Şimdi Ara

Alaskan Road Truckers | Xbox One - X/S | 2023

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alaskan Road Truckers | Xbox One - X/S | 2023

    Alaska kamyoncularının görevini devralın. Kocaman makinelerin direksiyon arkasına geçip, en ağır ve zor ortamlarından birine meydan okuyun. Zorluğu kabullenip, vahşi Alaska’nın sert güzelliğini tamamen yaşayacak kadar uzun hayatta kalıp kalmayacağınızı görün.

    Alaska’yı düşündüğünüzde aklınıza gelenler nedir? Büyük ihtimalle yükselen dağlar ve sert kışlardır. Alaska, keşfedecek eşsiz bir yerdir. Bunun, bütün devleti kamyonlar gezmekten daha iyi bir yöntemi var mı? Değişen mevsimlerin öngörülemezliğini yaşarken, kamyonunuzun durumunu ve sürücüsü olarak sizi nasıl etkileyeceklerini görün.

    Adrenaline hazır mısınız? Kamyon değil, kamyoncu olarak oynuyorsunuz! Direksiyon arkasındaki gerçek bir kişisiniz. Hem bir insanın, hem de bir makinenin ana ihtiyaçlarını keşfedin. İstatistik yönetimine ve aracınızın durumuna dikkat etmeniz gerekecek. Aç ya da yorgun olabilirsiniz, o yüzden yemeniz ve uyumanız gerekir. Kamyonunuzun da bakıma ihtiyacı var – yakıt almanız, yağ değiştirmeniz, kış için zincir takmanız gerekir. Yolda karşılaşabildiğiniz tüm zorlukları yenin!


    Birçok özellik arasında:

    Değişen mevsimli ve gündüz/gece çevrimine sahip dinamik hava sistemi

    Oyuncunun yürüyerek veya araçla keşfedebileceği, geniş etkileşimli harita

    Kariyer gelişimi Hayatta kalma sistemi

    Edinecek faydalı bilgi ve keşfedilecek sırlar

    Kamyonunuzun geliştirilmesi ve tamiri

    Sürerken fethedilecek birçok yol, güzergah ve çorak yer


    Buy Alaskan Road Truckers | Xbox


    ÇIKIŞ TARİHİ: 2023

    GELİŞTİRİCİ: Road Studio S.A.

    YAYINCI: Green Man Gaming Publishing


    Alaskan Road Truckers | Xbox One - X/S | 2023ID@Xboxyoutube
    Experience life in the definitive trucker simulator. Deliver cargo to make your business a success. Get out of your truck to explore Alaska while maintaining your vehicle and preparing for treacherous conditions on the road. Have you got what it takes to become an Alaskan trucking legend? #idxbox #idatxbox #id_xbox
    https://www.youtube.com/watch?si=-OnRub5Gq5xHLdVt&v=evnCFjJiib0&feature=youtu.be



    Alaskan Road Truckers | Xbox One - X/S | 2023Green Man Gamingyoutube
    Alaskan Road Truckers brings you the most authentic recreation of trucker life ever made. Coming Fall 2023 to PC, Xbox Series X/S, and PS5, you'll live, breath, eat, sleep, and drive through one of the most varied regions on the planet. More than just a truck simulator, Alaskan Road Truckers has you play as a trucker - not just a truck. Get out of the truck to eat and sleep, look after your health and get your hands dirty with maintenance, HQ upgrades, and clearing obstacles. Your cargo must get through on time! Come see us during Gamescom 2023 and get an exclusive chance to play Alaskan Road Truckers ahead of its release! WISHLIST NOW: https://store.steampowered.com/app/849100/Alaskan_Road_Truckers/ SUBSCRIBE TO OUR CHANNEL: http://www.youtube.com/channel/UCbONsRevt2_YIN6sLigGIzQ?sub_confirmation=1 Follow Green Man Gaming on TWITTER: http://twitter.com/GreenManGaming Like Green Man Gaming on FACEBOOK: http://www.facebook.com/GreenManGaming
    https://www.youtube.com/watch?si=3KRYGiQobeRsGv_K&v=zht-hfdaOSY&feature=youtu.be







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.