Şimdi Ara

Alfa Romeo Kulübü - 15 Üye- ....henüz.... (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
19
Favori
217.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bir 156 alma aşamasındayım acaba aşağıdaki aracı tanıyanınız var mı saygılar..
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-romeo-kara-simsek-55349419/detay/
  • merhaba ben hem forumda hemd e alfistilik konusunda yeniyim alfisti olabildim mi bilemiyorum ve henüz benimde bi alfam yok benide kabul ederseniz sevinirim. ben üniversite öğrencisiyim ve araba alacağım 2 hafta öncesine kadar hep honda civic vtec2 düşündüm ama sahibinden.com da alfa 156lar dikkatimi çekti .zellikle 1.6 twin spark distinctive bana bu modelin artılarına ve eksilerini ve farklı segmentlerde olmalarına rağmen 2 modelin karşılaştırılmasını yazıp yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwfu -- 9 Eylül 2011; 20:05:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimai

selamlar,
    bir 156 alma aşamasındayım acaba aşağıdaki aracı tanıyanınız var mı saygılar..
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-romeo-kara-simsek-55349419/detay/

Aracın km'si oldukça az...
    Kaporta ve motora ayrıntılı bakıldıktan sonra bi
    problem yoksa alınabilir...
    Pazarlıkla tabi...

• ALFA ROMEO MİTO lpg motajı zavoli ÖMER USTA OTOGAZ

ÖMER USTA otogaz / FLORYA-İSTANBUL

0212 424 36 36

0533 514 14 08

MONTAJ RESİMLERİ------->http://resim.donanimhaber.com/m_53418123/tm.htm
  • merhaba arkadaşlar,

bende 96 model 145 boxer var. antalyada iyi bir servis arıyorum, yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? şimdiden teşekkürler.
  • merhaba arkadaşlar ben de aranıza bugün katıldım. ben bir klasikçiyim ,
    bedede 1973 model alfa romeo gtv 2000 var. ve birde 68 model baykuş kasa var, fakat onu daha toplamaya başlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rks34

merhaba arkadaşlar ben de aranıza bugün katıldım. ben bir klasikçiyim ,
    bedede 1973 model alfa romeo gtv 2000 var. ve birde 68 model baykuş kasa var, fakat onu daha toplamaya başlamadım

Hoşgeldiniz.. Biz de Türkiyede acaba kaç kişi kaldı bu işlerle ilgilenen diye konuşuyorduk bazen arkadaşlarla.. Sizin araçlara özellikle hasta olacak bir arkadaşımız var ama şuan kendisi hint okyanusunda gemide :) Aslında çok insanın (ya da alfista'nın diyelim) ilgilenmek istediği ama maddi manevi imkanlarının elvermediği bi işi yapıyorsunuz. Keyfini çıkarın.. Umarım bi gün hem tanışır çay içeriz, hem de alfalarınızı yakından görme fırsatı buluruz :)

73ten biraz bahseder misiniz? Bir de baykuşunuzun nesi var :) bi ara sahibinden'de bi ilan vardı kırmızı, onu mu aldınız?

• Merhaba. Alfa Romeo 145 1.4 ts. ım var. beni de listeye ekleyebilir misiniz . İzmir de oturuyorum ayrıca sis farımın çerçevesini kaybettim sanayiden falan bulunur mu bu parça ?
  • merhabalar dün itibari ile alfa 159 jtdm ile aranıza katılmıs bulunmaktayım saygılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordaxe

merhabalar dün itibari ile alfa 159 jtdm ile aranıza katılmıs bulunmaktayım saygılar :)

Aracınızı kazasız, belasız kullanırsınız umarım...
    Bir mahsuru yoksa kaç model, kaç km, kaporta durumu ne, şanzıman düz mü,
    vs ayrıntılı bilgi paylaşabilir misiniz?
    Tekrar hayırlı olsun, güle güle kullanın...
  • :)
    2006 model alfa romeo 159 jtdm manuel vites 120bin kmde,
    sürtmeden dolayı boyası var sağ camurlukta, bakımları yapılmıs, ama yinede bi kac masrafı var
    izmirde iyi bi usta bulmam gerekecek
    saolun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordaxe

