Bildirim
Ali lidar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Tesirsiz Parçaları bende okudum ve çok beğendim.Geçmiş günümüz kitap müzik herşeye dem vuran bir kitap olmuş.Cümleleri, işaret ettikleri...Şiir sevemediğim için bu şiir kitabını okumayacağım ama tekrar kitap çıkardığında ilk alacaklarımdan birisi olacak.Kalemini sevdim -
FAcebook derlemesi tarzında bir kitap Girin profil sayfasına yazılanları okuyun. Para vermeyin kitaba. -
Kendisine çok ayrı sempatim olduğundan ötürü zorunlu hort
Yeni kayıt dinlemeyen ayıp paylaşmayan.... (Kafiye bulamadım)
https://www.youtube.com/watch?v=W1XjaOSnSj0&feature=youtu.be -
Ne hortu hocam ? Konuyu geçen hafta açtım -
Tesirsiz Parçalar kitabını okudum.Beğendiğim kısımları olmasına rağmen, genel olarak çok sevemedim kitabı.Hatta sıkıldım diyebilirim okurken.Ali Lidar'ın Ot Dergi'deki yazılarını okuyorum ama olmazsa olmaz birisi değil benim için.Bu kitabını da büyük ihtimal almayacağım. -
Dün 2 kitabını da aldım, az çok fikrim olduğu için kendisi hakkında bir içimde bitireceğim gibi duruyor kitabı..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X