Şimdi Ara

Albikitap.com Açılmıştır! - DH'LİLERE ÖZEL KAMPANYALAR SÜRECEK (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
21
Favori
13.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Siparişim elime ulaştı paketleme konusunda teşekkür ediyorum kitapların kenarında bile en ufak zarar yoktu. Benim gibi bu konuda hassas olanlar için baya önemli bu durum.
    Kahve için de teşekkürler büyük kampanyayı sabırsızlıkla bekliyorum
  • Kampanya başlayınca haberdar edin lütfeeeen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman büyük kampanyanızı yapacaksınız ?
  • Hem buradan hem de site adresinden mesaj gönderdim dönüş bekliyorum.
  • Kampanya başladığında haberdar eder misiniz?
  • Kampanya var dediler baya kabarık listeyi bekletiyoruz umarım bekledigime deger
  • Sayın albikitap.com yöneticileri acilen bir kitap lazım (Uluslararası İlişkilerin Temel Kavramları-Arif Behiç Özcan).Bu kitabı ne zamana temin edebilirsiniz?
  • Konu baya aşağıya inmiş bölümde.. Birçok insan kampanyayı bekliyor bende dahil.. Site yöneticilerinden haber bekliyoruz.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    +1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BYYUNUSX -- 23 Kasım 2015; 10:00:48 >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler, sitenizden Silmarillion - Hobbit ve yüzüklerin efendisi üçlemesini almaya karar verdim fakat şöyle bir sorunum var;

    Yüzüklerin efendisi üçlemesinde tek cilt özel basım var ve toplamda 1016 sayfa civarında, ama kitapları ayrı ayrı alırsam toplamda 1300 Sayfa civarı bir rakam görünüyor. Bu aradaki 300 sayfalık fark nedir ? İçerik olarak mı fark var yoksa resimlerle alakalı bir farkmı var? Siz hangisini almamı önerirsiniz ?

    Ayrıca tek cilt özel basım almaya karar verirsem "Yüzüklerin Efendisi İki Kule" kitabındaki orta dünya haritasını da haricen bana gönderme imkanınız varmıdır ? Toplamda tahmini olarak 6 tane falan kitap almış olucam. Bu sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim, iyi günler..
  • St.Luicipierro S kullanıcısına yanıt
    Pm yoluyla cevapladım hocam
  • Kampanya için özel bir günü mü bekliyorsunuz ?
  • pm olarak attığınızı buradan da paylaşsanız bende merak ettim
  • Müşteri Temsilcileri sanıyorum ki Prens VIII. Henry'nin 1.derece soyundan olsa gerekler ki benim gibi önemsiz birisi ile görüşmeyi reddediyorlar, 4 gündür arıyorum ve telesekretere bağlanıyorum, kısacası müşteri temsilcisi desteği 0 diyebilirim.

    Sipariş verdim, ödeme yaptım fakat sonrasında satın aldığım ve parasını ödediğim ürünlerden birinin stoklarda olmadığını forumdan mesaj atılarak öğrenince kısa süreli şok ve akabinde can sıkıntısı aldı gitti ruhumu..

    Kendimden kaynaklanan bir sorundan dolayı (Yüzüklerin efendisi üçlemesini ayrı ayrı sipariş ettim fakat sonra fikir değiştirerek özel basım olan tek cilti almak istemem) 5-6 hatta 9-10 saatte bir zar zor cevap veren, kendisine gönderdiğim mesajları okumasına rağmen 5-6 saat gecikmeli forum üzerinden cevap veren bir muhattap buldum kendime (emin değilim ama sorunumu çözdüler sonuç olarak heralde, halen muallaktayım) Sitenin Facebook sayfasına mesaj atmıştım 3 gün önce, bugün sağolsun oradan birisi geri dönüş yaptı, derdimi ve durumumu anlattım, herşeyin yolunda olduğu, kargonun bu hafta içerisinde elime ulaşacağını söyledi.

    Site içerisinde "siparişlerim" bölümünde halen düzeltilme yapılmadı (taleplerim doğrultusunda)

    Bilmiyorum, sadece forum ve Facebook üzerinden iletişime geçebiliyorum yetkililerle, müşteri hizmetleri ile görüşememenin eksikliğini hissetmiyor değilim, benim üzerimde tam olarak tarif edemediğim etki bırakıldı (amatörlük kokuyor sanki biraz, Hafta içi mesai saatleri içerisinde aradığımda hatta şuan tekrar arıyorum "saat 13:26" Sinyal sesinden sonra mesaj bırakabilirsiniz sesini duymak sinir bozucu.).

    Siparişim bugün kargoya verilecek inşallah.

    Umarım zamanla herşey daha güzel olur.




  • Kasım kampanyası yalan oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Uzun zamandır yazamıyordum, öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederiz. Konuya mesaj atıp soru soran arkadaşlara tek tek özel mesajla cevap verildi bunu atlamadık hiç. Arayıp da ulaşamamış olan arkadaşlar da olmuş sanıyorum bunun için özür dileriz, 850li hatlarda bazen problem çıkabiliyor, sabit hatta geçilecek daha büyük bir depoya taşındığımızda. Mailden, facebooktan, donanımhaberden ulaşıldığında mutlaka ve mutlaka geri dönüş alırsınız, bizim diğer rakiplerimize karşı en büyük kozumuz müşteri memnuniyeti, bunu asla atlamayız, emin olabilirsiniz.

    Kampanya konusuna gelirsek, çok beklettik biliyoruz ama anlaşmamız gereken bazı şirketler,yayınevleri var, işler biraz yavaş yürüyor, kusura bakmayın.

    Keyifli okumalar...
  • alicho kullanıcısına yanıt
    Bazı şirketler ve yayınevleri ile anlaşmak neden çok uzun sürüyor ?
  • Aras Kargo'dan başka bir kargo şirketiyle çalışıyor musunuz?Aras Kargo çok da iyi bir seçim değil gibi geldi bana.Bu gün bütün gün evde olmama rağmen telefonuma adreste bulunmadığınız için kargonuz şubeye dönmüştür mesajı geldi ki başıma gelen ilk geri dönme de bu değil.İnternette daha yüzlerce şikayet var bu konuyla ilgili tamamen geçme olmasa bile ikinci bir kargo şirketi daha iyi olur isteyene Aras Kargoyla isteyene diğer kargo şirketi ile gönderirsiniz
  • Sitenin adı ticaret algısı için yanlış olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.