Şimdi Ara

alex ORGANİZASYONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir kulüp, önemli bir maça böyle bir organizasyon düzenleyen şirketin bu faaliyetine nasıl izin verir? ortada var ise düzeltilmesi gereken bir durum veya kırgınlıkların ortadan kaldırılması amacına yapılması gereken bir faaliyet bunu sen, doğru zamanda doğru bir yerde, olması gereken insanlarla yapmalıydın. bunu düşünemeyecek kadar hassas bana göre tarafsız olamayan yönetim, konya maçı ile kendi camiasından bir darbe daha almıştır.

sırf bu sebeple maçtan önce mesaj atıp, sabaha kadar maç oynansa fenerbahçe konya maçını alamaz konusu açacaktım ama hadi boşver dedim ve tattım. uykudan kalktım maçın sonucuna baktım 1-1 açıklamalara bakıyorum, hakem fb' yi kollamış bile deniyor. bu hatayı bir yönetici yapar ama kulüp başkanı yapamaz. yani sırf bu sebepten itiraf ediyorum şu fenerbahçe logosunu forum üyeliğimde kullanmıyorum, kullanmak içimden gelmiyor. bir kere de tarafsız hareket ettiğni görelim ya.. hakemler hata yapa diyor hala neyine hata yapacak daha var gelmiş varr.. sana da var lazım..

• ne diyon kardeşim sen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    UEFA Haftanın Futbolcusu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.