Şimdi Ara

Aldnoah Zero (2014 - ?) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
2.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bölüm çıkmış izleyenlere duyurulur. Yalnız bazı yerlerde 13. bölüm olarak yayınlamış.

Prensesin yaşadığını zaten biliyorduk İnaho da yaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazrfv -- 11 Ocak 2015; 0:21:43 >
  • Çok yakın bi dostumun son 1 aydır ısrarla tavsiye ettiği anime
    İzlicem izlicem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: NK_Ultra

Çok yakın bi dostumun son 1 aydır ısrarla tavsiye ettiği anime
    İzlicem izlicem :D

Kurgu çok akıcı bence, her bölüm sonrakini izleme isteği uyandırıyor. Animenin bitmemiş olması bu konuda biraz canınızı sıkabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm güzeldi güzel bağlamışlar bakalım bir sonraki bölüm neler olucak İnaho'nun durumu iyi bağlamışlar.
  • Bu animedeki atmosfer mükemmel. Özellikle sesler ve görüntü çok uyumlu. 2. sezonda çok iyi bir şekilde başladı ve devam ediyor bakalım nasıl bitirecekler.

inaho bildiğin süper bilgisayar olmuş slaine de zamanı mı yavaşlatıyor yoksa mermilerin rotalarını mı görüyor tam anlamadım

Bonus:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazeran -- 17 Ocak 2015; 22:21:34 >

• Her bölüm ilk bölüm kadar mükemmel olacak değil ama güzel fazlasıyla

• Ana karakterler hariç kimsenin bir değeri yok mu ya?
    İlk bölümde ölen o insanlar için tek yapılan öldükleri zaman attıkları feryatlar. Kimsenin mi psikolojisi harap olmuyor?
    Aklıma takılan bir diğer şey ise:
    Madem o yapay göz bu kadar işe yarıyor, neden o mekanik gözden yararlanarak özel bir birlik vb. şeyler oluşturmuyorlar.

Son olarak
    Inaho'nun o mesafeden kafaya mermi yiyip -göz, burun, alın fark etmez. 5 metre küsür mesafen kafaya isabet eden bir mermi kafayı nasıl olur da beyine kadar ilerlemez?- hayatta kalmasını aşırı saçma buluyorum.

Bu sezonda da ana karakterler harici, kıymetsiz varlıklar etiketiyle dolaşacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 18 Ocak 2015; 14:39:10 >

• Bu bölümde Slain kazmasının geçici Aldnoah gücü alışını gördük şimdi acaba İnaho'nun gücü geçicimiydi yoksa bir sebebten ötürü kalıcımı bu Kontların hepsi Vers ailesinden olmadığına göre bir şekilde aktarım yapılıyor belli, Asseylum farkında olmadan gücünü İnaho ile paylaştı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaneki Ken -- 19 Ocak 2015; 1:25:21 >
  • Kaneki Ken kullanıcısına yanıt
    Spoiler kutucuğu

• Litityum kullanıcısına yanıt
    Valla ayarladım sanıyordum, özellikle dikkat ederim ama unutmuşum uyarı için teşekkürler.

• Oh Slaine de kont oldu. O değil de Code Geass'daki Zero-en yakın arkadaşı ilişkisi gibi bi şeyler oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Litityum

Oh Slaine de kont oldu. O değil de Code Geass'daki Zero-en yakın arkadaşı ilişkisi gibi bi şeyler oldu

Bende aynı şeyi düşünüyordum ama Slain'i sevmesemde Suzaku'ya benzetmek hakaret sayılır, karaktersiz karakter diyince aklıma Suzaku geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

quote:

Orijinalden alıntı: Litityum

Oh Slaine de kont oldu. O değil de Code Geass'daki Zero-en yakın arkadaşı ilişkisi gibi bi şeyler oldu

Bende aynı şeyi düşünüyordum ama Slain'i sevmesemde Suzaku'ya benzetmek hakaret sayılır, karaktersiz karakter diyince aklıma Suzaku geliyor

biri içeriden değiştirmeye çalışıyorken biri dışarıdanmış gibi olduğu için bana birbirlerini andırdı sadece

• Kış sezonunun en iyi animesi bana göre bir çok animeyi takip ediyorum atmosferi bu kadar etkileyici olan bi tek aldnoah var

Bölüm 15 spoiler

Beni baban olarak düşün dedikten hemen sonra bunları görmeyi hiç beklemiyordum.
  • Yine bomba gibi bir bölümdü
    Slain hepten kaşınıyor bakalım dersini nasıl alıcak
  • Yeni sezon başlamış anca gördüm Altyazı yok mu beyler illa online mı izlememiz lazım?
  • bende şimdik izledim 13 ü

bence bu kadar basit bi şekilde kurtulmamalıydı
    kafanın yarısı dönüşmeliydi en azından sol taraf komple
    bakalım inşallah diyer bölümleri severim
  • 2.Sezon beklentilerimin üstesinden gelebildi.

Slaine'i sevmeye başladım.En azından Aldnoah Zero da doğru bulduğum tek kişi

• Slain ölmez ki haftaya kurtulalım, bakalım nasıl gelişicek olaylar.

• Bu Slain kazmasını sahte Prenses bitirir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.