Bildirim
Algida ile #YazBaşlasın (2017) KAMPANYA UZATILDI 15 MAYIS (159. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ariferd
quote:
Orijinalden alıntı: gulhana
quote:
Orijinalden alıntı: mersin123
quote:
Orijinalden alıntı: mersin123
quote:
Orijinalden alıntı: hotel california
Binlerce insan, akıllarda tek bir soru...
Hepimiz bunun cevabını bekliyoruz güzel kardeşim
Valla sadece beklemekle olmaz. Defalarca yazıldı. Evet, evet, evet.
Hatta tek bir telefon ve kod ile 4 gün arka arkaya 4 farklı çeşit dondurma denk geldiğini varsayarak yazayım.
1.gün
Aldığınız kod ile migrosa gidip, dondurmayı buzdolabından alıp, kasaya gidiyorsunuz.
Algida kampanyasından yararlanmak istediğinizi belirtip
Kasa işlemleri 6 + migros kart okut + A dondurması için şifre gir + A dondurmasını okut + İşlemi tamamla: 0.01 krş'a 1 dondurma sizin
2.gün
Kasa işlemleri 6 + migros kart okut + B dondurması için şifre gir + B dondurmasını okut + A dondurmasını okut + İşlemi tamamla: 0.01 krş'a 2 dondurma sizin
3.gün
Kasa işlemleri 6 + migros kart okut + C dondurması için şifre gir + C dondurmasını okut + B dondurmasını okut + A dondurmasını okut + İşlemi tamamla: 0.01 krş'a 3 dondurma sizin
4.gün
Kasa işlemleri 6 + migros kart okut + D dondurması için şifre gir + D dondurmasını okut + C dondurmasını okut + B dondurmasını okut + A dondurmasını okut + İşlemi tamamla: 0.01 krş'a 4 dondurma sizin
5.gün
Bu sefer
Kasa işlemleri 4 + Migros kart okut + A + B + C + D + işlemi tamamla: 0.01 krş'a 4 dondurma sizin.
Tüm bu yazdıklarımdan sonra hala beklerseniz dondurmayı değil avucunuzu yalarsınız. :)
Özel mesaj atanlara kendi mesajımı alıntılıyorum. Kasiyerin önünde ne yapacağını bilmeyenlere ayrıntılı anlattık hala mesaj atıp soranlar var. Lütfen özelden soru sormayınız. Buradan sorunuz, cevap yazılırsa herkes okusun.
Hocam güzel açıklamışsın da 4 gün uğraşmaya gerek yok.
Aynı gün 4 farklı dondurma tek kartla alınabiliyor.
1 kez magnum aldiktan sonra . Diger gunler kod almadan oto verecekmi yoksa . Cikan kod mu oto düşüyor
Otomatik düşecek
-
kod ile aldığın sonrakilerde otomatik düşüyor, 4 çeşidi de 1 kere kod ile aldıysan hepsi düşer yani. -
arkadaslar 2 adet fazladan cornet kodum var. Magnum kodu olanlarla takas edebiliriz. Pm lutfen -
arkadaslar 2 adet fazladan cornet kodum var. Magnum kodu olanlarla takas edebiliriz. Pm lutfen
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonunda ilk dondurmamizi aldik bir karta 30dondurma sinirli degil mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ertemli
quote:
Orijinalden alıntı: bdurmus
Yok oyle bisey, kasiyere deki bu kodlari kendi telimle ayri gunlerde aldim. Sonrada islemi yapsin baksin bakalim oluyor mu olmuyor mu :)
Diğer telefondan aldığım kodlar kendi kartima nasıl işliyor
13 numara gir diyorum
Menü boş diyor bana..
Daha önce yazmıştım tekrar yazıyorum:
- kodunuz ve fiziksel money kartınız varsa: kasiyer menü 6 dan işlem yapacak. Önce menü 6 yı seçecek > sonra kartınızı money kartınızı kasadan geçirecek > sonra verdiğiniz kodu girecek, bu sırada kod çalışıyorsa kampanya tanımlanmıştır yazısı çıkıyor ekranda > işte bu işlemden sonra o koda ait dondurma kartınıza tanımlanıyor, dondurmayı okutup kasayı kapatıyor ve indirim uygulanıyor. (sonra tek tek diğer 3 çeşit farklı dondurma içinde aynı işlem yapılacak, onlara ait şifrelerle)
- kodunuz var ama fiziksel kartınız yoksa (moneye kayıtlı cep tel no ile işlem yapacaksanız): yukardaki işlemlerin aynısı sıralama olarak, bu sefer yalnızca menü 6 dan değilde menü 13 den işlem yapması gerekiyor. sonrası bire bir aynı.
