Şimdi Ara

Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu Hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SECourses

Zaten barındırmadı. Ali Babacan net ifade ediyor. Ben talimatları yerine getirmemeyi arttırdıkça yollarımız ayrıldı diyor.

Alıntıları Göster

Yanlışı 2007'de görüp 2019'da istifa ettiği için umut vaat ediyor sanırımAli Babacan ve Ahmet Davutoğlu Hk. 

Konuya gelirsek; ikisi de liberal görünümlü ama asıl niyetleri nedir tam çözemedim. Görünüş her zaman aldatıcıdır.

• Akp kurulurken öyle ideolojileri perde önünde yoktu. Gömleklerini çıkarıp kurmuşlardı. Şuan ki babacanın duruşuna benzer bir portreleri vardı evet ama babacanın, çıkardıkları gömleği tekrar giymeye karar verdiklerinde yolunun onlarla ayrıldığını da unutmamak gerek. Toplumun yüzde 30-40 arası merkez görüşlü bir siyasi anlayışa sahip. O mesajı vererek iktidar olmak istiyor. Babacan ın da merkez duruşu olduğunu düşünüyorum. Siyasi geçmişi dışında özel hayatındaki inanışı ve yaşayışını bilemem belki dediğiniz gibidir. Davutoğlu konusuna katılıyorum. Babacan akp ile arasına mesafe koyacaksa ki öyle davranıyor, davutoğlu ile de arasına mesafe koyması lazım. Babacanın olabildiğince iyi parti ile yakın ilişki kurmasında fayda var.

• Sizin benim gibi kişileri ilgilendirmez bu ikili zaten. AKP'den ne koparsalar kardır. Yoksa asla oy vermem, aynısının laciverti.

• Davutoğu'nun önceden yaptıkları ortada (ha keza Babacan'ın da)
    Şimdi bu şekilde muhalif takılarak günah çıkarıyorlar da, geçmişlerinden kaçamazlar. Hadi Babacan neyse de, Davutoğlu oy moy da koparamıyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Bende şahsen Mansur Yavaş'ı destekliyorum. Fakat rakibimizin bile eli yüzü düzgün, ticareti bilen, okumuş, en azından "Yabancı dil " konuşabilecek seviyede biri olmasını isterim.

O topluluğun içine düştüğü cehalet çukurundan bir nebze olsun çıkarabilirse bu tüm ülkeye yararlı olur.

Sen liberal değil miydin?

Mesela Mansur Yavaş'ın ankara'da kurduğu halk marketleri hakkında ne düşünüyorsun?

• İkisi de AKP gibi mülteci savunuyor.

Asla oy vermem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Bende şahsen Mansur Yavaş'ı destekliyorum. Fakat rakibimizin bile eli yüzü düzgün, ticareti bilen, okumuş, en azından "Yabancı dil " konuşabilecek seviyede biri olmasını isterim.

O topluluğun içine düştüğü cehalet çukurundan bir nebze olsun çıkarabilirse bu tüm ülkeye yararlı olur.

Mansur Yavaş'ın ismi neden ortalarda dolaşıyor ? Acaba cumhurbaşkanlığına adaylığını koyacağını söyledi ben mi kaçıdrım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SECourses

Şu anda umut gördüğüm parti DEVA. ODTÜ Endüstriyi 4.0 ile bitirmiş, hiçbir zaman doğru bulmadığı talimatı uygulamamış birisi. ODTÜ Endüstri 4.0 bence inanılmaz önemli bir faktör ve fark.

Sen kalk odtü endüstriyi 4.00'la bitir üstüne yurtdışında ekonomi üzerine yüksek lisans yap,sonra dön ülkeye reisin çırağı ol :) Bebecanın vizyonu bu kadar işte.

