Timsah'ın en çalışkan ve en deneyimli oyuncularından olan Ali Tandoğan, Futbolu Bursaspor'da bırakmak istiyorum dedi ve ekledi: Teknik adam olarak da bu kulübe hizmet etmek en büyük arzum.
MERAK ETMEYİN Bursaspor’un deneyimli kramponu Ali Tandoğan, Avusturya Kampı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Kamp süresince iyi hazırlandıklarını belirten Tandoğan, “Burada şartlar gayet iyi. Keyifli antrenmanlar yaptık. İyi hazırlık maçları oynadık. Bence istediğimiz düzeye gelmeye başladık. Daha yeni transferler aramıza katılmadı. Onların da katılmasıyla birlikte hiçbir eksiğimiz kalmadan lige başlayacağız. Taraftarlarımız merak etmesin. Bursaspor bu sezon lige damgasını vuracak. Ben öyle hissediyorum. Arkadaşlarımda da öyle inanç var. Göreceksiniz bu sezon Bursaspor çok daha iyi yerlerde olacak” ifadelerini kullandı.
ARTIK PATLAMA ŞART Yeşil Beyazlı ekibin her yıl büyük düşünmesi gerektiğini de söyleyen deneyimli oyuncu “Büyük düşünürsen hedefe ulaşmak daha kolay olur. Bu sezon takım olarak 5.’liği kendimize hedef seçtik. Geçen yılki mücadelemizi bu sezon ortaya koyduğumuz takdirde mutlaka sezon sonu hedefe ulaşacağız. Elimizde bu kadro bence bizi hedefe götürür. Düşünsenize yeni transferler takıma girince hem rekabet olacak, hem de başarı kendiliğinden gelecek. Ben kesinlikle bu sezon zirveyi zorlayacağımıza inanıyorum. Başka yolu yok. Bursaspor’un artık patlama yapması gerekiyor. Bu yıl tüm takım olarak elimizden geleni yapacağız” dedi.
ZAPO FAYDALI OLUR Beşiktaş’tan transfer edilen Zapotoncy’nin takıma katılmasının büyük fayda getireceğini de belirten başarılı savunma oyuncusu sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben Beşiktaş’tayken Zapo ile oynadım. Kaliteli bir futbolcu. Takıma önemli katkılar sağlayacaktır. Zapo’nun gelmesiyle birlikte savunmamızın gücü iki kat artacaktır. Bence iyi transfer.” Futbol hayatının en güzel günlerini Bursaspor’da yaşadığını da belirten 31 yaşındaki oyuncu “6 ay gibi kısa sürede taraftarımız bana sahip çıktı. Onları gerçekten çok seviyorum. Bu sezon da yüreğimi ortaya koyarak onlara en iyi şekilde layık olacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.
BURADA HİZMETE DEVAM Futbol yaşantısının son anına kadar Yeşil Beyazlı formayı giymek istediğini de belirten Ali Tandoğan sözlerini şöyle tamamladı: “ Benim düzenli bir aile yaşantım var. 31 yaşındayım. Daha uzun yıllar top oynamak istiyorum. Bursaspor’dan kesinlikle ayrılmak gibi bir düşünceye sahip değilim. Hatta futbolu burada bırakmak en büyük arzum. Futbolu bıraktıktan sonra teknik adam olmak istiyorum. İlk antrenörlük deneyimimi de neden Bursaspor’da yapmayayım. Buna hiçbir engel yok. Ben bu kulübe hizmet etmiş, emek vermiş bir futbolcuyum. Teknik adam olarak da burada seve seve çalışırım.”