Şimdi Ara

ALDESA TECHNOSEQ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
6.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aldesayı tanımak ve aracına taktırmak isteyenler bu tanıtım filmini mutlaka izlesinler.
    http://www.lpgyardim.com/aldesatanitim.html linke tıklayın videoyu izleyin.
  • arkadaşlar bende lpg düşünüyorum ama çok kararsızım.ben brc düşünüyordum. arkadaşım geçen hafta aldesa taktrdı. ist of lpg serviste. aracı twingo. benimki 2005 elantra otomatik. aldesada baya kafama yattı. ikna olursam türk olmasını isterim tabiki. bu arada teknoseq mi rsı+ mı hangisi yenisi ve hangisi şu an kullanılıo. tşkkrler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztyfnp

arkadaşlar bende lpg düşünüyorum ama çok kararsızım.ben brc düşünüyordum. arkadaşım geçen hafta aldesa taktrdı. ist of lpg serviste. aracı twingo. benimki 2005 elantra otomatik. aldesada baya kafama yattı. ikna olursam türk olmasını isterim tabiki. bu arada teknoseq mi rsı+ mı hangisi yenisi ve hangisi şu an kullanılıo. tşkkrler..

technoseQ aldesanın yeni ürünü ve bu ürün kullanılıyor şu an düşünmeden hemen taktırın memnun kalıcaksınız.
  • technoseqin yeni ürün olduğunu öğrendim. peki arkadasın aracına neden rsı+ kit uygulanmıştır sizce. ve technoseq ile rsı+ arasında ne gibi fark var. e yeni bi üst model sonuçta. ilginize teşkkrler sayın uysaloto...
  • quote:

technoseqin yeni ürün olduğunu öğrendim. peki arkadasın aracına neden rsı+ kit uygulanmıştır sizce. ve technoseq ile rsı+ arasında ne gibi fark var. e yeni bi üst model sonuçta. ilginize teşkkrler sayın uysaloto...

her iki üründe şuan mevcut tamamen tercih meselesi rsi nin programı italyan menşeli technoseQ %100 yerli her iki üründe yakıt konusunda ve araca uyum konusunda mükemmel tercih tamamen size ve montajı yapan bayiye kalmış ben şahsen technoseQ i tercih ediyorum çünki yurdum insanlarının ürettiği güzel ve kaliteli olduğu için.sevgi ve saygılarımla.
  • teşekkürler..
    bi gelişme olursa buraya yazarım...
  • bu arada sizden her iki kitinde peşin ve taksitli fiyatını rica ediorum.
    tşkkrler.
  • quote:

teşekkürler..

rsi daha sorunsuz olan sistemi, technoseq isimlerini kotuluyor bence,

of gaz konusuna gelince; bence uzak durmaniz gereken bir servis, patron iyi de usta diye calistirdigi adamlar pek hosuma gitmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

quote:

teşekkürler..

rsi daha sorunsuz olan sistemi, technoseq isimlerini kotuluyor bence,

of gaz konusuna gelince; bence uzak durmaniz gereken bir servis, patron iyi de usta diye calistirdigi adamlar pek hosuma gitmedi.

ben technoseQ kullanıyorum birçok marka araca taktım her hangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım olumsuz yönü nedir onuda belirtirseniz bilgi sahibi oluruz .ben olumsuz yanını daha keşfetmedim.

• valla kitler hakkında bişe diemem bende bilgi topluorum. hem gerekçesinide söylerseniz bilgi almış olurum. of gaza gelince;arkadasım orda taktrdığı için yazdım onu. bi sorunla karşılaşmamış.bu gerekçenizide bilmek isterim. zaten taktrcaamda kesin diil. ist av yakasında varsa en iyi usta yardımcı olursanız karar verince oraya gideyim. montaj çok önemli çünkü biliosunuz

sayın uysalotogaz iki kitinde fiyatını yazarsanız sewinirim
  • quote:

valla kitler hakkında bişe diemem bende bilgi topluorum. hem gerekçesinide söylerseniz bilgi almış olurum. of gaza gelince;arkadasım orda taktrdığı için yazdım onu. bi sorunla karşılaşmamış.bu gerekçenizide bilmek isterim. zaten taktrcaamda kesin diil. ist av yakasında varsa en iyi usta yardımcı olursanız karar verince oraya gideyim. montaj çok önemli çünkü biliosunuz

