Şimdi Ara

Alibaba dan toplu mal getirmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
24.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar alibaba.com dan 1000adet eldiven almayı düşünüyorum fiyatı 100dolar sizce gümrüğe takılırmı takılmaması için ne yapmalıyım ve chine post ile getirmeyim daha ucuz ve gümrük konusunda daha sağlıklı olacak bir firma varmı ve sizce nekadar ücret öderim toplam 5 6kg ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eldiven fetişinmi var kardeş o ne lan 1000 tane

• Ayrı adreslere bölüştürerek gönder. Bu sefer hepsi gümrüğe takılırsa iyi olmaz. Sayısı çok fazla ticarete giriyor gümrüğe takılmaması şans. Kontrol ederlerse takılır.
  • yahobea Y kullanıcısına yanıt
    Peki ücret konusu nasıl oluyor ve gemi ile getirirsek gümrük şansımız fazlamı

• Kırk Haramiler ??

• quote:

Orijinalden alıntı: XxTRUCKxX

Peki ücret konusu nasıl oluyor ve gemi ile getirirsek gümrük şansımız fazlamı

Detay bilmiyorum. Şurada sorarsanız cevap alabilirsiniz tecrübeli üyelerden.https://forum.donanimhaber.com/m_40924105/tm.htm
  • XxTRUCKxX X kullanıcısına yanıt
    Takilir kardesim bir pakette 3_4 tane ayni urunden olursa suphe ceker sana ticari vergi kesilir benden demesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • La 4-5 tane alandan vergi aliyorlar 1000 tane ne

50dolar 50dolar 2 seferde istet sınırı 75dolar diye biliyorum

Hocam konudan bağımsız söylüyorum eğer mutlaka almalısın dediğin kelepir ürünleri paylaşırsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8834C9771 -- 17 Eylül 2016; 23:43:16 >
  • Kesinlikle takilir, toplu ticaret icin hem gümrük vergisi hem de ticaret vergisi keserler, masrafı 100$'dan fazla olur, gecen sene 5 tane çorabı aynı kargoda getirttim diye 80 lira ekstra vergi çıkarttı PTT, ödemedim iade ettim.

• 75€ sınırı var. Bir de satın alabilmek için şirket falan göstermen gerekiyor galiba.

• Ortalama nekadar vergi veririz

• yahobea Y kullanıcısına yanıt
    Peki gümrüğe takılınca beni arıyacaklarsa eğer ben mütehattim inşaatçılaea verecem desem olırmu

anladığım kadarı ile inşaatlarda kullanılan eldivenlerden alacaksın plastik değil

4 farklı adrese iste 25 adet olarak

kutu üstünde gift yazmalarını ve fiyatı yarı yarıya yazmalarını iste ben çok sayıda ürün getirdiğimde 5 farklı adres veriyorum sıkıntı çıkmıyor
    şimdiye kadar hiç gümrüğe birşey takılmadı...

ptt senin ne iş yaptığınla ilgilenmez .... takılsa bile biri takılır onada fiyatı az yazdırdığın için ufak bir meğla ödersin

100 usd olan ürüne 18 usd yazdırıp aldığımda olyor malum gümrükle uğraşmak stemiyorum :)
  • yazate48 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ancak ben 1000adet ürün getireceğim sizce bunu nasıl halledebiliriz 4farklı adresde gene 250olacak 10yapsak adresi 100oluyo yine de sizce 100dolarlık ürün için kaç lira öderiz

illa gümrüğe takılacak diye birşey yok

satıcıya söyle 4 farklı adrese göndersin fiaytı 25 dolar yerine paketlere

11usd gift

8usd gift
    9 usd gift
    12 usd gift

gibi yazsın paketlerden biri gümrüğe takılsa bile üzerinde yazan miktar az olduğu için ona göre ödeme yaparsınız direk 100 usd olan ürün takılırsa çok ödersiniz tabi

ücretsiz kargo seceneği olan yada ali express de dükanı olan satıcı olursa daha iyi olur tabi kargo konusunda
  • Arkadaşlar konu ile ilgisi ve bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi bana?

toplu ürün almak istiyorum ama moq 100 oluyor. Malum ülkemizde gümrük sınırı da olması nedeniyle de 10 tane alıp denemk istiyorum.

sizce bir sorun yaşar mıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.