Şimdi Ara

albert einstein (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kargaşa

konuyla alkası yok ama ben örenince garibime gitmişti

dostovskinin zeka punanı einstein'nınkinden 30 puan kadar yüksektir.ayrıca dostyevski ölçülmüş en zeki beyin ünvanına sahiptir.

benn derim hep bırakın şu bilimi edebiyata dönün diye

iq testlerine göre, dünyanın en zeki kişisi, lübnanlı bir dansözdü diye hatırlıyorum. (adını şu an hatırlamıyorum)

son yıllarda bu ünvan Moskova Beyin Araştırmaları Enstitüsü tarafından Prof. Dr. Nadia Camukova ya verildi ve bu genel kabul gördü.
  • şu anda beyin tam anlamıyla çözülememiş bir olgu olduğundan hala (bilimsel çevrelerde bile) potansiyel kabul edilir. yani ne yapıp yapamayacağımız belli değildir diyebiliriz kısaca mesela beynimiz sürekli manyetik dalgalar yayar bu kanıtlanmıştır ama bunun kullanılabildiği sadece bir kayıtlı vaka vardır o insan da derin uyku halinde diğer insanlarla bağlantı kurabilmekte bu insanlar onu anlamakta fakat bağlantı kuran insanın hiçbirşeyden haberi olmamaktadır (yani öyleymiş ayrıntılı bir yazı okumuştum bununla ilgili ama unuttum rahmetlinin adını ) yani arkadaşların dediği gibi nesneleri uçurmamız veya duvarlarsan geçmemiz fln şu anda bize mantıklı görünmemesine rağmen imkansız değildir ...
  • beynimizi kullandığımız filan yok..kuantum fiziğinin bir felsefesine göre beynimizi kullanabilirsek tıpkı x-man filmindeki magneto veya jean gibi tüm maddeleri düşünce gücü ile evirip çevirebiliriz..hatta bir belgeselde ünlü bir prof konuşuyordu.insan suda yürüyebilirmi sorusuna evet yürüyebilir diye cevap veriyordu.ve düşünce gücü şu anda gerçek anlamda kanıtlanmış durumda..ve sınırları ise bilinmiyor..
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.