Şimdi Ara

ALARKO SERADENS SUPER, ARÇELİK MASSİMUS,BEKO MEGALOGİC Kullanıcıları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
146
Cevap
9
Favori
5.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bayi atıyor

çift yoğ olayı seradens plus modellerinde var premix eşanjör olması gerekenden daha büyük

Arçelik Massimus ve Beko Megalogic'te standart premix eşanjör var o bayi buzdolabı,çamaşır makinesi satsın

kombi konusunda birşeyler öğrenmek istiyorsa forum gelsin. ona birşeyler öğretirim

ALARKO SERADENS SUPER, ARÇELİK MASSİMUS,BEKO MEGALOGİC Kullanıcıları

• ERTUGRUL.GAZii kullanıcısına yanıt

hiçbir kombi konusunda size az arıza verir diye garanti veremem

kombi işi beyaz eşya gibi şans işi

bence garantiyi aktif edin

• disintegration kullanıcısına yanıt

Peki hocam teşekkürler garanti durumu zor biraz olay derin. ECA proteus premix ve Beko Smartlogic arasında tavsiye istemiştim zahmet olmazsa bir öneri de bulunabilir misiniz. Sipariş vereceğim bekliyorum hocam.

• ERTUGRUL.GAZii kullanıcısına yanıt

hangisi içine siniyorsa o kombiyi al

iki kombiyi eşit düzeyde öneriyorum

• Beko Smart Logic 24KW Henüz montaj yapılmadı. Montajı kendi ustama yaptırıyorum Kombi Değişim Formu Dahil 2.500₺ + 500₺ Mühendis Kaşe Ücreti

ALARKO SERADENS SUPER, ARÇELİK MASSİMUS,BEKO MEGALOGİC Kullanıcıları ALARKO SERADENS SUPER, ARÇELİK MASSİMUS,BEKO MEGALOGİC Kullanıcıları ALARKO SERADENS SUPER, ARÇELİK MASSİMUS,BEKO MEGALOGİC Kullanıcıları ALARKO SERADENS SUPER, ARÇELİK MASSİMUS,BEKO MEGALOGİC Kullanıcıları

• Lebmilebi, Siz ürünün sesi ile ilgili benden Video istemiştiniz.

Bu Video Devir Daim Yaparken. (Su ve Petek Isıtma yapmıyorken çıkan ses.)

Bu Video Su Isıtırken çıkan ses.

Bu Video Petek Isıtırken Çıkan Ses.

• Syn. Forum üyeleri, şahsımın eski kombimin yeni bir kombi ile değiştirilmesi ihtiyacından dolayı bu konuyu keşfettim. Bazı kullanıcıların, platformda bu yönde ihtiyaçları olan insanlara 12 yıl boyunca yardımcı olduklarını gördüm. Bu mükemmel insanların emeklerine katkıda bulunmak amacıyla, benim de sonuna geldiğim kombi değişim sürecinde katlanmış olduğum maliyetleri ve bu süreçteki deneyimlerimi aktararak, bizden sonra bu yönde ihtiyaçları olan siz forum üyelerine yardımcı olmak istiyorum.

Kombi Montaj Total Maliyet

[ ] Beko Smart Logic 24KW Kombi ( 19.150₺ 6 Taksit )
    [ ] Montaj İşçilik Ücreti ( 2.500₺ )
    [ ] Kombi Değişim Formu ( 500₺ )
    [ ] 2 Ad. Danfoss Yeni Tip Termostatik Vana ( 500₺ )
    [ ] 2 Ad. Danfoss TRV Köşe Gövde
    ( 500₺ )
    [ ] Tunçmatik Regülatör 600V ( 850₺ )
    [ ] Radiamag X8 ( 940₺ )
    [ ] 2 Ad. 1/2 ECA Küresel Vana ( 468₺ )
    [ ] 2 Ad. 3/4 ECA Küresel Vana ( 468₺ )
    [ ] 1 Ad. 1/2 ECA Pislik Tuc. ( 170₺ )
    [ ] 1 Ad. 3/4 ECA Pislik Tuc. ( 120₺ )
    [ ] Teknik Malzeme ( Nipel, Boru, Rekor, Adaptör, Silikon Bant VB.) ( 1.400₺ )

Kombi Maliyeti : 19.150₺
    Kombi Değ. (İşçilik ve Malzeme) : 8.416₺

Toplam : 27.566₺

Ürün Linkleri

[ ] Kombi
    https://www.akakce.com/kombi/en-ucuz-beko-smart-logic-24-premix-fiyati,1450897981.html

[ ] Danfoss Vana
    https://www.akakce.com/diger/en-ucuz-danfoss-termostatik-vana-termostati-yeni-tip-fiyati,545136781.html?nx

[ ] Danfoss Gövde
    https://www.akakce.com/diger/en-ucuz-danfoss-trv-standart-kose-govde-fiyati,61737331.html?nx

[ ] Tunçmatik Regülatör 600V
    https://www.akakce.com/voltaj-regulatoru/en-ucuz-tuncmatik-reguline-600-va-tsk2918-voltaj-regulatoru-fiyati,2253189.html

