Şimdi Ara

****ALİBABA VE ALİEXPRESS ***** (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.451
Cevap
224
Favori
670.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Giriş
  • 11 gündür hiç hareket yok neden olabilir?

öğe yok Yıl Durum Yer Hedef Tarih
    RK060068739CN 2014 Çin Post tarafından alınan Nanjing Türkiye 20140914 1525
    RK060068739CN 2014 İhracat Security Scan Nanjing Türkiye 20140915 1443
    RK060068739CN 2014 Gümrük Kontrol depoda Nanjing Türkiye 20140915 1606
    RK060068739CN 2014 İhracat Security Scan Pekin Türkiye 20140917 2010
    RK060068739CN 2014 İhracat Gümrük Tarama Pekin Türkiye 20140918 0855
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtbediz

"Geri gönderilen bu sipariş için takip detayları eklenmediği için bu işlem otomatik olarak kapatıldı ve satıcıya ödeme serbest bırakılacak" diyor.

yani bizim paracıklar gitti :-( teşekkürler kardeşim.
  • ceylinnaz kullanıcısına yanıt
    Üzgünüm.

Siparişi 7 eylülde vermiştim, Hong Kong Air Postla 29 Eylülde elime geçti. 15 iş gününde yani.
     ****ALİBABA VE ALİEXPRESS ***** ****ALİBABA VE ALİEXPRESS ***** ****ALİBABA VE ALİEXPRESS ***** ****ALİBABA VE ALİEXPRESS ***** ****ALİBABA VE ALİEXPRESS *****

• arkadaşlar anlaşmazlık açtım kısmi ödeme için
    süre doldu satıcı hala cevap vermedi para ödeme yaptığım karta geri mi yüklenecek, ne olacak bilgilendirir misiniz.

Initiator Received Goods Return Goods Refund Amount Date Action Reason & Detail Attachment
    Seller Yes No US $ 5.36 2014-09-27 20:16 Seller accept
    Buyer Yes No US $ 5.36 2014-09-23 01:48 Open Dispute

cevaplayacak biri var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: karpuz luteum

Hocam Türkiye 'deki bedenlerle aynı mı?

Bu Abercrombie ve Hollister ürünlerinin bedenleri dar kesim oluyor. Ben L giyiyordum bir büyüğünü aldım XL tam oturdu.

RG008338409CN Kargo ne durum da yardımcı olursanız sevinirim

Orijinalden alıntı: bajk

http://turkish.alibaba.com/product-gs/zhejiang-cardio-racing-exercise-bike-exercise-equipment-1980296401.html
    bunu gümrüksüz getirebilirmiyim? bilen biri var mı?

Gümrükçü arkadaşlar daha iyi bilirler ama 45 kiloluk kocaman bir paket mutlaka dikkat çekecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Xiaomi 12T Pro 12/256GB Black MIUI 14.0.11.0 TLFCNXM by xiaomi.eu / Poco F2 Pro 8/256GB Black MIUI 14.0.5.0 SJKCNXM by xiaomi.eu / MiMix2 6/256GB Black MIUI 12.0.1 Stable by xiaomi.eu / MiNote2 4/64GB Black MIUI Global Kararlı v11.0.2
    MiPad2 64GB MIUI v8 MultiRom / MiBox3 International AndroidTV v8.0 / Tronsmart T428 MiniPC 4.1.2 JB

Mi A1 4/64GB Gold / Mi5 Prime 3/64GB Black / RedMi Note 4X 3/32GB Black / Mi4LTE 3GB/16GB / RedmiNote3Pro 3GB/32GB / LG Optimus G2(D802) 16GB / Moto G 16GB / LG Optimus 4XHD 16GB / GT-I9000 Galaxy S 8GB (Out of service) / Sony Ericsson Xperia X1i WM6.5
    Nexus7 2013 32GB (Out of service) / Nexus7 32GB Wifi / Ainol Aurora II 16GB / Apple iPad 32GB Wifi+3G
    Amazfit Pace / LG G Watch R (Out of service)
  • Beyler bu alibaba ile aliexpress aynı site mi? birinden diğerine yönlendiriliyorum
  • Aliexpressden bir ürün siparişi verdim ama 3 hafta geçmesine rağmen ürün hala gelebilmiş değil. Daha evvel böyle bir şey yaşamamıştım. Acaba para iade işlemini kolaylıkla halledebilir miyim? Yoksa bir süre daha mı bekleyeyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: bajk

http://turkish.alibaba.com/product-gs/zhejiang-cardio-racing-exercise-bike-exercise-equipment-1980296401.html
    bunu gümrüksüz getirebilirmiyim? bilen biri var mı?

Gümrükçü arkadaşlar daha iyi bilirler ama 45 kiloluk kocaman bir paket mutlaka dikkat çekecektir.

ürünün fiyatıyla alakalı bişey değil miydi o?

• TroubleTrouble kullanıcısına yanıt
    Ürünler Hala Cin Kargosunda Oldugu Gözüküyor.Satıcı Kaç Gün Önce Kargoya Verdi Ürünleri Bana Yazabilirmisniz ?

Orijinalden alıntı: TroubleTrouble

Arkadaşlar aliexpress ile ilk alışverişimi yaptım . Kargo durumunu merak ediyorum .

RG008338409CN Kargo ne durum da yardımcı olursanız sevinirim

Bugün Türkiye'de...
     ****ALİBABA VE ALİEXPRESS *****

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nibubai -- 1 Ekim 2014; 23:34:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekobi

Aliexpressden bir ürün siparişi verdim ama 3 hafta geçmesine rağmen ürün hala gelebilmiş değil. Daha evvel böyle bir şey yaşamamıştım. Acaba para iade işlemini kolaylıkla halledebilir miyim? Yoksa bir süre daha mı bekleyeyim?

Dün Türkiye'de malzemenin alımı yapılmış. Acaba ne zamana elime geçer ürün? Araya da bayramın girdiğini hesaba katarsak.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.