Şimdi Ara

Aliexpressten veya başka siteden alışveriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette yurtdisindan alışveriş yapılır mi? Yapılırsa hangi siteden yapılır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guvenecegin siteler

Aliexpress
    Banggood
    Everbuying
    dx
    pandawill
    chinabuye
    amazon
    ebay
    tmart
    gearbest
    buyincoins
    tinydeal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die_caprio -- 4 Mart 2016; 22:21:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dx sitesinden daha alışveriş yapmamıştım, geçen günü bir sipariş verdim ertesi günü kargoya vermişler. baya hızlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: surfcasting

dx sitesinden daha alışveriş yapmamıştım, geçen günü bir sipariş verdim ertesi günü kargoya vermişler. baya hızlı.

Belli olmuyor bazen hocam.ben bir urun siparis vermistim 1 hafta kargolayamadilar.ellerinde hazir stokta varsa hemen yolluyorlar ,yoksada tedarik edene kadar bekletiyorlar.guvenli bir site o ayri tabiki.

• die_caprio kullanıcısına yanıt
    oradaki yoğunluğu, stok dururmunu biz bilmiyoruz tabii. şansımız varsa çabuk geliyor. site çok ciddi ve güvenilir onda kuşku yok..
  • Çok teşekkürler, peki orjinal mi yoksa değil mi? Mesela fotoğraf makinesi vb. Falan

• dx sitesinden ilk siparişim henüz elime ulaşmadı onun için bir şey diyemiyorum. ama başka arkadaşların bu konu hakkında bilgisi vardır muhakkak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: coopp

Çok teşekkürler, peki orjinal mi yoksa değil mi? Mesela fotoğraf makinesi vb. Falan

Hocam foto makinasi alacaksan çin sitelerinden alma.amazon orjinal satar.2.tavsiyem tr den al,

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

Orijinalden alıntı: coopp

Çok teşekkürler, peki orjinal mi yoksa değil mi? Mesela fotoğraf makinesi vb. Falan

Hocam foto makinasi alacaksan çin sitelerinden alma.amazon orjinal satar.2.tavsiyem tr den al,

Tamam çok sağolun.

• coopp C kullanıcısına yanıt
    foto makinası lens vs gümrükten geçmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.