Şimdi Ara

alan wake oynanır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben daha çok fps ===araba yarışı ====spor oyunları oynarım fps olarak
    cod serisi geow serisi battlefield serisi v.b oyunları
    bitirdim ama pek korku sevmiyorum

şimdi bu oyun korku oyunu ne konuşuyosun o zaman diyeceksiniz ama artık bi yerdende başlamak lazım bu oyunlara beni altıma yaptırmadan fps rgp karışımı bir şekilkde rahatlıkla oynaya bilir miyim bu oyunu......

iyi günler

• Müthiş bir oyun kesinlikle oyna
  • ...na bile konur. ,

sorumu aga bu. abartısız xbox ın en iyi oyunundan bahsediyorsun.
  • sabah sabah gördüğüm en gereksiz soru başlığıtabi oynıcaksın,remedy ekibi ne yapsa oynanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

...na bile konur. ,

sorumu aga bu. abartısız xbox ın en iyi oyunundan bahsediyorsun.

• Alan Wake korkunun yanında gerilimi de barındırıyor. Büyük bi köpeğin peşinden koştuğunu ve ondan kaçtığını düşün. Bolca bu hissi yaşatıyor.

Yanlış anlama ama eğer yaşın 18 den küçükse oynama derim, sağlık açısından. Oyun deyip geçmemek lazım. Youtube da videosu vardı, alan wake oynayanların kalp durumlarını oynarken inceliyorlar. Ritminde ciddi değişimler yapıyor.

2000 öncesi korku oyunları böyle değildi. Grafikler ve yapay zeka geliştikçe fazla gerçekçi oldu oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 13 Mayıs 2011; 11:09:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 3 Kaldırır mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26onurhan
    ben daha çok fps ===araba yarışı ====spor oyunları oynarım fps olarak
    cod serisi geow serisi battlefield serisi v.b oyunları
    bitirdim ama pek korku sevmiyorum

şimdi bu oyun korku oyunu ne konuşuyosun o zaman diyeceksiniz ama artık bi yerdende başlamak lazım bu oyunlara beni altıma yaptırmadan fps rgp karışımı bir şekilkde rahatlıkla oynaya bilir miyim bu oyunu......

iyi günler

Iyi de geow fps degil ki

• fps olarak halo serisini oynamadıysan hemen başla.
  • Benim görüşümde xbox ın açıkara en iyi oyunu olduğu yönünde, cidden muhteşem bir oyun. Bu arada,

@cmd.KEEN@

Sen alan wake oynarken ciddi ciddi korktunmu harbiden

eğer cevabın hala ciddi olarak evetse sana tavsiyem yüksek bir binadaki ilk bulduğun camdan kendini boşluğa doğru bırak.

Oyun takenların bile bize saldıracağını bize yaklaşmadan 5 saniye önce bile ağır çekimde gösteriyor ve sende buna karşı hazırlıklı oluyorsun. Karanlık yerlerde bazı noktalarda gerilim veriyormu veriyor evet ama asla korkutmuyor. Hayatında hiç amnesia, undying gibi oyunları, silent hill 1-2 ve fatal frame serilerini oynadınmı? Alan wake den korkan birisi bu oyunları oynarken ne yapar doğrusu bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pape -- 13 Mayıs 2011; 12:14:04 >

• alan wake oynanmaz,izlenir otur film gibi izle hatta sen oyuna bakarken birileri sana bu hangi film diye sorarsa şaşmaalan wake adamı korkutmaz ama daha pis yapar
  • abi cidden film gibi müthiş yani gerçekten şaheser desem yeridir. Gerek konusu olsun, oyunun akışı olsun, atmosfer olsun grafikler olsun yok yok ama oyuna korku oyunu, "ooo bu oyun cidden korkunç, oynarken çok korktum gibi şeylerde demeyin" ya gerçek korku oyunlarına hakaret oluyor resmen
    quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

alan wake oynanmaz,izlenir otur film gibi izle hatta sen oyuna bakarken birileri sana bu hangi film diye sorarsa şaşmaalan wake adamı korkutmaz ama daha pis yapar

• oyun korku oyunu değil. phychological thriller diye geçiyor zaten

şaka bi yana bende ilk başta satış stratejisidir diye farklı bir tür gibi lanse etmeye çalışıyor mallar diye ezik bulmuştum bu ismi. ama oyunu oynayınca anladım ki verdiği his hiç bir oyunda gerçekten yok. eğer oyunun içine girerseniz o atmosfer sizi içine çekerse gerçek anlamda tedirgin oluyorsunuz oynarken. o yüzden türü gerçekten farklı bu oyunun.

misal dikkat ettiniz mi bilmiyorum. oyunda kan göremezsiniz. bu mature rating almamak için yapılmış bi şey kesinlikle değildir. bunun nedeni alan wake in oyuncuya vermek istediğinin bambaşka bir his olmasından kaynaklanır.
  • Karanlık korkun yoksa oynamanı tercih ederim ama Karanlık korkun varsa deneme bile
  • Oyun çok nadir böyle anlık korkutuyor,onun dışında genelde gerilim ve stres var
  • yav ne korkusu safkan aksiyon oyunu ama hikayesi aldı götürdü beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

Benim görüşümde xbox ın açıkara en iyi oyunu olduğu yönünde, cidden muhteşem bir oyun. Bu arada,

@cmd.KEEN@

Sen alan wake oynarken ciddi ciddi korktunmu harbiden

eğer cevabın hala ciddi olarak evetse sana tavsiyem yüksek bir binadaki ilk bulduğun camdan kendini boşluğa doğru bırak.

Oyun takenların bile bize saldıracağını bize yaklaşmadan 5 saniye önce bile ağır çekimde gösteriyor ve sende buna karşı hazırlıklı oluyorsun. Karanlık yerlerde bazı noktalarda gerilim veriyormu veriyor evet ama asla korkutmuyor. Hayatında hiç amnesia, undying gibi oyunları, silent hill 1-2 ve fatal frame serilerini oynadınmı? Alan wake den korkan birisi bu oyunları oynarken ne yapar doğrusu bilemiyorum

Hocam oyun kapatılır bence hehehe . 13 yaşındaki kardeşime Silent Hill almıştım doğumgününde. Dedimki bunu gece oynarsan daha keyifli olur filan. O da inanıp gece gece başladı Silent Hill oynamaya ben de aradan gözetliyorum ne yapacak diye. Hemşirelerin çıktığı sahnede ayağa kalkıp xboxı kapatması bir olmuştu. Ehehe hiç unutmuyorum saatlerce gülmüştüm.

• Peşimde 3-4 tane taken varken sokak lambasının jenaratörünü çalıştırmaya çalışmak heyecanlıydı
  • oyunda baya ilerledim ama bitirmeye kasmadım hiç bu gece başlıyorum tekrar gaza geldim ve benim bu jenerasyonda oynadığım en korkunç ilk 3 oyuna rahat girer
  • İnsanı geren en iyi oyunlardandır Hele ki 1. chapter bitince çalan Roy Orbison-In Dream şarkısı korkuyla tezat oluşturmasına rağmen insanı iyiden iyiye germeyi başarır
    Ayrıca
    Konsolum banlı olmasaydı kendisi, iki ek paketini de oynamak istediğim yegane oyundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABUX -- 13 Mayıs 2011; 15:59:37 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.