Şimdi Ara

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ! (683. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.704
Cevap
226
Favori
1.258.302
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 681682683684685
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanwen economic air mail ile gelen kargolar takipsiz mi oluyor. Ücretsiz kargo idi.
    26 Eylül de Türkiye'ye giriş yaptı. Ptt sitesi yenilenmeden önce görebiliyordum vergilendirilmesini ama site değiştikten sonra sonuç bulunamadı yazıyor.

Umudu kesmeli miyim sizce?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hamsili ekmek kullanıcısına yanıt
    Takipsiz special yanwen değilse takipsizdir vergi görünmez 20 güne gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20/09/2019 - 05:49:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - Singapore (Yurt Disi)
    20/09/2019 - 23:40:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi Send item abroad (EDI-received) - - Singapore (Yurt Disi)
    21/09/2019 - 13:21:25 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) - - Turkey
    10/10/2019 - 17:22:12 Gonderi gumrukten çıktı (Gelen) Return item from customs (Inb) - - Turkey
    10/10/2019 - 17:22:12 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) - - Turkey
    10/10/2019 - 20:22:10 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    10/10/2019 - 20:22:12 Gümrükten Çıktı İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    11/10/2019 - 12:19:04 PTT İşyerinden Çıktı PTT İşyerine Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    11/10/2019 - 13:15:26 PTT İşyerine Girdi Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi İSTANBUL AVPİM ARNAVUTKÖY İSTANBUL(AVR)
    13/10/2019 - 08:57:55 Gonderi teslim merkezinde alindi (Gelen) Receive item at delivery office (Inb) - - Turkey
    13/10/2019 - 11:57:55 PTT İşyerine Geldi İSTANBUL AVPİM ARNAVUTKÖY İSTANBUL(AVR)
    14/10/2019 - 14:20:52 Torba Kapandı İSTANBUL AVPİM ARNAVUTKÖY İSTANBUL(AVR)

Çinden kulaklık siparişi verdim.1 ayı geçti sorguladığımda yukarıdaki gibi gösteriyor.65.82 vergi var.Ankara'dayım kaç gün içinde elime ulaşır????

• murderyamf kullanıcısına yanıt
    benim de avpim'de oradan oraya sevkedilip duruyor bir türlü çıkıp gelemedi anadolu yakasına..bekliyoruz bakalım
  • 14/10/2019 - 22:34:03 PTB'den Çıkarıldı İSTANBUL AVPİM ARNAVUTKÖY İSTANBUL(AVR)

PTB'den çıkarıldı bu ne demek oluyor şimdi?
  • Arkadaşlar şimdi yurtdışından sipariş vermek istiyorum 2 tl kırılmaz vergi vs çıkarmı bide neye dikkat etmem gerekiyor?
  • bu sabah aliexpres para iadesi teklif etti 200 t gibi rakam kac gune hesaba yatar ?

• bugün kargomu almak için ptt şubesine gittiğimde sistem kargoyu vermedi,sistemden düşemedikleri için de kargoyu teslim alamadım böyle bir saçmalıkla ilk defa karşılaşıyorum. ne yapmak gerekir bir bilgisi olan var mı?
  • SORGUMEMURU S kullanıcısına yanıt
    Special yanwen diye bir ifade görmedim sadece yanwen economic air mail yazıyor.

Bana mı gelir yoksa ptt ye mi? Keşke 20 güne gelse, öyle şanslı olamadık. Eğer gelirse mesaj yazarım buraya zaten.

• hamsili ekmek kullanıcısına yanıt
    Postacı uğraşmayabilir haber kağıdı bırakır postacıya tembihle 5 TL bahşiş verdin mi kapına kadar getirir

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    kargomun bilgileri normal duruma gelmiş, en son ekim 11 de akşam saati geçilen ;

11/10/2019 - 20:39:42 PTT İşyerine Girdi Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi İSTANBUL AVPİM ARNAVUTKÖY İSTANBUL(AVR)
    11/10/2019 - 20:40:09 Torba Geliş Kaydı Yapıldı İSTANBUL AVPİM ARNAVUTKÖY İSTANBUL(AVR)

şu bilgiler var. Valla şaşkınız, gümrük ücreti belli olmuş hala niye gelemiyo bu kargolar anlamış dğlm.
    Benimde aynı durumda acaba yurtdışından alışveriş yapmayalım diye çile mi çektiriyorlar insanın aklına gelmiyor değil. Gümrük sonrası normal ptt işlemleri uygulanır kısa sürede gelirdi burda anormallik var gibi

benim de bugün tuzla'ya geldi ve gün içinde tekrar ilçeme sevk edildi. ağırdan aldılar bu sefer nedense..bilinçli de olabilir bilmiyorum. son siparişimdi zaten o da geldi diyebilirim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderyamf

kargomun bilgileri normal duruma gelmiş, en son ekim 11 de akşam saati geçilen ;

11/10/2019 - 20:39:42 PTT İşyerine Girdi Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi İSTANBUL AVPİM ARNAVUTKÖY İSTANBUL(AVR)
    11/10/2019 - 20:40:09 Torba Geliş Kaydı Yapıldı İSTANBUL AVPİM ARNAVUTKÖY İSTANBUL(AVR)

şu bilgiler var. Valla şaşkınız, gümrük ücreti belli olmuş hala niye gelemiyo bu kargolar anlamış dğlm.
    Benim kargonunda son durumu bu....

11/10/2019 - 20:44:35 Torba Geliş Kaydı Yapıldı İSTANBUL AVPİM ARNAVUTKÖY İSTANBUL(AVR)

Sizinle aynı durumdayız sanırım kargolarımızda aynı torbada tarihler aynı çünki..bekliyoruz bakalım ne zaman teslimat gerçekleşecek

• thsnblt kullanıcısına yanıt
    3 4 gün max. 1 2 güne genelde yatıyor ama.
  • Mal arızalı ya da farklı çıktı malı Çine geri göndermezsek Aliexpress ten TAM İade alabiliyor muyuz yani satıcı kazıklamışsa?

• exotic34 E kullanıcısına yanıt
    Benim kargoda ayni durumda hocam. Hepsi aynı torbada gibi duruyor.

• Hocam az önce bir kıpırdanma olmuş bi kontrol edin isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifakdnz -- 16 Ekim 2019; 14:37:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifakdnz

Hocam az önce bir kıpırdanma olmuş bi kontrol edin isterseniz
    evet biraz kıpırdamış kargolar bende baktım şimdi

16/10/2019 - 04:36:47 Alıcı Merkez Torbayı Açtı İSTANBUL AVPİM ARNAVUTKÖY İSTANBUL(AVR) son durum bu..

ne torbaymış arkadaş bir bakıyorsun açılıyor bir bakıyorsun kapanıyor bakalım sonu ne olacak
  • exotic34 E kullanıcısına yanıt
    Turkey post benim hocam

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ!

14 unden beri arnavut koyde niyese bekliyor anlamadim.
    Ayin 5 inde tr giris yapti turkey post olucak bide :)
    12 gündür istabul dan gelicek bana

• 
Sayfa: önceki 681682683684685
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.