Şimdi Ara

Alex olayının özeti nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktaşla ilgili olmadığı için çok takip etmedim? ama nedir bu Alex Fb gerginliği? sevdiğim futbolcu olduğu için merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Suan net bisey soylemek dogru olmaz alexin yazdigi kitabi asla onaylamiyorum resmen fenerbahce ile arasinda gecen ozel meseleleri anlatmis. Kitabi cok satsin yada maksat kitap kalin gozuksun diye yaptiysa yanlis yapmis zira Alex siir yazsa taraftar gene alirdi o kitabi.. suan Medya ne dese taraftar inanacak duruma geldi olaylarin sogumasini beklemek en hayirlisi olacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tugaydurukan

Suan net bisey soylemek dogru olmaz alexin yazdigi kitabi asla onaylamiyorum resmen fenerbahce ile arasinda gecen ozel meseleleri anlatmis. Kitabi cok satsin yada maksat kitap kalin gozuksun diye yaptiysa yanlis yapmis zira Alex siir yazsa taraftar gene alirdi o kitabi.. suan Medya ne dese taraftar inanacak duruma geldi olaylarin sogumasini beklemek en hayirlisi olacaktir.

anladım dostum. Yav bu adam rakip taraftarların da saygı duyduğu biriydi, böyle olması şaşırttı.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Glorious_

quote:

Orijinalden alıntı: tugaydurukan

Suan net bisey soylemek dogru olmaz alexin yazdigi kitabi asla onaylamiyorum resmen fenerbahce ile arasinda gecen ozel meseleleri anlatmis. Kitabi cok satsin yada maksat kitap kalin gozuksun diye yaptiysa yanlis yapmis zira Alex siir yazsa taraftar gene alirdi o kitabi.. suan Medya ne dese taraftar inanacak duruma geldi olaylarin sogumasini beklemek en hayirlisi olacaktir.

anladım dostum. Yav bu adam rakip taraftarların da saygı duyduğu biriydi, böyle olması şaşırttı.

Evet öyle cok sasirdik en cokta Aziz yildirimin karsisinda duran ona karsi Alexi savunan kisiler yaralanmistir eminim. Sonucta bosa cikan bi güven var. Ama hayirlisi olur umarim Alex ismini daha cok lekelemez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erdal Bakkal'ın Son Durumu Nedir?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.