Şimdi Ara

Aliexpress'den ayakkabı alıcam yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.151
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu siteden aşağıdaki ayakkabıyı alıcam bunun orjinali baya pahalı bu çin malı olmalı ki bende çin malı arıyorum bi bakarmısınız bunu siparis verdikten sonra bi sıkıntı olurmu fiyatı tam olarak nedir satıcının güvenilirligi nedir lütfen yardım tesekkürler

http://tr.aliexpress.com/item/MIXED-COLORS-KANYE-WEST-350-shoes-yeezy-shoes-Men-and-Women-Breathable-Mesh-Fabric-Casual/32505917146.html?ws_ab_test=searchweb201556_2_79_78_77_91_80%2Csearchweb201644_5%2Csearchweb201560_9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roseria -- 6 Kasım 2015; 18:09:10 >

• siyah 5.5 numara 19.5 dolar diğer renk ve numaralar 24.5 dolar.
  • Ayakkabılarda numara nasıl oluyor bu klasmanda.
    41 numara giyen bir vatandaş kaç numara alması gerekiyor
  • ''lütfen yardım'' gibi mesajlara konulara cevap vermezler bilgin olsun
  • 41 >>>8
    42>>>8.5 numaradır.

ayrıca ayakkabıda vergi olayı kalktı mı ki sipariş verdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: promac

41 >>>8
    42>>>8.5 numaradır.

ayrıca ayakkabıda vergi olayı kalktı mı ki sipariş verdiniz?

Kalkmadi ne kadar oderiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • roseria kullanıcısına yanıt
    72 tl vergi var. ayakkabıdan fazlasını vergiye ödersin. ancak bunun sadece nike markasında olduğunu söyleyenler de var, vergiler eklendikten sonra, salomon marka ayakkabı getiren biri videosunu atmıştı youtube a,vergi alınmadığını söylüyordu yorumda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: promac

72 tl vergi var. ayakkabıdan fazlasını vergiye ödersin. ancak bunun sadece nike markasında olduğunu söyleyenler de var, vergiler eklendikten sonra, salomon marka ayakkabı getiren biri videosunu atmıştı youtube a,vergi alınmadığını söylüyordu yorumda.

ayakkabi 50 dolar ki turkiyede yok degecek ayakkabi vede adidas 70 tl odemeyi goze aldim ama dhgate.com dan mi aliexpress den mi alayim kararsiz kaldim 2 saticidan biri baya satis yapmis ama 20 dolar fazlaya satihor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.