiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 20 Şubat 2008; 14:12:48 >
  • Dupe Xtrap İle Kaldırılmıştır Duyurulur
  • demek adam bayag depolamıs gb sınırsız dedıgıne gore
  • pff dupe olmasa keşke
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır Meta Quest 2 256 Gb
    geçen yıl açıldı
    [SATILDI] Meta Quest 3 512 gb
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyunda DUPE yoktur...DUPE başlamıştır kelimesinin amacı oyunda pazara düşen itemlerin pazardan kalkmasını sağlamaktır.Yani bire bir oyunun eski halini almalarını sağlamaktır... Bunları söyledim diye ben demedim oyunda dupe çıktı diye yanlış anlaşılmasın ama bu doğru, oyundaki itemlerin fiyatlarının artması ve daha sonrada pazardan kalkması için söylenmiş ve yayılmış bir yalandır. Oyunda DUPE yoktur. Ama bunu duyan bazı kişiler hemen itemlerin fiyatlarını yükseltmiş bulunmaktadır... +7 Giga - +7 İİ - WP Vb. itemleri pazardan kaldırmak amaç.

Tekrar Söylüyorum bunları dedim diye ben yaymadım DUPE çıkmıtır Yalanını...
  • Geveze kafe kendimi bildim bileli GB satar zaten.
  • Meta cafede satıyor çok ucuz fiyattan.. Peki güvenilir midir ? Daha önce meta cafeden premium aldım ve sorun çıkmadı
  • Meta dan az önce 18 ytlden 5 gb aldım . Şuan vicdan azabından ölüyorum . Bununla kalmadım hiç birşeyden haberim yoktu ve beramus piyasası tavan yapmıştı o parayı harcadım . Normalinde dual rom + ep + para kalması gerekirke nsadece dd25 ve shio tears alabildim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cenk

Geveze kafe kendimi bildim bileli GB satar zaten.

+1

Bıktım bu bebelerin çıkardığı dupe çıktı söylentilerinden.Cafe geveze ezelden beri gb satıyor.Dupe çıksa herkez bilir 10-20 kişi bilmez.Önceki dupelerde oyunu oynayan zaten böyle şeylere inanmaz.En fazla birkaç aydır oynadığın kesin.
  • Beramustaki tüm tanıdığım saygın kişilere sordum ve düpe olduğunu söylediler . Bence Bir sürede düpe çıkmadan bu piyasa böyle alt üst olamaz . 24 saat içinde beramusta tüm herşey 2 katı oldu :S
  • arkadaşlar dupe yi ortadan kaldırmak k2 için çok zor olmasa gerek. k2 izin vermediği sürece dupe olayı cok uzun sürmez bence. helede adamlar para aşkıyla potları bile pustan satmaya başlamışken ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PUni

Meta cafede satıyor çok ucuz fiyattan.. Peki güvenilir midir ? Daha önce meta cafeden premium aldım ve sorun çıkmadı

güvenilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.