Şimdi Ara

Alastyr yanlış mı yaptım acaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar alastyr den wp hosting alldım tabi alırken bir de domain sordu ben de yeni domain dedim istediğim domaini yazdım ve ödemeye geçtim

fakat faturayı indir dediğimde açıklamada: Bireysel Linux - Ba?lang?ç - alanadı.com (11/06/2014 - 10/07/2014) yazıyor alan adınormalde 18 tl hosting de 3 tl

sipariş formunda toplam 22küsür tl diyordu fakat indirdiğim faturada Bireysel Linux - Ba?lang?ç - alanadı.com (11/06/2014 - 10/07/2014) toplam 3 küsür tl diyor

yani ben şimdi alan adı mı aldım yoksa hosting mi yoksa ikisidemi sadece hosting se neden faturada hosting in yanında alan adım yazıyor. Off nolur yardım edin

• quote:

Orijinalden alıntı: chesmee

Arkadaşlar alastyr den wp hosting alldım tabi alırken bir de domain sordu ben de yeni domain dedim istediğim domaini yazdım ve ödemeye geçtim

fakat faturayı indir dediğimde açıklamada: Bireysel Linux - Ba?lang?ç - alanadı.com (11/06/2014 - 10/07/2014) yazıyor alan adınormalde 18 tl hosting de 3 tl

sipariş formunda toplam 22küsür tl diyordu fakat indirdiğim faturada Bireysel Linux - Ba?lang?ç - alanadı.com (11/06/2014 - 10/07/2014) toplam 3 küsür tl diyor

yani ben şimdi alan adı mı aldım yoksa hosting mi yoksa ikisidemi sadece hosting se neden faturada hosting in yanında alan adım yazıyor. Off nolur yardım edin

Merhaba;

Fatura konusunda sorularınızı, satın aldığınız firmaya sormanız daha yararlı olacaktır. Buradan ne hizmet aldığınızı, alan adı için fatura kesip kesmediklerini bilmediğimiz için birşey söylememiz mümkün olmayacaktır.

Kendilerine sorarsanız ayrıntılı olarak açıklayacaklardır,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• ProIrc kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yardım fişi yolladım bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir yanlışlık mı var ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.