Şimdi Ara

ALFA 147 Mİ GOLF 5 Mİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piastre

quote:

Orijinalden alıntı: Meissner

Bişey bilmesek Golf V Tofaşın bir arabası zannedicem.Konuda ki mesajlara bak

07-08 model 70.000 km altında temiz Golf5 ini 24 bine sat o zaman arkadaşa Biz bütçeye göre konuşuyoruz. Mesajımın neresine itiraz ediyorsun?

Nasılda üstüne alınıyor.Bir kere Golf V'im yok bu bir.Bütçeye göre konuşmadığın aşikar.Yok tasarımcısı kovulmuş bilmem ne.Nerden biliyosunda
    konuşuyosun.VAG Ceo'su kankinmi yoksa ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Piastre

quote:

07-08 model 70.000 km altında temiz Golf5 ini 24 bine sat o zaman arkadaşa Biz bütçeye göre konuşuyoruz. Mesajımın neresine itiraz ediyorsun?

Nasılda üstüne alınıyor.Bir kere Golf V'im yok bu bir.Bütçeye göre konuşmadığın aşikar.Yok tasarımcısı kovulmuş bilmem ne.Nerden biliyosunda
    konuşuyosun.VAG Ceo'su kankinmi yoksa ?

Otomotiv dünyasını takip eden herhangi biri Wv nin golf5 tasarımcısını başarısızlığı yüzünden gönderip aynı model leon'u tasarlayan ekibe görev verdiğini bilir. Uzun zaman önce aynı paraya biraz daha yaşlı Wv mi yoksa daha genç x markamı ikilemini Golf den yana kullandım pişman oldum M-Benz haricinde hangi marka olursa olsun ne kadar yaşlı o kadar kötü. öyle sandığın gibi 10 numara değiller. Uslübunuda değiştir klavye aslanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piastre -- 30 Ocak 2014; 19:27:12 >

• Golf 5 in rakibi Stilo'dur.Premium ile normal markayı bir tutmayın. Stilo dahi Golf 5 ten üstündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Bir 147 sahibi olarak yazayım.O fiyata alacağın Golf hem baya boş hem de FSI gibi keyifsiz bir motora sahip olacak.

147 şu konularda Golf'e fark atacaktır.Tasarım, yol tutuş, sürüş keyfi, çeviklik, donanım.
    Golf ise sadece çok az farkla daha süspansiyon konforu konusunda başarılı olacaktır o kadar.Bu saatten sonra ikinci el değer kaybı konusunda da ciddi bir fark oluşamaz.Muhtemelen Golf'ü satmak istediğinde daha kolay satarsın.

147'nin mekanı alt yapısı 2001'e dayanan, 24-25'e temizi bulunan bir araca göre çok kaliteli.Hatta iç mekan kalitesi halefi Giulietta'dan daha iyidir.Makyajlı alırsan dist paketiyle gelen Alfatex kumaş döşemesine aşık olacaksın öyle diyeyim.

Ben 105'lik versiyonunu aldım, varyator yok.Dolayısıyla bu sorunum da yok.Varyator 120'liklerde var ama abartıldığı gibi ciddi bir sorun değil.Teamüllere uyarak kullanıldığında uzun ömürlü bir parçadır.Sorun çıkardığında da yapacağı şey ilk 1-2 sn dizel sesi o kadar.147'nin alt takımları zayıftır.Soğuk havada bazen gıcırtı sesi gelebiliyor.Takık olduğum halde ciddi soğutacak bir sesle karşılaşmadım.O seviyeye geldiğinde alt takımları yeniliyorsun.Bu da altından kalkılmayacak bir maliyete sahip değil.

Alfa alırken kilit nokta eski sahiplerinin iyi bakması.Hor kullanmış bir Alfa, ikinci üçüncü sahibine ciddi sorunlar açabiliyor.Japonlar gibi hor kullanmayı tolere edemiyor.10 yaşında bir Golf'ün de ömrü billah sorunsuz yürümeyeceğini hatırlatmak isterim.

muzaffersan ve vet147 ben alfa alırken sağolsunlar çok yardım ettiler, ikisi de benden çok daha tecrübeliler bu konuda.

Muzaffer alfatexi özlediyse arada gel benim koltuklarda çay içelim şaka maka baya oldu görüşelim

Oo adamım döktürmüşsün yine :D

vala özlemedim desem yalan olur o koltukta ben bi gece yattığımı bile hatırlarım gerçekten kalitelidir :)

Bu arada buluşalım bi çay içeriz alfanda :)

• konuyu alfacılar basmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: leidenfrost

quote:

+1
    Alfayı çok severim ama malesef tatlı beladır. Aşk arabasıdır. Golf ise tartışmasız şekilde sıkıntı çıkarmayacak bir araç. Herşeye rağmen ikisi arasında kalmak zor seçimdir.

Son nesil harici alfalar nazik araçlar olabilir. Ama Golf sıkıntı çıkarmaz demek biraz abartı kaçıyor. DSG probleminden insanlar yaka silkiyor. FSI motor alanları VW resmen deneme tahtası niyetine kullanmıştır. Hem verimsiz, yakıt tüketimi yüksek, LPG uyumsuz. Üvey evlat gibi ortada bıraktı VW bu motorları. Şimdi de aynısı çift şarjlı TSI motorlara yapacak. Sorunlu deyip üretimden kaldırıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.