Şimdi Ara

Aliexpress Alışveriş Yapmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aliexpress alışveriş yapmak, merkezi Çin’de bulunan ve The Alibaba Group’un sahibi olduğu popüler bir perakende web sitesidir. Aynı zamanda Çin’deki küçük işletmelerin uluslararası müşterilere doğrudan ürün satmalarına odaklanan bir e-Ticaret platformudur. Site yalnızca uluslararası satış için kurulmuş olup Çin Halk Cumhuriyeti vatandaşlarına ürün satışı bulunmamaktadır.

    aliexpress alışveriş, ürünleri doğrudan bireysel müşterilere sattığı için Amazon veya eBay gibi Amerikalı şirketlere benzemektedir. Firmanın Amazon’dan en büyük farkı tamamen 3.parti satıcıları için kurulmuş bir platform olmasıdır. Amazon ise kendi ürünlerini ve diğer satıcıların ürün satışına izin vermektedir.

    AliExpress Üzerinden 10 Adımda Kolay Alışveriş
    Çin merkezli online alışveriş platformu Aliexpress, neredeyse ihtiyacınız olan tüm ürünleri içerisinde barındırmaktadır. Son derece ucuz ve kaliteli ürünlerin satışa sunulduğu Aliexpress.com üzerinden alışveriş mi yapmak istiyorsunuz? Bu konuda ilk kez deneyim yaşayacak kullanıcılar için Aliexpress üzerinden kolay ve güvenilir alışveriş yapmanın 10 kesin yolunu açıklıyoruz. Aliexpress üzerinden alışveriş yapmanın 10 kolay yolu!







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.