Şimdi Ara

Ali Kundilli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nete düşmüş bile ya bu ali kundilli filmini izlerken aklıma ne geldi bakın. Yerli filmler nasıl para kazanıyor? Sinemadan. Peki bu ali kundilliyi tek parça izllerken bile bedava izliyoruz nasıl? Hepsi internet. Adam nasıl para kazanıyor bilmiyorum. Neyse ben ali kundilliyi izledim cimrilik yapmıyım link vereyim alın izleyin. Okuduğunuz için teşekkürler. Ali kundilli izleme linki
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu filmde şahan oynasa en fazla izlenme oranına sahip olur, 3 ay kesintisiz konuşulur.

Yer yer sıkıcı olabiliyor ama kesinlikle iyi bir film. Amatör oyunculardan, amatör bir senaristten çok iyi bir iş çıkmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Şu filmde şahan oynasa en fazla izlenme oranına sahip olur, 3 ay kesintisiz konuşulur.

Yer yer sıkıcı olabiliyor ama kesinlikle iyi bir film. Amatör oyunculardan, amatör bir senaristten çok iyi bir iş çıkmış.

Al benden de o kadar. Sinemayla alakası olmayan, sektör tecrübesi olmayan bir Vine fenomeninden profesyonelleri aratmayan bir çalışma olmuş bu Ali Kundilli. Kesinlikle amatör işi gibi durmuyor, ilk sinema filmi denemesi için çok çok iyi. Hatta bu filmi izledikten sonra veya önce Recep İvedik'in ilk filmini izlemeyi deneyin. Recep İvedik (2008) çok amatör kalıyor. (Yıllarca TV'lerde boy gösteren skeç tecrübeli adam nasıl olur da bu kadar amatör bir film yapmış diyebilirsiniz. Tabi Şahan ve ekibi sonraki filmlerde biraz daha tecrübelenmiş ya da daha profesyonel insanlarla çalışmaya başlamış belli ki. Rİ1 ile Rİ5 arasında muazzam bir fark var.) Bu filmde Şahan olsaydı film kesinlikle gişeleri alt üst eder, aylarca bazılarının dilinden düşmezdi. Cem Gelinoğlu potansiyelini göstermiş, biraz daha oyunculuğa çalışabilirse alır yürür. Hiç fena bir yapım değil. Ayrıca beklediğimden çok daha küfürsüz çıktı. Ben epey yardırmışlardır diye düşünüyordum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.