Şimdi Ara

Aldığınız En Düşük Yazılı Sınav Notu [BENIMKI IÇERIDE] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
550
Cevap
5
Favori
10.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar programlama vize'den 12 Finalden ''0''
  • 02 ya da 05
  • Ortaokul ve lise yillarimda matematik deki degismez skorum 0 dan 1 di gerci butunlemelerde yardimlarla kurtarirdim hep.Bulgaristan gocmeni iyi bir ablamizdi hocamiz sinav kagidimi hep soyle okurdu serhat akin siffirdan birrr aslinda sifir ama sifir diye bir not olmadigindan mecburen bir veriyorum derdi kendide gulerdi
  • Dil ve Anlatımdan 01 almıştım.Hocaya neden 01 verdiğini sorduğumda Soyadını büyük harflerke yazdığın için demişti:D
  • Şu an uni 2 deyim unide 1 kez 25 aldım en düşük olarakLisede toplamda 2 kere 25 aldım.Çok şükür 25in altına inmedik hele
  • lise 1 fizik 0,5 isime hürmetten erinmemiş vermiş ilk ve ikinci dönemi 1 ile kapatmıstım
  • Fizik 02 --Beden de 1 gelmişti
  • Geometriden 09 almistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almancadan 20 almıstım lise 1 de fakat okul ve sınıf birincisi olmustum o sınavda aileme soylememistim . Bu arada o dönem almancayı 5 getirdim ek olarak hala okul birincisiyim

• İngilizce 06 almistim hayatimin en dusuk notuydu ama 2 getirmistim

• üniversitede çelik yapılar dersinde 1 haftalık yoğun bir çalışmamın ve sabahın köründe okula gidip vizeye girmemin not olarak bana karşılığı "-3" olmuştu......ama finaline çalışıp 17 almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulstriper

quote:

Orijinalden alıntı: orion83

160 uzerinden 5 almistim ders istatistik sinifin ortalamasi 15 ti bu arada

Dostum ben o 160 üzerinden 05 i tam 4 sene aldım

Hangi üni? bölüm?

tobb uni bolum isletme bakalim bi daha aldim bu dönem ilk vize 30 ilerleme var halledicem inşallah

• 9. sınıfta dil ve anlatım dersinde ilk yazılıdan 38 almıştım. hala neden o kadar düşük geldi anlayamadım. sınıftaki herkes çok kötü notlar aldığı için de itiraz etmeye cesaret edemedim.
  • 99 almıştım fizikten oturdum ağladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peder '

quote:

Orijinalden alıntı: mose35

Matematik 3 notun ortalaması 15 yapıodu snav notları ;
    1.sınav 03
    2.sınav 05
    3.sınav 07 notlarmdakı hızlı yukselısten ve azmimden dolayı karneme 1 dusurmustu

" ortalamasi 15 "

" mat 1. sinav 03
    " mat 2. sinav 05
    " mat 3. sinav 07 ..

simdi bu 3 sinavin ortalamasi 15 dimi ? tebrikler .. senin bu super zekani kesfetmekten dolayi bana verilen yetkiye dayanarak seni kutsuyorum

• quote:

quote:

1.sınav 03
    2.sınav 05
    3.sınav 07 notlarmdakı hızlı yukselısten ve azmimden dolayı karneme 1 dusurmustu

" ortalamasi 15 "

" mat 1. sinav 03
    " mat 2. sinav 05
    " mat 3. sinav 07 ..

simdi bu 3 sinavin ortalamasi 15 dimi ? tebrikler .. senin bu super zekani kesfetmekten dolayi bana verilen yetkiye dayanarak seni kutsuyorum

Bu olay lise 1 de olmuştu zaten o sene kalmıştımda :) Sonra matematige olan yetenegime dayanarak dil bölümü okudum dil mezunuyum koç şimdide dış ticaret okuorm kocatepede sorun yok yani hala zekamı keşfetmek istiomusun ? :)

• Matematikten 48 almıştım.
  • quote:

quote:

quote:

1.sınav 03
    2.sınav 05

" ortalamasi 15 "

" mat 1. sinav 03
    " mat 2. sinav 05
    " mat 3. sinav 07 ..

Bu olay lise 1 de olmuştu zaten o sene kalmıştımda :) Sonra matematige olan yetenegime dayanarak dil bölümü okudum dil mezunuyum koç şimdide dış ticaret okuorm kocatepede sorun yok yani hala zekamı keşfetmek istiomusun ? :)

Uzatma canim

• quote:

quote:

quote:

quote:

1.sınav 03
    2.sınav 05

" ortalamasi 15 "

" mat 1. sinav 03
    " mat 2. sinav 05
    " mat 3. sinav 07 ..

Uzatma canim

yavaş canım

• quote:

Orijinalden alıntı: alpbor

quote:

Orijinalden alıntı: AbilerdenBayramAbi

15 fizik

aynen 2.sinavda azim ederek 95 almistim. 15-95

Sınav esnasında arkadaslarınızla hep beraber mi azim ettiniz
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.