Şimdi Ara

alerji ve geniz akıntısı (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.117
Cevap
88
Favori
579.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam başka çarem yok ki mecbur kullanıyorum.Benim alerji Mayısta başlıyor Eylül ayına kadar etkisi azalarak sürüyor.Bu 4 ay boyunca hap içmekten başka alternatif yok.Çözüm sağlıklı beslenme diyorsan onu zaten yapıyorum ama faydasını görmedim.İlaç almazsam ne çalışabilirim ne de nefes alabilirim.Keşke kesin bir çare bulunsada tamamen kurtulsak bu illetten.Göz tansiyonu yapar dedin demek ki benim gözlerim ondan kötü alerjimin başladığı aylarda Bazen gözlerimi zor açıyorum sürekli yorgun.Göz doktoruna gidiyorum anlamıyor.
  • bu aralar alerjim inanılmaz arttık günde 3-4 kere hapşuruyorum napcam
  • Benim alerji nasıl olduysa tamamen kayboldu gitti.En son 29 haziranda yazmıştım ondan birkaç gün sonra alerji sorunu yaşamamaya başladım ve birer birer kullandığım ilaçları bıraktım.Bir daha hiçbir sorunla karşılaşmadım.16 yıldır çekiyorum alerjiden böyle birden bire nasıl iyileştim anlamadım.Yıllar önce aşı tedavisi olmuştum o bile iyileştirmemişti beni.Normalde alerji mayıs ayında başlıyor ve eylül'e kadar sürüyordu.Bu sene alerjimin şiddetli olduğu zamanlarda her gün manda yoğurdu ve ananas yemeye başlamıştım.Belki de onların bir etkisi oldu bilemiyorum.Bu başlıkta bir arkadaş sağlıklı beslenerek bu hastalığın yenileceğini yazmıştı.Ne alakası var diye düşünüyordum.Kimbilir belki de öyledir.Çünkü ben aşırı derecede abur cubur yiyen birisiyim cips vs... onların hepsini bıraktım.Artık yesem bile ayda bir ancak.Normalde hergün yerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 5 Eylül 2019; 20:33:31 >
  • Koyulmuş tanı varsa ilaç alabilirsin. Hapşırdıktan sonra kendini halsiz hissediyor musun? Çok zorlanırsan eczaneden AERIUS 5 MG kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

Benim alerji nasıl olduysa tamamen kayboldu gitti.En son 29 haziranda yazmıştım ondan birkaç gün sonra alerji sorunu yaşamamaya başladım ve birer birer kullandığım ilaçları bıraktım.Bir daha hiçbir sorunla karşılaşmadım.16 yıldır çekiyorum alerjiden böyle birden bire nasıl iyileştim anlamadım.Yıllar önce aşı tedavisi olmuştum o bile iyileştirmemişti beni.Normalde alerji mayıs ayında başlıyor ve eylül'e kadar sürüyordu.Bu sene alerjimin şiddetli olduğu zamanlarda her gün manda yoğurdu ve ananas yemeye başlamıştım.Belki de onların bir etkisi oldu bilemiyorum.Bu başlıkta bir arkadaş sağlıklı beslenerek bu hastalığın yenileceğini yazmıştı.Ne alakası var diye düşünüyordum.Kimbilir belki de öyledir.Çünkü ben aşırı derecede abur cubur yiyen birisiyim cips vs... onların hepsini bıraktım.Artık yesem bile ayda bir ancak.Normalde hergün yerdim.
    hocam ne kadar manda yoğurdu yedin ?

• can bogazdan gelir bogazdan gider bos laf degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam artık alerji geçtiği için yemiyorum ama alerji devam ediyorken her gün bir kase yoğurdun içine ananas'ı küp şeklinde doğrayıp o şekilde birlikte tüketiyordum.Sanırım 2 ay boyunca tükettim sonra zaten malum manda yoğurdu pahalı haliyle almayı bıraktım Neden ananas diye merak ediyorsan internette gezinirken ananasla ilgili şöyle bir şey okumuştum.Belki iyi gelir düşüncesiyle denedim.Bunlar dışında üstte yazmıştım bir burun spreyine başlamıştım son çare ama burun spreyin hastalığı tedavi özelliği olduğunu düşünmüyorum.Olsa olsa beslenmeyle alakalı bir iyileşmedir bence.Zaten artık alerji mevsimi bitti seneye daha iyi anlaşılır mayıs ayının gelmesiyle o zamanda yazarım son durumumu.Bakalım tamamen mi iyileştim kısmen mi anlaşılır.

"ANANAS: Tropik meyveler, bromelain (iltihap önleyici) adlı güçlü bir enzim içerir. Bu enzim hapşırmayı bastırır. Araştırmalar; bromelain enziminin boğaz ağrısı ve tahriş olmuş sinüsleri hafifletebildiğini gösteriyor. 2012'de yapılan Sağlık ve Tıp Alternatif Terapileri adlı çalışmada; bromelain enziminin, iltihapların hafifletilmesini sağladığı ve alerjik astım tedavisine yardımcı olabileceği kanıtlanmış."

