Bildirim
Albikitap.com Açılmıştır! - DH'LİLERE ÖZEL KAMPANYALAR SÜRECEK (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba, dediklerinizi kesinlikle dikkate alacagiz, simdilik hemen cevap vereyim bazi sorulara sonra bu mesaji editler daha detayli yazarim. Kargo suresi yazmamamizin sebebi daha her sey yerli yerine oturmadigindandir. Daha once yazdigim gibi reklam kampanyamiza baslamadik bile, sadece dh ustunden yurutuyoruz islerimizi. Ileride butun o bilgi veren kisimlar guncellenecek.
Siparis takibi kismi ise aras kargo entegrasyonuyla alakali bir sey, o konuda gorusmelerimiz suruyor, kisa sure icinde otomatik takip kodu verip kargo takibini kolaylastiracagiz.
Dediklerinizde cok haklisiniz, bu tarz bigi veren duzenlemeleri bu hafta icinde yapacagiz.
Umariz paketlemeden ve hediyelerimizden memnun kalirsiniz.
Iyi okumalar.
Not: Aras kargo takip numarasiyla bizzat ilgilenecegim, bize gonderilen mesajda bu numara yaziyordu, karisiklik olmus sanirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayırlı olsun -
Hayırlı olsun.Allah hayırlı kazançlar versin.Okumak istediğim kitaplar vardı.Hemen sipariş verdim.Kapıda ödeme olması çok iyi oldu. :) -
Hayırlı olsun, sitede gerçekten güzel indirimler var yer imlerimde şu an
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar, keyifli okumalar. -
Kampanya guzel, enpara'nin kitap kampanyası bittikten sonra sizden de kitap almak isterim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederiz, her zaman bekleriz.
İyi geceler. -
İki kitap alacaktım, biri sitenizde yoktu (Stephen King-Sadist) diğeriyse %10'la birlikte Kitapyurdu fiyatına geliyordu. Bu sefer burdan almadım ama yine de kitap alacağım zaman bu siteye de bakmaya devam edeceğim. -
Merhaba, Stephen King-Sadist kitabının normalde veri tabanımızda olması gerekiyordu, az önce tekrar ekledik.Bildirdiğiniz için teşekkür ederiz.
http://www.albikitap.com/stephen-king-sadist.html -
Harry Potter serisinide set olarak eklerseniz iyi olacağını düşünüyorum -
-
Bu tutumlarından dolayı site sahiplerini tebrik ederim.
Babil.com'dan yaptığım alışverişlerde kitabım yırtılmış ve birçoğu zarar görmüştü. Bu konuda şikayet ettiğim için Babil.com'un sahibi Twitter hesabından engelledi. Eleştirileri değerlendirip daha iyi olmak yerine zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorlar. -
Kesinlikle bir şirket ne kadar büyük olursa olsun müşteri memnuniyetine önem vermedikçe kaybetmeye mahkumdur. Geçen mesajlarımda eleştirdiğim noktalara kızmak yerine dikkate almış ve sitelerinde bu yönde değişiklik yapmış olmaları, sitelerine girdiğimde bu değiştirilen kısımları görmek tebessüm etmeme neden oldu. Daha şimdiden bütün çevreme tavsiye etmeye başladım. Bu şekilde devam ettikleri sürece başarmamaları için hiçbir neden yok bence. -
Enpara kampanyası olmasa belki de hiç uğramazdım. Kampanya bittikten sonra hala bu şekilde devam ederlerse Albikitap.com'dan da alışveriş yapabilirim. -
Detaylı bilgilendirmeniz için teşekkürler. Paketleme ve hediyeler gerçekten çok hoş umarım sitenin bu kaliteli tutumu sürekli olur ve bizde tercihimizi buradan yana kullanırız Fiyat politikaları şu an çok uygun ve tercih edilesi -
Bilgilendirme yazınız için çok teşekkür ederiz.Daha öncede @alicho'nun belirttiği gibi paketleme konusunda çok iddialıyız ve bu titizliğimizi her daim sürdürmeye devam edeceğiz, şüpheniz olmasın.
Kargo konusunda da; stoktaki kitaplarımız arttıkça ve kargo firmamız ile bağımızı güçlendirdikçe teslimat süresinin minimum seviyeye ineceğini söyleyebiliriz.Bizi tercih ettiğiniz için tekrar teşekkür ediyoruz, keyifli okumalar. -
Hayırlı olsun önemli bir iş yapıyorsunuz gerçekten , umarım kısa sürede gelişip büyürsünüz.Sonraki kitap alışverişimde sitenizi deneyeceğim. -
İstekleriniz üzerine Harry Potter Seti eklenmiştir.
http://www.albikitap.com/kitap-setleri/harry-potter-1-7-kitap-seti.html -
beni de kitapyurdu engellemişti. facebookta haklı eleştirilerde bulununca çekemeyip engellediler o gün bu gündür kitapyurdundan almıyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X