Şimdi Ara

Albion Online (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
3
Favori
26.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Oyunu merak ediyor ama -doğal olarak- Founder Pack'lere para vermek istemiyorsanız aşağıdaki incelemeyi izleyebilirsiniz. Oyun ile ilgili merak edeceğiniz şeylerin çoğuna değindim; sorunuz olursa buraya veya video altına bırakırsanız dönüş yaparım.

    Oyun inanılmaz derecede Ultima Online hissi verdi bana; büyü ve silah türleri bakımından çok daha sade gerçi ama öldüğünüzde üstünüzdeki her şeyin gitmesi, sandbox yapısı ve guild'lere verdiği önem benim kafamda Stones müziğini çaldırmadı değil. Eğer telefon / tablet ile oyun oynuyorsanız ve MMO seviyorsanız kötü bir seçim olmayacak bana kalırsa.

    Öptüm gıdınızdan,





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darion

    Ben de 30 dolarlık hesabımı satmayı düşünüyorum. Beni sardı ama çoğu işimi aksatır oldum. Günde 7 8 saat kadar zaman ayırıyorum ve farkında olmuyorum.

    Hesabın içinde T4.3 freezemage vardır. Itemları mountu tamdır. Oyunun betası açıldıgında 3 aylık premium aldım ve oyun içinde verdikleri golda hiç dokunmadım. Başka bilgi isteyen varsa PM ile bana ulaşabilir.


    Fiyat 50 liraya çekilmiştir.

    up
  • Açık beta ya ne zaman geçiyor oyun
  • Merhaba arkadaşlar,

    Beta 2'ye sayılı günler kala, Devil's Pact olarak Beta2 kadromuzu ve kadro içerisindeki formasyon/konfigürasyonu oluşturmaya şimdiden başladık.

    Hem Casual, hem Hardcore oyuncuya hitap edebilen guild anlayışımız ve sistemlerimiz ile her zaman olduğu gibi hedeflerimiz çok büyük.

    Bizimle birlikte oynamak isteyen arkadaşlardan ricamız linkteki formu doldurmaları. Beta2 duyurulduğunda başvurunuz hakkında bilgilendirileceksiniz.

    Hepimize şimdiden başarılar dilerim.

    Link:https://web.formey.com/f/d/0ee81831-e7f5-431f-a39b-0155624c8453

    Guild hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar offical forumdaki konumuzu ziyaret edebilirler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Catalan

    Merhaba arkadaşlar,

    Beta 2'ye sayılı günler kala, Devil's Pact olarak Beta2 kadromuzu ve kadro içerisindeki formasyon/konfigürasyonu oluşturmaya şimdiden başladık.

    Link:https://web.formey.com/f/d/0ee81831-e7f5-431f-a39b-0155624c8453

    Guild hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar offical forumdaki konumuzu ziyaret edebilirler.

    Beta 2 de wipe geliyor mu?
  • 1 Ağustosda Final Beta başlıyor,
    halen oyunu almayanlara duyurulur.

    http://albiononline.com/
  • kardeş oyunu satın alırsak 1 agustosa kadar oyuna girebiliyormuyuz yoksa beklıyormuyuz anlayamadım sımdı bu tamamen açılıyomu 1 agustosta yine beta falan bişeymi kafam çok karıştı... başlasak karakter silinirmi falan :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: B0nie

    kardeş oyunu satın alırsak 1 agustosa kadar oyuna girebiliyormuyuz yoksa beklıyormuyuz anlayamadım sımdı bu tamamen açılıyomu 1 agustosta yine beta falan bişeymi kafam çok karıştı... başlasak karakter silinirmi falan :D

    Şu anda alsan da giremezsin son beta bu ayın 17 sinde bitti.Final beta legend paketi alanlar için 1 epic paketi alanlar için 2 veteran paketi alanlar için 3 ağustos'da başlayacak.Ben son yapılan betaya paket alıp katılma fırsatı buldum.Gerçekten eğlenceli bir oyun.Özellikle benim gibi farm sever biriyseniz denemenizi tavsiye ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydınlattığın için teşekkürler dostum sağolasın.. ağustosta başladığımızda hiç bir emeğimiz boşa gitmiycek anladığım kadarıyla son beta derken bunu kastedıyor dıimi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: B0nie

    aydınlattığın için teşekkürler dostum sağolasın.. ağustosta başladığımızda hiç bir emeğimiz boşa gitmiycek anladığım kadarıyla son beta derken bunu kastedıyor dıimi