• Çıkma parçalar

• Siyasal islamın tohumları bi ağacın farklı kökleri
    En aklı başında eğitimlisi babacan gibi görünse de Kurucu Lider Atatürk deyince bi kaşıntı tutuyor
    Unutmayın bugün dergahlarla şeyhlerle el ele olanlar zamanında “gömlek değiştirmişti”

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuyruklarına basılmasaydı TÜRKİYE halkı fakir fukara gram umurlarında olmazdı, akp de olduklarındaki gibi emin olun!!!

• İkisi de AKP çalışıyor.

İlerde AKP gidebilirler.

Oy verirken düşünün.

• Peşmerge’nin eğitilmesi için Türkiye de askeri destek veriyor. Peşmerge’ye askeri eğitim programında, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bağlı ‘Bordo Bereliler’ olarak da bilinen Özel Kuvvetler görev alacak.

Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu Hk.

• Babacan ticaretten gelme bir herif, patron ve patron çocuğu bir tip. Kalkıp da senin beninm gibi emekçilerin hakkını hukukunu kollayacak hali yok, kendine Müslüman bir arkadaş. Davutoğlu gibi eli kana bulaşmış değil ama kafa olarak özal&tayyip karması bana göre. Davudun şu milletin önüne çıkmaya yüzü bile yok ama kaliteli kösele böyle adamların suratlarından yapılıyor işte. Davutoğlu denen adamın istiklal mahkemelerinde yargılanıp idam edilmesi gerekirken, parti kurup bizden oy istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE08F0836 -- 28 Mart 2021; 9:27:12 >
  • liyakat liyakat diye bir ara sosyal medya yıkılıyordu

reis de türkiyenin belkide en okumuş insanı 85 dil bilen davutoğlunu başbakan yaptı

liderliğin okumakla alaklı bir şey olmadığına en büyük kanıttır davutoğlu.

şuan dış politikada uğraştığımız tüm sorunların baş sebebidir davutoğlu.

vizyonsuz 5 metre önünü göremeyen bir adam.

babacan bush a inat bakan yapılan birisi

bush benle at pazarlığımı yapıyorsuna cevap niteliğinde.

misyonunu tamamladı.

kimileri konjektür öyle gerektiğinden ön plana konur.

bu muhalif iktidar farketmez.

mansur du ekoydu konjektür değiştiğinde silinip gider.

ister en kral bakan olsun ister belediye başkanı değişmez.

• Abartma sende sanki Davutoğlu dış politikayı kendi kafasına göre belirledi bu da yeni moda oldu ha.Gerek Davutoğlu gerek binali döneminde alının bütün kararlar Erdoğan tarafından alındı.Ayrıca Davutoğlu Erdoğan’dan izinsiz tuvalete gidemez günah keçiside bulmuşsunuz hemen

• Liyakat demek layık olmaktan geliyor. Çok okul okumakla ilgisi yok. O işi en iyi bilen ve uygulayabileni getirmesi lazımdı. Fakat en iyisini seçebilmek bile bir liyakat gerektirir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akpde calışan Davutoğlu ve Babacana asla oy vermeyin asla ikisi de akp için mhp yaptığı stepneliği için kenarda duruyorlar emin olun mhp çökerse veya akp ile iktidarlığı sonlandırırsa akp için deva ve gelecek Partisi emre amade hazır kıta demektir hepsi tuzak partisidir ne söylediklerine inanmayın ikisi de proje partisidir

• Valla Mansur başkan cb adayı olursa kesinlikle ona oy atarım, olmazsa Babacan a atacağım.

Kusura.bakmayjn ama bu akp den birşey olmayacağı gibi chp den de bir cacık olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Dxdiag36

Abartma sende sanki Davutoğlu dış politikayı kendi kafasına göre belirledi bu da yeni moda oldu ha.Gerek Davutoğlu gerek binali döneminde alının bütün kararlar Erdoğan tarafından alındı.Ayrıca Davutoğlu Erdoğan’dan izinsiz tuvalete gidemez günah keçiside bulmuşsunuz hemen

davuroğlu doğru dürüst sağa sola yatmadan yönetseydi erdoğan emekliydi.

davutoğlu dönemini hatırlamıyorsunuz galiba.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.