1 defaya mahsus tanimlama yapilinca tanimlanan dondurmalari normal alisveris yapiyor gibi menu 4 den yapacaklar, 4 cesidin 4ude tek fiste de olur. Hepsini menu 4 den gececek ve kasayi kapatinca indirim uygulanacak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: b0Ni
hayır 1 kere kodlu aldıktan sonra birdaha koda ihtiyacın yok. hep kodsuz
O zaman her gün kodsuz tek fiste 1 kart ile 4 dondurma alacağız öylemi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
13 değil 21den yaptı benim kasiyer ama kartsız kodsuz için. ilk tanımlama için değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sproob -- 10 Nisan 2017; 17:39:48 >
Magnum kod lazım cornetto kodu vereceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: Sproob
13 değil 21den yaptı benim kasiyer ama kartsız kodsuz için. ilk tanımlama için değil
neyi 21 den yaptı? ilk defa tanımlamayı mı, yoksa daha önce tanımlanan dondurmayı almayı mi? -
Bunları kodsuz mu aldınız
-
quote:
Orijinalden alıntı: balci1987
quote:
Biraz once MACROCENTER dan aldim ayni fiste, fisi ekliyorum. Boom boom olmadigi icin almadim o yuzden 3 dondurma var fiste, macrocenter biraz sosyetik oldugu icin boom boom satmiyor galiba :) digerlerinden bolca vardi
Kodsuz aldınız değimi. 4 nolu menüden normal alışveriş yapar gibi
aynen, dün kodlarla tek tek almış kodları kartıma tanımlamıştım. bugün hepsini normal alışveriş yapar gibi aldım. kasiyere bişey demedim öncesinde, 10tl falan tuttu dedi, kasayı kapatın kartıma tanımlı bunlar fiyat düşecek dedim yaptı.
kodlar tanımlandıktan sonra dondurmaları alın gidin kasaya, kasiyere hiç bişey demenize gerek bile yok. kasayı kapatınca kasiyer şaşıracak
Edit: ilk mesajda fiziksel kart yoksa 21nolu menüden yapıldığı yazıyor. kart varsa 4 den yapılıyormuş. ben bunu kesin olarak bilmiyorum ama kasiyer normal işleyişi ile yaptığı için işlemi ne yapıyorsa yapsın. yani ben tel no vericem diyince belki zaten onlar 21nolu menüden giriş yapıyordur. kart verincede 4 nolu dan bilmiyorum. ama onlar zaten yapması gerektiğini bildiği için sıkıntı yok.
yogurt peynir sucuk alır gibi normal şekilde alışveriş yapar gibi işliyor sistem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 10 Nisan 2017; 17:46:56 >
-
2 adet nogger lazım acil verebilecek var mı
quote:
Orijinalden alıntı: mrgreenwood
Ben kart yerine kasiyere telefon numarası vererek money clup kullanıyorum dondurmayıda böyle alabiliyor muyuz ?
Alabilirsin dostum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: balci1987
quote:
Biraz once MACROCENTER dan aldim ayni fiste, fisi ekliyorum. Boom boom olmadigi icin almadim o yuzden 3 dondurma var fiste, macrocenter biraz sosyetik oldugu icin boom boom satmiyor galiba :) digerlerinden bolca vardi
Kodsuz aldınız değimi. 4 nolu menüden normal alışveriş yapar gibi
aynen, dün kodlarla tek tek almış kodları kartıma tanımlamıştım. bugün hepsini 4numaralı menüden yani normal alışveriş yapar gibi aldım.
kodlar tanımlandıktan sonra dondurmaları alın gidin kasaya, kasiyere hiç bişey demenize gerek bile yok. kasayı kapatınca kasiyer şaşıracak
Edit: ilk mesajda fiziksel kart yoksa 21nolu menüden yapıldığı yazıyor. kart varsa 4 den yapılıyormuş. ben bunu kesin olarak bilmiyorum ama kasiyer normal işleyişi ile yaptığı için işlemi ne yapıyorsa yapsın. yani ben tel no vericem diyince belki zaten onlar 21nolu menüden giriş yapıyordur. kart verincede 4 nolu dan bilmiyorum. ama onlar zaten yapması gerektiğini bildiği için sıkıntı yok.
yogurt peynir sucuk alır gibi normal şekilde alışveriş yapar gibi işliyor sistem.
Hımm. Bugün kodlarım ile alayim. Yarın kodsuz deneyecek. Jet kasa dada oluyor degilmi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eğer bir kere kartına tanıttıysanız dondurmaları tek fişten geçiliyor ben de öyle yaptım. Ama tanıtmak için ayrı ayrı geçmesi gerekiyor. -
oluyormuş bizzat denemedim ama olmaması için bi sorun gözükmüyor zaten. money kart numaranızı gireceksiniz yada kartı geçireceksiniz, sonra ürünleri okutup ödeme diyeceksiniz. sonrada 1krş nakit varsa onu atacaksınız, yoksa kredi kartı ile ödeyeceksiniz.
kasiyerle yapınca 1krş ödenmiyor ama -
Arkadaşlar az once jet kasadan telefon numaram ile kayitli olan 4 dondurmayi da aldim. Hemde tek fiş ile :) en son odeme de düşüyor fiyat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X