Şimdi Ara

Aliexpress para iadesi nasil yapiyor yardim pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
61.841
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yakın zamanda ailexpress üzerinden ürün satın aldım kartımı kayıt etmeden önce sistem benim adıma işlem yapıp üründen sepetime ekleme yapmış farkında değildim ilk kez alışveriş yaptığım için daha sonra kartımı kayıt edip ürünü al dedim ve ödeme alındı dedi diğerini sonra fark ettim dedim nedir bu ikinci ürün onu iptal ettim sonra hesap hareketlerime baktigim da ürünün parasını aldıklarını gördüm şimdi ürünü iptal ettim firma ismini bulamıyorum nereye nasıl bildirebilirim bunu yada iptal ettikten 2 hafta sonra falan mi iade ediyorlar parayı bana bu konuda yardim edebilecek biri var mi bu arada diğer ürün kargoya verildi onda sorun yok ( hesap hareketlerinde biri ailexpress londra diğeri ailexpress bir de rakamlar fln yazıyor anlam veremedim )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer kısa sürede iptal ederseniz sorun yok AliExpress 3ila 15 gün içinde yatırıyor...

Fakat alışveris satıcıya iletildi ise siz satıcı ile görüşüp iptal durumunuzu bildirdiginiz taktirde satıcı iyi biri ise hemen iptal ediyor yine para size geçiyor.

• Daha ürün satıcıdan kargoya teslim edilmeden yaptım iptal işlemini ama ücret hesabıma yatmadı ürün gelse sıkıntı yok başkasına satar yada hiybe ederim o da sorun değil ama ücret geri ödemezse elin gevuruna para kaptırmak istemiyorum 3 15 gün arası ise bekleyeceğim artık cevap için teşekkürler

• Wowplayer W kullanıcısına yanıt
    07/12/2016 tarihinde Ürünü aldım sonra takipsiz kargoyu görünce hemen iptal ettim bir dakika sürmedi ama baktım hesaptan çekmişler 13/12/2016 tarihinde kartıma iade yapmışlar buda demek oluyorki 3 ila 15 gün içinde iade yapıyorlar...Benimki 6 günde yatmış...

• 06nakres06 kullanıcısına yanıt
    Alis yaptigim firmaya mesaj gönderdim biz para iadesini iptal ettiğiniz gün yaptık bizim ile ilgili sorun yok bunu ailexpress ile görüşmelisiniz diye cevap vermiş ben de bekleyeceğim su an 6 gün oldu aldığım ürünü iptal etmesinler de şimdi habire ona bakıyorum sıkıntı çıkmazsın diye

• Arkadaşlar bende de şöyle bir durum var; aliexpressten bir alışveriş yaptım ve de 10 dakika geçmeden iptal ettim bugün iade yatmış mı diye kontrol edeyim derken aynı tutarda paranın alısveriş yaptığım gün hesaptan iki defa çekildiğini fark ettim. Daha önce böyle bir durumla karşılaşanınız ya da ne yapmam gerektiğini bilen var mı?
    Aliexpress para iadesi nasil yapiyor yardim pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysbawer -- 31 Ocak 2017; 2:34:56 >

• baysbawer B kullanıcısına yanıt
    Benim başıma gelen de tam olarak bu kardeşim tek bir sipariş geçtim iki adet çekmişler birini hemen iptal ettim adam da doğruladı iptal ettiğimi para iadesini biz yaptık gerisi ailexpress de dedi ben hala bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    ben de siparişi iptal ettim yalnız benim iade 10 gün olmasına rağmen henüz gerçekleşmedi. Sorununuza bir çözüm bulursanız beni de haberdar eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysbawer -- 1 Şubat 2017; 1:34:44 >
    Benim satıcı ile görüşmem de bana su an.paketlenmiş olan işlem kapatılmış yani biz onu paketledik gönderdik diyor diğerini ise aynı gün biz para iadesini yaptık eğer sıkıntı devam ederse ailexpress ile görüşün dediler yani büyük ihtimal aracı olan ailexpress parayı onlardan alıp bize gönderiyor bizde ki hepsiburada gibi ama parayı hemen hesaba geçmiyor bi 15 gün geçecek sanırım

Ben de dün aliexpress müsteri hizmetleri ile konuştum yalnız google translate kullandığım için kötü bir iletişim oldu. Adama aynı anda iki defa ücret çekildiğini anlattım, banka ekstresini attım, adam da iptal ettiğim ürünün parası yatınca karttan alınan ikinci ödeme de geri verilir şeklinde cevapladı.

Başka bir şey ima etmeye çalışmıştır büyük ihtimal işin garip tarafi bu ödemeler için bizden her hangi bir şifreleme mesajı fln gelmiyor olması ucuz ama riskili bu gibi durumlarda para iadesi için uzun süre beklemek gerekiyor ki bir de şöyle düşün ben 25 tl lik bir alışveriş yaptım ya bu 600 tl olsaydı ? 1200 tl yi çekmiş olacaklardı cüzi de olsa paramı bu adamlarda bırakmak istemiyorum

• Başka bişey ima ettiğini sanmıyorum çünkü cümleleri çoğunlukla iki üç kelimeden oluşuyordu. B... anlatır gibi anlattı sağolsun.

Gearbest daha önce çok iade yaptı sorun çıkmadı ama bunu görecğiz artık bugün onbeşinci gün iade yatmamış.

Bakalım ne olacak inş yatırırlar bana yatırmazlarsa da en azından bir ürün gelmiş olacak sağ sağlim ulaşsın da

Bu gün itibari ile para iadesi yapıldı

Kusura bakmayın geç döndüm. Bana iade yatmadı, 25 günü geçti süre sanırsam.

Satıcı ile irtibata geçin bence eğer ürünü hatırlıyorsanız.. Belki de gönderdiler su an yoldadır

• İade yatınca kendi banka sayfamızda son hareketlerde açıklama olarak ne yazıyor .

• trlux T kullanıcısına yanıt
    aliexpress olarak geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam

• Arkadaşlar selamlar, ürünün gelmemesi üzerine ücret tarafıma iade edilmişti, lakin ürün şuan bana ulaştı vatandaşın parasını nasıl öderim bilgisi olan varmı.

• canlı destekten satıcıya yaz hemen cevap veriyorlar şöyle bir seçenek sun ürünün aynısından satın al ama ürünü göndermesinler yine de siz bilirsiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.