:)
    2006 model alfa romeo 159 jtdm manuel vites 120bin kmde,
    sürtmeden dolayı boyası var sağ camurlukta, bakımları yapılmıs, ama yinede bi kac masrafı var
    izmirde iyi bi usta bulmam gerekecek
    saolun :)

Alfa Milano (Özkan Demirel), kendisi bana samsun'a çıkma parça gönderecek kadar
    ilgili, ustaları işinin ehli...
  • A3 kullanıcısıyım fakat beni alfa kulubünbe ekleyebilirsiniz.

Keza yeni aracım ya insignia olacak yada 159 :)

Belkide 147ti tarzında bir araç. Çok karışık durum yani.
  • Merhabalar , bende bir Alfa sever olarak aranıza yeni katıldım. 1 hafta önce 2005 model tek kapılı, sunrooflu bir 147 aldım. İzmir'de DEÜ'de öğrenciyim haliyle ilk hedefim lpg taktırmak araca =) Sonrasında da orjinal radyoyu bozmadan ipod bağlantısı için kitler olduğunu gördüm yabancı forumlarda acaba bunlardan taktıran var mı aranızda ? Fiyat , ses kalitesi açısından bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim =)
  • Arkadaşlar Alfa 147 Almayı düşünüyorum şimdi kafamda bi takım sorular var 25.000 e kadar bütçem var makyaşlı kasa almak istiyorum en fazla 80.000 de lpgsiz alacağım memnun kalırmıyım sorun çıkartırmı bana lpg taktıracağım en iyisini taktıracağım gerekirse 3000 tutsun problem değil önemli olan aracın sorun cikartmaması lpgde ne düşünüyorsanız 147 kullanıcıları bilgilerini paylaşırsa cok memnun olurum..
  • Tum alfistilere merhaba.. 2003 alfa 156 ss sahibiyim gruba dahil olmak istiyorum eklerseniz memnun olurum. Kazasiz belasiz seyirler hepimize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cngmtj -- 6 Kasım 2011; 21:02:31 >
  • slm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefa006 -- 7 Kasım 2011; 21:12:25 >
  • merhaba sevgili alfa severler.. agustosta aldıgım alfa 156 1.6 ts distinctive ile bende aranızdayım.. tıpkı dediğiniz gibi arabaya toz konsa canım sıkılıyor kalkıp siliyorum :D .. bu araba aşık etti beni kendine, sesi, duruşu, yola serpilişi... birkaç sorum olacak yakında siz abilerimize, biraz derlemem gerekli....
  • endospor53 hayırlı olsun. Ne kadara aldın ve aracın km ve modeli nedir?

Aşağıdaki araç hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-tum-gozler-ustunuzde-57191570/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maakbulut -- 15 Kasım 2011; 21:50:26 >
  • tşkrler.. araç 2006 model, 48 binde aldım. fiyat zor pazarlıklarla 27.250 olabildi anca. satıcı da aracına aşıktı, agladı arabayı bırakınca, sadece sol ön çamurlukta yüzeyel boya var.. ben cok memnunum, lpg ile 0,220 tl yakıyor km de ortalama... araç işlerinden pek anlamıyorum ama linkteki araç uygun bence, küçük pazarlıklar ile vurusu kırısı yoksa alınır gibi duruyor.. bi soru da benden; aracın lastiklerini değişme vakti geldi, hazır lastikleri değişecekken jantları 17' yapsam diyorum, orjinal alfa jantlarını nasıl temin edebilirim (yer trabzon). yada 17' yapmak doğru mu... jant ve uygun lastik yönünden değerli alfabilirlerin yardımını bekliyorum... tşkler...
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.