    Hayır ismindende anlaşılacağı gibi beta olacak çıkışında sıfırlanacak oyun ama çıkış yapmadan oyunun mekaniklerini öğrenmek adına betada oynamak avantajınıza olacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70 kişilik kadromuzun tamamlanması için 11 kişilik eksiğimiz kaldı. Bizimle birlikte oynamak isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvurusu kabul edilenler, WhatsApp grubuna eklenecek ve bilgilendirilecekler.

    Başvuru Linki:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScRfHNY5HBHfNZyqmW6TZ8TKWfOWEs1dvzFLwuetDj2Rn8tYg/viewform
  • Beta Key nasıl bulabilirim...illa oyunu satın mı almak lazım oynamak için ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fadeout

    Beta Key nasıl bulabilirim...illa oyunu satın mı almak lazım oynamak için ??

    Evet satın almak zorundasın oyunu. Bu son betadan sonra oyun ücretsiz olarak çıkacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vayapp

    quote:

    Orijinalden alıntı: Fadeout

    Beta Key nasıl bulabilirim...illa oyunu satın mı almak lazım oynamak için ??

    Evet satın almak zorundasın oyunu. Bu son betadan sonra oyun ücretsiz olarak çıkacak

    Cevap için teşekkürler peki bu son beta ne zaman sona erecek ve

    çıktığında oyun pay 2 win mi olacak.
  • Yerimi emin değilim ama arkadaşlar elimde LEGENDARY FOUNDER'S PACK kullanılmış hesap var ve 15 dakikadan fazla oynamadım. 3-5 bir şey karşılığı birine vermek istiyorum. İlgilenen varsa pm atabilirler.
  • Oyunda şu an tier 4 üzerine çıkılamıyor mu? Daha tier 4 üstü item kimsede görmedim herkes 4 olup pvp ye başlıyor. Oyuna Wipe gelcekmis sanırım ona göre daha fazla ugrasmayip direk pvp ye atlayacam.
    Bu arada sizce mantıklı olan bir karakterde tüm her şeyi açmak mi daha mantıklı olur yoksa her karaktere ayrı rol biçme mi? Yani bir karakteri sadece pvp hiç craft özelliği vermeden, Bir karakteri sadece craft olarak oynamak vs gibi.
    Ayrıca bu gold silver almak dışında bir şeye yarıyor mu? Bir de kalana Guild amblemi koymaya yarıyormusta başka hiçbir özelliği yok mu?

    Son olarak bütün karakter slotlarini doldurup bıraksam o duran karakterlere premiumdan dolayi learning point gelir mi durduğu yerde?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar kolay gelin. Ben veteran bir hesabım vardı bu son betadan dönce kapanana kadar rahat rahat oynuyordum fakat final beta da hesabıma giriş yapamıyorum. Sanırım ilk açtığım karakteri sildiğim için ama hiçbir bilgim yoktu bu konuyla alakalı. Ne yapmam gerekiyor çöpmü oldu hesap.
  • Her karaktere Premium alman gerekir öyle bir durumda astarı yüzünden pahalıya çıkabilir. Bu final betada sanırım 1 Ağustosta gelen betada bütün karakterler silindi bildiğim kadarıyla ondan görememiş olabilirsin T4 üstü kimseyi ama ben en son T6 mı T8 mi ne görmüştüm çok iyi hatırlıyamıyorum da en son Tierde adamlar cirit atıyordu. Ama şöyle bir durum var mesela insanlar genelde Tier kasmaktan ziyade şehirlerdeki kiralık yerlere bina dikebilmek için sadece farm yapıyorlardır. Şuanda yapılabilecek en mantıklısı bu çünkü çok iyi piyasası var.
  • Birkaç sorum var arkadaşlar;

    - Beta bittiği zaman, oyunun ücreti ne kadar olacak?
    - Founder's Packlerden alan arkadaşlar tekrar ödeme yapacak mı?
    - Aylık ödeme var mı?
  • beyler acaba oyun ücretsizmi şuan yada ücretsiz olacakmı ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.