Arkadaşlar kiraladığımız aracın deposunu aldığımız gibimi bırakmamız gerekiyor yoksa daha farklı bir yöntemmi uygulanıyor
quote:
Orijinalden alıntı: otomobiltutkusu
Arkadaşlar kiraladığımız aracın deposunu aldığımız gibimi bırakmamız gerekiyor yoksa daha farklı bir yöntemmi uygulanıyor
Genelde depo boş oluyor. Ben aldığımda ışık yanıyordu. Aldığım gibi ışık yanar şekilde teslim etmiştim . Şehir içinde kullanacaksanız fazla miktarda yakıt almayın.
eger iyi firmdan kirlarsan ki dandik firmdan kirlama basın yanar.ben budget den baska yerden kıralamam full depo teslım de full depo verıyorsun araclar 2010 model tertemiz sorunsuz araclar sakın mahalle rent a car dan kirlama iş kaybı çokj canını yakar !!!!
vincentvega,maybel verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim Bu arada ben avisten kiralayacağım yanılmıyorsam budget ile ortak çalışıyorlar bulunduğum yerde budget olsaydı kiralardım ama yok avis iyimidir sizce ?
avis iyidir ama pahalı turkcell indirmi ile en alt segmente 85 lira fiyat çekiyor ! budget fiesta , punto gibi araç için vadofone indirimi ile 70 lira günlük hee 300 lira provizyonu unutma başkasının katı da olur ama yanında olması şart şahsın !
maybel yardımların için tekrar teşekkür ederim
rica ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme