Şimdi Ara

Alcohol 120 programı nasıl kullanılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    torrent oyun indirdim call of duty 4 ,
    tek bir klasör içinde .MDS uzantılı dosyalar var bu oyunu alcohol programını kullanarak nasıl kurabilirim basamak basamak anlatırsanız çok iyi olur. Ya da önerebileceğiniz başka bu tarz bir program varmı. Bir de foruma nasıl fotoğraf ekliyoruz.
    teşekkür ederim..

• Alcohol %120 ile cd,dvd kopyalayabilirsiniz sanal CD/DVD-ROM yaratabilirsiniz.Oyun cd sini veya herhangi bir cd/dvd yi
    hdd ye komple kopyalayabilirsiniz imajını alaibirsiniz.Kopya korumalı cdleri bile yazdırabilirsiniz...Programı kullanımını aşağıda da resimli anlattım..

OPTİONS kısmından VİRTUAL DRİVE kısmına tıklayın karşınıza şu ekran çıkacak

Burada NUMBER OF VİRTUAL DRİVES seçeneğinde kaç tane sanal dvd sürücü olmasını istediğinizi seçin default 1'dir ben üç kullanıyorum seçtikten sonra OK basın biraz bekleyeceksiniz..Daha sonra bilgisayarımı açıp bakın istediğiniz kadar sanal driver oldu mu..(BU SANAL SÜRÜCÜLER OYUNLARDA MİNİ İMAGELAR KULLANMANIZI ÇOK KOLAYLAŞTIRACAK HER DRİVE'A BİR OYUNU MOUNTLAYIN RAHAT EDİN UĞRAŞMAYIN DAHA SONRA)Ortadaki ana boşluk ekranında İSO-MDS benzeri image dosyaları bulunur isterseniz billfisayarınızda olanları oraya sürükleyip bırakın veya aratın kendisi bulup listelesin...

Şimdi sıra disk kopyalamaya geldi her türlü diski (vcd, oyun vb..) birebir kopyalayabilirsiniz mesela bir cd'yi kopyalayacağız izlememiz gereken adımlar:-CD'yi sürücünüze yerleştirin alcoholde soldaki menüden "İMAGE MAKİNG WİZARD"a tıklayın

yukarıdan sürücüyü ve okuma hızını seçiyoruz gerisi aynen kalsın.. NEXTe basıyoruz.

Burada image'a bir isim yazıp yükleneceği yeri seçip (farketmez) start diyoruz...

Bu şekilde image alınıyor... Ve İMAGE ALMA BİTTİ YİNE ANA EKRANDAYIZ..

Bu sefer ana listede image dosyamız da var onu seçip "İMAGE BURNİNG WİZARD" seçiyoruz..

Burada isterseniz image dosyası cd yazıldıktan sonra silinebilir"delete image file after recording"(geri dönüşüm kutusuna gider options'dan ayarlamadığınız sürece) writer'a boş cd takıyoruz NEXT diyoruz..

Burada sürücüyü ve yazma hızımızı seçip START diyoruz işlem tamalandığında cd-dvdmiz hazır..

NOT:Alıntıdır....

• Daemon Tools'u kullanabilirsiniz,kullanımı oldukça kolaydır...

Daemon Tools Download...

Öncelikle programı indirin ve kurun.. Bilgisayar yeniden başlayacaktır ve program sanal sürücü oluşturacaktır..
    Programı açın>saatin yanına daemon tools'un simgesi gelecektir>sağ tıklayın>Virtual Cd/Dvd Rom>Device 0:[F] Empty>Mount Image> Açılan pencereden indirdiğiniz .mds uzantılı dosyayı bulun ve tamam'a tıklayın..

Program indirdiğiniz kalıp dosyasını oluşturduğu sanal sürücüye çıkaracaktır.. Daha sonra Bilgisayarım>Oluşturulan sanal sürücüye girin(dvd rom simgesi vs. olacaktır) oyunu burdan normal oyun kurar gibi kurun...

Resimde görünen Set number of devices... seçeneğinden sanal sürücüleri çoğaltabilir yada tamamen kapatabilirsiniz...

• Daemon Tools programının türkçe yamasını buldum, fakat türkçe yapamadım. Bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue mc

Daemon Tools programının türkçe yamasını buldum, fakat türkçe yapamadım. Bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar.

Daemon Tools Türkçe yamasını programın /Lang/ klasörüne çıkarttıktan sonra saat çubuğundaki Daemon Tools aracısının dil sekmesinden Türkçe'yi seçerek çalıştırabilirsiniz. Daemon Tools Türkçeleştirilmiş olacaktır. Bu yama 4 öncesi sürümlerde çalışmaktadır.

İNDİR:
    http://www.inndir.com/Daemon_Tools_T%C3%BCrk%C3%A7e_Yama-20853i.html

NOT:Olmazsa sendeki sürüm ne ise onu yazki bakalım.

• quote:

Orjinalden alıntı: chingachgook

quote:

Orjinalden alıntı: blue mc

Daemon Tools programının türkçe yamasını buldum, fakat türkçe yapamadım. Bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar.

Daemon Tools Türkçe yamasını programın /Lang/ klasörüne çıkarttıktan sonra saat çubuğundaki Daemon Tools aracısının dil sekmesinden Türkçe'yi seçerek çalıştırabilirsiniz. Daemon Tools Türkçeleştirilmiş olacaktır. Bu yama 4 öncesi sürümlerde çalışmaktadır.

İNDİR:
    http://www.inndir.com/Daemon_Tools_T%C3%BCrk%C3%A7e_Yama-20853i.html

NOT:Olmazsa sendeki sürüm ne ise onu yazki bakalım.

Daha önce dediğiniz şekilde yapmıştım. Ama olmadı.
    Kullandığım sürüm Daemon Tools Pro Advanced v4.10.0218 100

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.