sayın uysalotogaz iki kitinde fiyatını yazarsanız sewinirim

eğer istanbulda montajı düşünüyorsanız aldesa merkez servisinde montaj yaptırabilirsiniz merkezde ersin ve murat la görüşün bu arkadaşlar aldesa teknik ekibinderdir.fiyatlar ise rsı 1200
    technoseQ 990 tl 10 taksit kampanyası var ikisininde.
    aldesa teknik tel.02163111815 dahili 124 ersin yada murat

• ben eyüp/alibeyköyde ikamet ediorum.çağlayanda çalışıorumyani aw yakası .merkez kartalda die biliorum doğrumudur. yeni çıkan technoseq daha ucuz. heralde %100 yerli program olduu için olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: uysalotogaz

aldesayı tanımak ve aracına taktırmak isteyenler bu tanıtım filmini mutlaka izlesinler.

Bu filmi izledikten sonra bi koşu gidip aldesa taktırasım geldi....Ama bayi var mı diye baktım yok..326 tane merkez 40 ülkeye ihracaat ama 400 bin nufuslu şehirde bayi yok...

• technoseq ile rsi arasındaki fark ne ola ki?
  • Of gaz'a bir montaj icin gitmistim, oradan aldigim kisisel negatif elektrik,

ustanin tavirlari gittigime pisman etti.

ikinci olarakta yaptiklari, daha dogrusu yapamadiklari gaz ayari. eski sistem bir araca ayar yapmak ne kadar zor olabilir ki; benzinciler ucretsiz yapmaya baslamis bu arkadaslara rolanti yuksek kaldi diyorum o arabanin orjinalinde oyle diye bana yedirmeye calisiyorlar.

ufacik akillariyla uste cikmaya calismalari, laf kalabaligiyla 2 usta 1 ciragin benle cenelesmesi uzerine parayi odedim ciktim baska bir yerde tekrar ayarlattim.

rolanti duzeldi, yakit azaldi.

Aldesa'ya kotu demedim rsi daha iyi ve sorunsuz dedim; bunu da gozlemlerimden cikardim. dileyen inanir dileyen inanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

Of gaz'a bir montaj icin gitmistim, oradan aldigim kisisel negatif elektrik,

ustanin tavirlari gittigime pisman etti.

ikinci olarakta yaptiklari, daha dogrusu yapamadiklari gaz ayari. eski sistem bir araca ayar yapmak ne kadar zor olabilir ki; benzinciler ucretsiz yapmaya baslamis bu arkadaslara rolanti yuksek kaldi diyorum o arabanin orjinalinde oyle diye bana yedirmeye calisiyorlar.

ufacik akillariyla uste cikmaya calismalari, laf kalabaligiyla 2 usta 1 ciragin benle cenelesmesi uzerine parayi odedim ciktim baska bir yerde tekrar ayarlattim.

rolanti duzeldi, yakit azaldi.

Aldesa'ya kotu demedim rsi daha iyi ve sorunsuz dedim; bunu da gozlemlerimden cikardim. dileyen inanir dileyen inanmaz.

siz gözlemledim diyorsunuz ben birebir montajını yapıyorum ben montajını yaptığım ürünün sorunsuzluğuna inanıyorum başka kimseye değil gözlemlemekle olmuyor yaşamak gerekiyor.sevgi ve saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: x15

quote:

Orijinalden alıntı: uysalotogaz

aldesayı tanımak ve aracına taktırmak isteyenler bu tanıtım filmini mutlaka izlesinler.

