Şimdi Ara

Ali lidar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, çok hoşuma giden tesirsiz parçalar'dan sonra lidar'ın ikinci kitabı (şiir kitabı) Alengirli Şiirler çıkıyor. Ali lidar hakkında ne düşünüyorsunz? Tesirsiz parçalar'ı nasıl buluyorsunuz. ?

Ali lidar

"Ben seni severim aslında da düzenim bozulur diye korkuyorum
    Durduk yere başımıza saçma sapan bir aşk çıkar
    Sinemaya gitmeye ele ele tutuşmaya falan kalkarız
    İşin yoksa çiçek al, saç tara, parfüm sık
    Küsmesi, barışması, ayılması, bayılması
    Hatta eninde sonunda kaçınılmaz ayrılması"

Eski türk filmlerinden apartman boşluklarına, ihtimallerden imkânsızlıklara, parklardan çıkmaz sokaklara, Ottawa'dan Eskişehir'e bir yolculuk. Anneler, babalar, kuşlar, trenler, eski sevgililer ve elbette atlar da dâhil işin içine...

Kendisi her ne kadar üvey evlat muamelesinde bulunsa da şiirlerine, birçoğumuz Ali Lidar'ı samimi dizeleriyle tanıyıp sevdi. Tesirsiz Parçalar'da denemelerini okuduğumuz Tepebaşı Dükü, toplum artık hazırsa, uzun zamandır beklediğimiz şiirleriyle karşınızda! Aman dikkatli okuyun, gözünüze toz kaçmasın...
    (Tanıtım Bülteninden)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BYYUNUSX -- 26 Mart 2015; 16:08:49 >

• Tesirsiz Parçaları bende okudum ve çok beğendim.Geçmiş günümüz kitap müzik herşeye dem vuran bir kitap olmuş.Cümleleri, işaret ettikleri...Şiir sevemediğim için bu şiir kitabını okumayacağım ama tekrar kitap çıkardığında ilk alacaklarımdan birisi olacak.Kalemini sevdim
  • FAcebook derlemesi tarzında bir kitap Girin profil sayfasına yazılanları okuyun. Para vermeyin kitaba.
  • Kendisine çok ayrı sempatim olduğundan ötürü zorunlu hort

Yeni kayıt dinlemeyen ayıp paylaşmayan.... (Kafiye bulamadım)

https://www.youtube.com/watch?v=W1XjaOSnSj0&feature=youtu.be
  • oguzhank8 O kullanıcısına yanıt
    Ne hortu hocam ? Konuyu geçen hafta açtım
  • Tesirsiz Parçalar kitabını okudum.Beğendiğim kısımları olmasına rağmen, genel olarak çok sevemedim kitabı.Hatta sıkıldım diyebilirim okurken.Ali Lidar'ın Ot Dergi'deki yazılarını okuyorum ama olmazsa olmaz birisi değil benim için.Bu kitabını da büyük ihtimal almayacağım.
  • Dün 2 kitabını da aldım, az çok fikrim olduğu için kendisi hakkında bir içimde bitireceğim gibi duruyor kitabı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.