Şimdi Ara

Alba Yapım Film Yapımcısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Alba Yapım Film Yapımcısı

    Site adı : Alba Yapım
    Site adresi : albafilmproduction.com
    Site içeriği / Hizmet verdiği alan : film yapım şirketi, alba yapım televizyon filmleri, televizyon programları ve sinema filmleri gibi bir çok kategoride sektöre hizmet verir.

    Alba yapım 2014 yılında kurulmuştur, kurucusu Seher Çetin sektörün usta isimlerini bir araya getirerek güzel bir ekip kurmuştur. albafilmproduction.com da alba yapım şirketi sitesidir. Sektörde şirket olarak yeni görünse de bünyesinde yıllarca hizmet etmiş kişiler mevcuttur. Alba yapım film yapımcılığının yanı sıra tv programları da hazırlıyor, tv program yapımcılığı konusunda alba yapım olarak ilk projesini 2014 sonlarında yayın hayatına başlayacaktır.

    Alba yapım destek olmak için facebook sayfasından beğenebilir, dilerseniz hem facebook adresinden hemde twitter adresinden takip edebilirsiniz.
    Film ve dizi yapımcılığı konusunda en yaratıcı fikirleri ortaya koyan alba yapım bunları aynı zamanda hayata geçirebilen bir şirkettir. Gelişen teknoloji sinema ve televizyon programlarını da değiştiriyor ve biz bunun yanında akılda kalıcı ve iyi işler sunuyoruz, alba yapım ne yapar derseniz, işte tamda bunu yapar...

    Alba yapım aynı zamanda diğer ismi olan alba film olarak da geçmektedir. Alba yapım film yapımcısı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganhan -- 7 Eylül 2014; 0:07:50 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.