o zaman torrent kullanacan albüm konusunda üstüne yoktur mübaregin degil britneyin son albümünü şimdiye kadar çııkmış bütün albümlerini tek seferde çekersin diskografi bile geliyo bazen www.suprnova.org adresinden torrent dosyalarını bulabilirsin istemci olarak ise azureus kullanmanı tavsiye ederim.
evet torrent kullanırsa olurda çok yavaş iniyor
yavaş ama nedeni eski dosyalar sürekli takip edersen yeni dosyalardan çekersen download hızlarını zorlarsın
Bazı siteLerin forumLarında fuLL aLbum LinkLeri ( az değiL baya cok ama zamanında davranmanız Lasım ) veriLiyor ama vermem dogru kacmazmıs kuraLLar bakımından
freeede verdiğin siteden bir sürü spam spyvare çıktı banda format yolu gorundu allah seni bildiği gibi yapsın hemi
quote:
Orjinalden alıntı: drahte 1905
Beyler çok sağolun...
Bu arda torrent nedir ????
ya ewt su torrent i bi acıklıcak varmı yoksa arastıralım ogrenelım mı?
quote:
freeede verdiğin siteden bir sürü spam spyvare çıktı banda format yolu gorundu allah seni bildiği gibi yapsın hemi
valla ben kullaniyorum mp3spy i henüz öle bise denk gelmedi digerinden cok fazla download yapmadim bende burdan örendim bana kizma
quote:
Orjinalden alıntı: ozge
quote:
Beyler çok sağolun...
Bu arda torrent nedir ????
ya ewt su torrent i bi acıklıcak varmı yoksa arastıralım ogrenelım mı?
valla aciklarim yine bise mise olur aciklamaya calisayim eksiklerimi yanlislarimi düzeltsin arkadaslar ben fazla kullanmadim ama kullandigim kadariyla torrent p2p yani kazaa gibi bi sistem yanliz bi kac program bunu kullaniyo vede intenet adresi gibi internetten bulup programa ekleyebiliyorsun die biliyorum