Bildirim
Aliexpressten 25 Kargo Aldım Gümrük?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
12 ürüne düşürdüm, hala iptal edebileceklerim var, konuyla ilgili bilgisi olan? -
Birisi 35 ürününün zamanında eline geçtiğini söyledi, benle aynı durumdayken. Ben de bütün ürünleri tekrardan aktif ettim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kitmaker
Birisi 35 ürününün zamanında eline geçtiğini söyledi, benle aynı durumdayken. Ben de bütün ürünleri tekrardan aktif ettim.
farklı farklı geçerse bir sey olmaz. yani 25 ürün aynı anda toptan gitmeyecektir. biri salı günü geçer diğeri çarsamba vs -
Hocam ne aldınız o kadar baya indirim var sanırım -
aliexpress kaç dolar veya euro alışveriş üzeri vergi ye takılır...ben 75 dolarlık bir ürün alacagım ,vergi ödermiyim.... -
75 euro sonrası %20 vergiye tabi tutuluyor. 80 dolara tekabül ediyor sanırım kontrol edersiniz. Avrupadan gelirse ürün %18
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çoğu ürün 49 cent yerine 47 idi ama yine de alacağım vardı diye aldım. Tabi aralarında gerçekten indirime girenler de çoktu. Bazı satıcılar ise 7 dolarlık ürünü 20 dolara çıkartıp 11.11 indirimi yaptık diye 10 dolardan satmaya çalıştılar, mesela beklediğim bir ürün 12 dolar+free shipping idi, indirim günü 7 dolar+7 dolar kargo şeklinde sunuldu
her biri ayrı paket kargo ise o geçersiz sınır tek bir kargo içindir.. -
Yaklaşık 1500 tl lik alışveriş yaptım 50-60 tane farklı kargo olacak
Bir sıkıntı olmaz merak etme. Hepsi farklı günlerde gelir.
xxxxxxxxxx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 21 Mayıs 2020; 10:21:18 > -
Hepsi farklı gün gümrüğe girer ondan sorun olmaz dediniz bütün takipli ürünler 2 Aralık 17-18 arası sisteme girilmiş :) takipsizlerde de durum böyleyse sıkıntı çıkmaz inşallah
Kargo uçakları haftada 2 defa felan giriyordur gümrüğe. Sıkıntı çıkmaz bence, ama farklı isimlerle alsaydınız. 39dolara 5 dolar indirimi mi kullanmak için tek ödemeyle aldınız acaba? -
Yok hayır hepsi farklı ürünler farklı firmalardan. Kargoya veriliş süreleri de farklı günlerdi oysaki. Biri ilk gün diğeri 7 gün sonra kargoya çıktı mesela aynı gün geldiler. İnşallah sıkıntı çıkmaz bundan sonra sadece beklemek gelir elden. Zaten ürünler evime değil arkadaşın işyerine arkadaş adına gidecek, alırlarsa onu alacaklar :))
Kargo verilis tarihi farketmez arkadasin dedigi gibi bazen china post birlestiriyor paketleri, zimbaliyor birbirine -
Elime ulaşsın da gerekirsr 25 tanesi tek bir devasa koliyle gelsin :)
Bence sıkıntı çıkmaz. Yani belki bulunduğun ildeki gümrük müdürlüğüne gelmen ve kargolarını teslim alman gerektiğini belirten bir tebligat getirir kargocu. Gümrüğe gidersin, kargoların önüne getirilir, sorar ne aldın, sipariş listesinin çıktısını da al önceden. Paketler açılır, sıkıntı görülmez(maddi değeri 75dolar üstü olmadığını düşünmeli)(aksi takdirde vergi ücreti ister) paketlerini alırsın.
Ancak ürünler kimin adınaysa onun gitmesi gerekir gümrük müdürlüğüne.
Ama bence kargolarınız normal bir şekilde gelecektir. -
İnşallah sorunsuz gelir ya hiç uğraşılacak işler değil her biri 50 cent 1 dolar 2 dolar ürünler :)
benim de 30 parça kargom var. hiçbir şey değil de kargocular gelince kolu komşu bu adam ne alıyor der diye utanıyorum artık. daha böyle sipariş falan vermem. 15 tane geldi bi o kadar daha var gelenler de gelecek olanlar da zaten çer çöp bir işe yaramıyor 4 tane aux kablosu mesela telefon ile araba teybine başlayınca telefon sapıttı. 4 tane usb şarj data kablosu ilk kullanımda dağıldı. araç telefon tutucu telefonu tutmaktan aciz. araç için çakmaklık şarj aleti çakmaklık yuvasına oturmuyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim aldıklarım daha önce de aldığım şeylere benzer ürünler. Ondan kaliteleri kullanılabilir düzeyde biliyorum. Sizin paranıza yazık olmuş biraz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X