Şimdi Ara

Aliexpress Para İadesi Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen aylarda aliexpress ten s4 batarya aldım.Başlığında orjinal diye yazmasına rağmen bana çakma batarya yolladı.Bende iadeyle uğraşmamak için.Ürünü yollamadan 5 dolar iade talep ettim (Toplam fiyat 9.5 dolar falan) Daha sonra bugün baktığımda ''Dispute your progress'' kısmına tıklayınca aşağıdaki gibi bi yazı yazıyordu.Bunun anlamı nedir?
    Bu arada satıcı yaptğım iade teklifine daha cevap vermedi

You have already opened a dispute.
    If the seller does not respond by 0 calendar days 19 hour 26 minute 9 second , the dispute will be closed in your proposal.
    You can continue negotiating a solution with the seller until the deadline arrives.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsikalgo Okoronkwo -- 6 Ocak 2016; 0:44:01 >

• satıcı 19 saat içerisinde cevap vermez ise anlaşmazlıkda sizin verdiğiniz teklif uygulanıcak demek.
  • İyimiş o zamam.Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full refund yapsaydın da alırdın. Orjinal diyorsa öyle yollamak zorunda. Aksi halde site blokede tuttuğu parayı satıcıya değil sana geri yolluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzaNazY

Full refund yapsaydın da alırdın. Orjinal diyorsa öyle yollamak zorunda. Aksi halde site blokede tuttuğu parayı satıcıya değil sana geri yolluyor.

Bataryayı yollamadım hocam.O yüzden full refund istemedim.Batarya 2 dolara gelmiş oldu.Batarya yollamadan full refund istesem alabilir miydim ki?
  • Led ışık almıştım 60 gün olacaktı dispute açtım dedim senden sonra verdiğim siparişler geldi bi senin gelmedi özür diledi koruma süresini 30 gün daha uzatmayı talep etti kabul ettim bende neyse 30 gün de geçti yine msj attım daha fazla uzatamam dedi para iadesi yap dedim 20-30 gün daha bekle dedi

Ürüne yorum yapcam yapamıyorum yeniden dispute de açılmıyor adam benim parayı yedi bu saatten sonra yapabileceğim birşey varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.