Şimdi Ara

Aliexpress 100 tane telefon kılıfı sipariş etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aliexpressden 100 tane telefon kabı getirsem gümrükte kalır mı toplam 30 dolar ediyor.

• Annemin bir hobisi var, değişik taş kalıpları var onları boyuyor, 1 hafta önce 70 tane kalıp sipariş ettim. 45$ tuttu bakalım, gelirse haber veririm
  • 5 taneden fazlası ticari amaca giriyor normalde, ama sanmam takılacağını çünkü fiyat oldukça düşük.
  • sene 2013 50 adet telefon kapağı siparişi verdim ve gümrüğe takıldı. bence maceraya girme. vaktine yazık.
  • Takılır
  • Duruma gore sonucu bizimle paylasir misiniz?
  • yaklaşık bir ayakkabı kutusunun yarısı büyüklüğünde ve cidden ufak olmayan bir pakette ağzına kadar usb kablosu dolu kargo gelmişti komşumuza, yanlışlıkla benim paketlerle bana vermişlerdi cidden ağırdı onlar geçtiyse kılıflarda geçebilir ama mantıklı olan 20-20 sipariş vermek. tabi külfeti arttırabilir ama şansınız daha fazla olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaklaşık bir ayakkabı kutusunun yarısı büyüklüğünde ve cidden ufak olmayan bir pakette ağzına kadar usb kablosu dolu kargo gelmişti komşumuza, yanlışlıkla benim paketlerle bana vermişlerdi cidden ağırdı onlar geçtiyse kılıflarda geçebilir ama mantıklı olan 20-20 sipariş vermek. tabi külfeti arttırabilir ama şansınız daha fazla olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 200 tane sipariş vermiştim 6 koli geldi eve istif halinde gelmedi kılıflar hepsinin kutusu vardı iphone 6 kutusu gibi. Tabi mor hariç yolla demiştim alayı mor gelmişti. Zorla hediye etmiştim birçoğunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.