Arkadaşlar hayırlı bayramlar diliyorum herkese. Ales çıkmış paragraf sorularını nasıl çıkartıp çözebilirim, daha önce deneyimleyen varsa anlatabilir mi? |
Ales Paragraf Sorularını Nasıl Çıkartabilirim?

-
-
Kitap halinde var alıp öyle çözmüştüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Internette ales paragraf çıkmış sorular kitabı adı altında tam bi' kitap bulamadım açıkçası, piyasadan mı kaldırıldılar anlamadım
Onun yerine parafın paragrafını mı alsam diye düşünüyorum, uğraştıracak gibi beni bu iş
yargı yayınevininkini çözmüştüm ama ben de bulamadım şimdi
paragraf biraz zeka işi. çözerek gelişmez.
-
Merkez yayınlarının paragraf kitabi vardi seviye seviye ilerliyordu + ales tyt ygs çıkmış soruları da vardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hatırlıyorsanız çıkmış sorular ne kadarlık bir bölümü oluşturuyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Griffin.0_0 -- 3 Temmuz 2023; 0:2:52 >
baya kalın bi kitaptı ama illa çözmek şart değil
Paraf mı
ales
Cok hatırlamıyorum ama bölüm bölüm ilerliyordu ve her bölümün sonunda çıkmışlar vardi
Yanlis hatırlamıyorsam
Çıkmış olmazsa Limit veya paraf düşünüyorum ama limit de anlamsız zor diyorlar, hiç uğraşmadan parafla devam mı etsem bilemiyorum
Hocam bence paraf başla geç gerisine sonra bakarsın ileriye çok asiri kafa yormaya gerek yok şu anlık bitirmeye bakın kitabı.
Hocam şu an elimde bs ve apotemi var prgrf için, onları hâlihazırda çözüyorum ancak doların artışı hâlâ fiyatlara yansımış değil. Dolayısıyla ben de almam gerekenleri şimdiden almaya çalışıyorum
Up
-
Hocam bunları çıkarmak için bayağı bi' düzenleme lazım, aşırı zamanımı alır. Alternatif bir yolu var mı
-
Teşekkürler hocam, sözel mantık sorularını kesip çıkarmak düşer bundan sonra bana
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X