• comm kullanıcısına yanıt
    Sizde yemeklerden sonra,burun akıntısı oluyormuydu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Sadece yemekteyken kola içiyorsam oluyor onun dışında olmuyor.Tabi alerjiyle ilişkisi yok bunun kolanın gazından dolayı sanırım.
  • Yemek yerken asagı egilince burun akıntisı sinuzit olabilir ama alerji ile alakalımi doktora sormak gerek yine de bunları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar alerji hastaları için grup kurmuştuk, dilerseniz kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emperor Karl Franz

Ben varım hocam. Çeşitli iltihap sökücüler, akciğerdeki balgamları yokedecek suda eriyen bir ilaç da vermişti doktor o da geçirmedi. Devamlı boğazını temizleme ihtiyacı hissediyorsun değil mi özellikle konuşurken ? İğrenç birşey.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yazın bile balgam oluyor bu nasıl iş anlamış değilim. Doktorlar alerjik rinit dedi sprey kullandım değişen birşey yok .
  • havalar soğudu burunlar başladı tıkanmaya hapşurmaya
  • Arkadaşlar aşağıda gaita test sonucu var anlayan bakaiblir mi? Kandida yazmıyor ama parazit pylori yazıyor. Sonuçlar negatif bir dünya test ama ortada birşey yok, ölü gibiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: comm

Hocam artık alerji geçtiği için yemiyorum ama alerji devam ediyorken her gün bir kase yoğurdun içine ananas'ı küp şeklinde doğrayıp o şekilde birlikte tüketiyordum.Sanırım 2 ay boyunca tükettim sonra zaten malum manda yoğurdu pahalı haliyle almayı bıraktım Neden ananas diye merak ediyorsan internette gezinirken ananasla ilgili şöyle bir şey okumuştum.Belki iyi gelir düşüncesiyle denedim.Bunlar dışında üstte yazmıştım bir burun spreyine başlamıştım son çare ama burun spreyin hastalığı tedavi özelliği olduğunu düşünmüyorum.Olsa olsa beslenmeyle alakalı bir iyileşmedir bence.Zaten artık alerji mevsimi bitti seneye daha iyi anlaşılır mayıs ayının gelmesiyle o zamanda yazarım son durumumu.Bakalım tamamen mi iyileştim kısmen mi anlaşılır.

"ANANAS: Tropik meyveler, bromelain (iltihap önleyici) adlı güçlü bir enzim içerir. Bu enzim hapşırmayı bastırır. Araştırmalar; bromelain enziminin boğaz ağrısı ve tahriş olmuş sinüsleri hafifletebildiğini gösteriyor. 2012'de yapılan Sağlık ve Tıp Alternatif Terapileri adlı çalışmada; bromelain enziminin, iltihapların hafifletilmesini sağladığı ve alerjik astım tedavisine yardımcı olabileceği kanıtlanmış."
    hocam benimde alerjim dinmişti fakat kız arkadaşımın yanına gidince çok fena hapşuruyorum burnum kaşınıyo niye böyle olduğunu sorgularken saç spreyi sıktığını söyledi bu bende alerji yapıyo galiba parfüm saç spreyi vs bende polenden daha beter alerji yapıyo bunlara karşı napabiliriz hocam

• Ben de normal ev yapımı yoğurt yiyince burun akıntısı vb. kesiliyior gibi geldi. Bir dönem her gün yedim, alerji belirtileri iyice azaldı. Ne kadar doğru bilmiyorum.
  • frk_che F kullanıcısına yanıt
    Merhaba ürünü aldın mı ya da aranızda BİONETTE ürününü deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

hocam benimde alerjim dinmişti fakat kız arkadaşımın yanına gidince çok fena hapşuruyorum burnum kaşınıyo niye böyle olduğunu sorgularken saç spreyi sıktığını söyledi bu bende alerji yapıyo galiba parfüm saç spreyi vs bende polenden daha beter alerji yapıyo bunlara karşı napabiliriz hocam

Alıntıları Göster
    Bende de kalitesiz parfümlere karşı oluyor ama kaliteli parfümlerde bir sıkıntı yaşamıyorum bu yüzden mecbur fiyatı yüksek parfümlere yönelmek zorunda kalıyorum Çözüm ona kaliteli bir saç spreyi ve parfüm hediye et ama önce kendinde test et.

• riza9807 R kullanıcısına yanıt
    Bionnete Ürün Yorumu

Bionette Ürün yorumlarına ulaşabilirsiniz. Buradan yazıcamhttp://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=140757154

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riza9807 -- 22 Kasım 2019; 14:56:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • riza9807 R kullanıcısına yanıt
    Ben aldım bi ara düzenli de kullandım ama sık sık enfeksiyon yaşadığım için bırakmak zorunda kaldım. Ama kullandığım dönemde geniz akıntımda bi azalma hissettim. denemeden bir şey demek mümkün değil.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.