Bu filmi izledikten sonra bi koşu gidip aldesa taktırasım geldi....Ama bayi var mı diye baktım yok..326 tane merkez 40 ülkeye ihracaat ama 400 bin nufuslu şehirde bayi yok...
    lpghaberden aldesa kısmına tıklarsanız bayilere ulaşabilirsiniz lpg yardımdaki eski liste lütfen bir kontrol edin sevgi ve saygılarımla.
    linki vereyim daha rahat olur.http://aldesa.lpghaber.com/distributor/

• sn.x15
    istanbul bayilerinden bir kısmı
    Candan MühendislikAdres: Ümraniye San Sitesi Site Yolu No= 48 (Erdem Hastahanesi Sirasi 10. Bina) İlçe: ÜMRANİYEİl: İSTANBULTel: 0216 630 3 000

Ayar Oto LpgAdres: Mahmutbey Yolu Mezbaa Durağı Kocasinan Sanayi Sitesi B/2 Blok No.2 (Milangaz LPG Dolum İstasyonu Karşısı) İlçe: BAHÇELİEVLERİl: İSTANBULTel: 0(212) 551 74 44 - 6

YUNUSOĞLU OTOGAZAdres: Alemdağ Cad. NO:568 TEPEÜSTÜ İlçe: ÜMRANİYEİl: İSTANBULTel: 0216 420 29 42

GÜNEY OTOGAZAdres: Ihlamurkuyu Tepe üstü mevkii Alemdağ cad. NO 552/A ümraniye İstanbul IHLAMURKUYU İlçe: ÜMRANİYEİl: İSTANBULTel: 0216 420 08 44

OFGAZ OTOGAZAdres: SANKO SAN ST A 1 BLK NO 142 SULTANGAZI İlçe: GAZİOSMANPAŞAİl: İSTANBULTel: 0212 668 28 89

İKİLER OTOGAZAdres: ESENŞEHİR MAH. KADOSAN OTO SAN. SİT. A KAPISI C BLOK NO: 23 ÜMRANİYE ESENŞEHİR MAHALLESİ İlçe: ÜMRANİYEİl: İSTANBULTel: 0216 499 79 91

YAMAN OTOGAZ Adres: FATİH SULTAN MEHMET SANAYİ SİTESİ C-4 BLK. NO:4 İlçe: ÜMRANİYEİl: İSTANBULTel: 0 216 634 33 99

1A OTOGAZ Adres: İKİTELLİ OSB.BOLATDERE SAN. SİT. 22. ADA NO:25 İlçe: KÜÇÜKÇEKMECEİl: İSTANBULTel: 0 212 671 08 64

UMUT OTOGAZAdres: İNKILAP MH. GÜVEN SAN. SİT.B KAPISI GİRİŞİ E.BLOK NO:27 :(ümraniye oto sanayi sitesi) İNKILAP İlçe: ÜMRANİYEİl: İSTANBULTel: (0216) 630 22 42

istanbullpgAdres: kadosan san sit.H blok No:7 YUKARIDUDULLU İlçe: ÜMRANİYEİl: İSTANBULTel: 0 216 365 80 05 MAVİAY OTOGAZAdres: KARTAL OTO SAN SİT B4 BLOK NO:16 KARTAL İlçe: MERKEZİl: İSTANBULTel: 216-3536677

BABAOĞUL LPG OTOGAZAdres: bahcelievler mah.oto san.sit.onur sok.no:2g pendik bahcelievler İlçe: PENDİKİl: İSTANBULTel: 0 216 483 15 98

ÖZ ÇEVRE OTOGAZAdres: TUZLA OTO SANAYİ SİTESİ A-5 BLK.NO: 67 İlçe: TUZLAİl: İSTANBULTel: 0 216 494 41 64

OGSOTOGAZAdres: BEYKENT OTO SANAYİ SİTESİ 3.SOK NO:98 BEYYKENT BEYLİKDÜZÜ/İSTANBUL CUMHURİYET İlçe: BÜYÜKÇEKMECEİl: İSTANBULTel: 02128724595

ALDESA MERKEZ SERVİSAdres: İNÖNÜ CD. ESENTEPE MH. TAHSİN KAYA SAN. SİT. B BLK. NO:18 İlçe: KARTALİl: İSTANBULTel: 0 216 488 46 14

lütfen peşin hükümlü olmayalım.

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emtue -- 12 Kasım 2009; 0:21:54 >
  • taktığım ürünlere destek veriyorum. saygı ve sevgi lerimle
    http://forum.donanimhaber.com/m_30030480/mpage_2/key_//tm.htm#34977650

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uysalotogaz -- 12 Kasım 2009; 0:33:00 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.