Şimdi Ara

Alienware M15 Türkiye'de nereden alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru başlıktaki gibi. Türkiyede güvenilir nereden alabilirim bu cihazı? Rt20*li olanlar henüz yaygınlaşmadı zaten ama türkiyede almak hep sıkıntıydı benim bildiğim. Ebrar Bilgisayar satıyor fakat yinede bi sormak istedim. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ebrar dün itibarı ile ilginç bir şekilde alienware M serisi laptop fiyatlarının üzerine 1000 TL civarı fark koydu.

Ayrıca bu ürünler adeksstore, İtopya ve hepsiburada da mevcut. Ama ben kararsız kaldım sanki MSI GE serisi daha cazip gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burda modeller mevcut
    www.ebrarbilgisayar.com
    Dell�Alienware Laptop Fiyatlar� - ebrarbilgisayar.com
    https://www.ebrarbilgisayar.com/alienware-pmk652
  • bu fiyatlar ne böyle 2017de 5,5k ya almistim alienware...
  • quote:

Orijinalden alıntı: qop

Ebrar dün itibarı ile ilginç bir şekilde alienware M serisi laptop fiyatlarının üzerine 1000 TL civarı fark koydu.

Ayrıca bu ürünler adeksstore, İtopya ve hepsiburada da mevcut. Ama ben kararsız kaldım sanki MSI GE serisi daha cazip gibi..
    katiliyorum cunku yeni modellerinde max-q ekran kartlari var alienwarede 1070 max-q normal 1060 ile nerdeyse ayni diyorlar
  • hb den 13 bin tlye 512 ssd rtx 2060 version aldim cokta memnunum ebrar bunu 14750 den satisa sunmustu
  • Pierre Cantona kullanıcısına yanıt
    Ben hb'ye pek güvenemediğimden almamıştım. Bide amerika fiyatını görünce 4 bin tl fazladan veresim gelmedi :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amerikadaki versiyon ile şuanda 800 tl fark var benim aldığım modelde. Siz galiba garantiyi eklemediniz hocam çünkü uluslararası garanti premium garanti kapsamına giriyor altta config kısmında detaylı açıklamalar var zaten
  • Pierre Cantona kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsini kattığımda 10bin tl yapıyor. Kalan 3 bini de tr vergisi. Ayrıca Türkiyeye gelişte alacağın vergiyi düşünce yine 3.500 tl civarı amerikadan alınca bir kâr oluyor. Tabi bu maksimum ödeyebileceğin para. Amerikada sık sık bunun indirimi de olduğu için 7-8 bine bile alınabiliyor. Şahsen gelecek sene alienwareyi amerikadan almayı düşünüyorum yeni nesil işlemci ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justician -- 24 Mayıs 2019; 14:18:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • o da bir secenek tabi ki hocam ben de usa den alacaktim ancak nasip olmadi diyelim ama turkiye piyasasina bakinca ben 13 bin tlye cok iyi aldim diye dusunuyorum msi gl serileri bile 11 bin tl bandina cikmis durumda o kadar da onerdim arkadaslarima ama gittiler yine msi aldilar herkesin kendi tercihi tabi ki ama ben cok memnunum suan malzeme kalitisi gercekten cok iyi her dokunusta guven hissi veriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.