Şimdi Ara

Albiser.com.tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Albiser.com.tr

    Özenle üretiyor, keyifle seriyoruz...

    1971 yılından bu yana zemin kaplama sektöründe faaliyet gösteren firmamız, geniş mekân zemin kaplamalarında profesyonel çözümler sunmaktadır. 1992 yılından sonra ürün gamına cami halısını da ekleyen firmamız, bu alanda profesyonel hizmet vermeye başladı. 2016 yılından itibaren şirket merkezini İstanbul’a taşıyarak yurtiçi ve yurtdışı bayilik ağı oluşturmaya başladı.

    Ürün portföyünde otel, ofis, okul, yurt ve kreş halıları, duvardan duvara halı grupları, karo halı, PVC yer kaplaması, yükseltilmiş döşeme ve çeşitli zemin kaplamaları bulunan firmamız yurtiçi ve yurtdışında pazar payını yükseltmeyi hedeflemektedir.

    Yüz yıllardır Camilerimizin bu kimliğine uygun olarak ecdadımız da bu tefrişata önem vermiştir. Kemerlerinden sütunlarına, çinisinden güzel kokusuna, işlemlerinden halısına kadar en büyük özeni göstermiştir. Günümüzde de bu özen sürmektedir. Camilerin en önemli temizlik göstergelerinden olan Cami Halıları da bu özenin en önemli simgelerindedir.

    Dokumasıyla, ipliğiyle, nakış ve desenleriyle her zaman çok büyük özenle döşenmiş Cami Halıları bugün de halâ Camilerimiz açısından önemini korumaktadır. Göbekli Cami Halısı, Saflı Cami Halıları, Seccadeli Cami Halısı gibi farklı kategorilerde üretilen Cami Halıları kullanılan malzeme türüne görede Akrilik, Polyemid ve Yün olarak ayrılmaktadır. Cami büyüklüğü, cemaat yoğunluğu, caminin aldığı ışık, nem ve rutubet durumuna göre seçimler değerlendirilerek en uygun ürün seçilebilmektedir.


    Geniş ürün yelpazemiz, göz alıcı modellerimiz, sınırsız desen seçeneklerimiz hakkında hemen bilgi alın. Albiser Halı © 0 212 659 03 60







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.