[ ] Radiamag X8

[ ] 1/2 ECA Küresel Vana
    https://www.akakce.com/tesisat-urunu/en-ucuz-eca-1-2-icme-suyu-kuresel-vana-valfi-602122168-fiyati,1558198168.html

[ ] 3/4 ECA Küresel Vana
    https://www.akakce.com/tesisat-urunu/en-ucuz-eca-3-4-icme-suyu-kuresel-vana-valfi-602122169-fiyati,305687542.html

[ ] 1/2 ECA Pislik Tutucu

[ ] 3/4 ECA Pislik Tutucu
    n11'den Eca 1/2" Filtre - 601010001 seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
    www.n11.com
    Eca 1/2" Filtre - 601010001 Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/eca-12-filtre-601010001-19225532?magaza=biryilmaz

• Beko Smart Logic, Arçelik Atria, Alarko Suf 24KW Ürünlerinin Güncel iç dizayn

ALARKO SERADENS SUPER, ARÇELİK MASSİMUS,BEKO MEGALOGİC Kullanıcıları ALARKO SERADENS SUPER, ARÇELİK MASSİMUS,BEKO MEGALOGİC Kullanıcıları

ALARKO SERADENS SUPER, ARÇELİK MASSİMUS,BEKO MEGALOGİC Kullanıcıları ALARKO SERADENS SUPER, ARÇELİK MASSİMUS,BEKO MEGALOGİC Kullanıcıları ALARKO SERADENS SUPER, ARÇELİK MASSİMUS,BEKO MEGALOGİC Kullanıcıları

ALARKO SERADENS SUPER, ARÇELİK MASSİMUS,BEKO MEGALOGİC Kullanıcıları ALARKO SERADENS SUPER, ARÇELİK MASSİMUS,BEKO MEGALOGİC Kullanıcıları ALARKO SERADENS SUPER, ARÇELİK MASSİMUS,BEKO MEGALOGİC Kullanıcıları

• %3 Eğimli Kombi Baca Montajı.

ALARKO SERADENS SUPER, ARÇELİK MASSİMUS,BEKO MEGALOGİC Kullanıcıları
  • Kombi Alt Tesisat ve Radiamag X8 Montajı

• Syn. Forum üyeleri, Beko Smart Logic, Arçelik Atria ve Alarko Suf 24KW Ürünleri ile ilgili aklınza takılan sorular var ise buradan beni etiketleyerek sorabilirsiniz elimden geldiği kadar cevaplarım.

Teknik bilgim yok deneyime dayalı sorulara cevap verebilirim teknik konularda üstat disintegration 'a soru sorabilirsiniz.

Mesaj yolu ile soru sormayın direk forumdan sorun ki tüm üyeler soruları ve cevapları görsün onlarda bilgilensin.
  • Tunçmatik 600VA Regülatör hakkında kısa süreli deneyimlerime dayanarak ürün kesinlikle işini yapıyor. Sürekli olarak Low modu aktif olup kapanıyor buda işini yaptığı anlamına geliyor.

ChatGPT,

Paylaştığınız görseldeki cihaz bir voltaj regülatörü gibi görünüyor ve üzerindeki "Low" modu aktif olduğunda, giriş voltajının olması gerekenden düşük olduğunu belirtir. Bu durum, cihazın bağlı olduğu şebeke geriliminin düşük seviyelere düştüğünü ve regülatörün cihazlarınızı korumak için devreyi kapattığını gösterir.

ChatGPT,

Regülatör üzerindeki "High" modu, şebeke voltajının normalden yüksek olduğunu belirtir. Bu durumda, şebekeden gelen voltaj cihazın güvenli çalışma aralığını aştığında regülatör devreye girerek cihazlarınızı korumak için voltajı stabilize eder veya gerekirse sistemi kapatır.

• Herkese iyi forumlar

Alarko Seradens srs 24 kullanıcısıyım. Önceki mesajlarda Arçelik Massimus kullanan bir arkadaşımız gibi bende kombinin klavuzunda da yazan opentherm özelliğini kullanabileceğim bir oda termostatı arayışındayım. Bir çok Alarko servisi ile telefonda openthem özelliğini nasıl kullanabileceğim hakkında görüştüm. İçlerinden biri sadece bir oda termostatının çalıştığı hakkında Alarko firmasının kendilerine bilgi verdiğini iletmiş. bahsi geçen oda termostatı Siemens QAA73.210/101. Internette de bu termostatı satan bir yer bulamadım.

Bugün de Alarko müşteri hizmetlerine konu hakkında bilgi istemek üzere whatsapp iletişim numarası üzerinden mesaj attım. Geri dönmelerini bekliyorum.

Bu özelliği nasıl kullanabileceğimiz hakkında bilgisi olan yada kullanan bir arkadaşımız varmı diye sormak istedim. okuduğunuz ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cityofcrow2024 -- 5 Aralık 2024; 17:59:45 >

• cityofcrow2024 C kullanıcısına yanıt

modülasyonlu çok şart değil faturalarda muazzam tasarruf yaptırmaz

tpi algoritmalı(öğrenme modu) hasassiyeti 0.1c ve 0.2c gibi iyi bir kablosuz on-off oda termostatı alın

Honeywell T3R gibi

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.