Şimdi Ara

Alacaklarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • fizik için sizce doğru karar mı bu karekök fizik 0? temelim yokta..

Yeni liste şöyle...

Mat-1 : Final ilk adım mat. Karekök 0.. celal aydın çks fem ilk adım soru bankası
    Mat 2 : daha karar verilmedi
    Geometri : ÖSS BİREY A Geometri soru bankası , güvender kolay geometri k.anlatımı , FİNAL YGS LYS1 Geometri soru bankası
    Fizik : mustafa tekinay dvd'si ve soru bankası , konu anlatım daha belli değil
    Biyoloji : edam yayınları özet anlatım , palme a-b-c
    Kimya : Fem smetri Kimya Konu anlatımı.
    Türkçe : KAVRAM YAYINLARI YGS Dil&Anlatım soru bankası
    Coğrafya : edam yayınları özet anlatım
    Tarih : edam yayınları özet anlatım

bunlara ek olarak ne alabilirim ? tabi bunların bazılarını ikinci el alacağım sıfır gibi onun için yanında bissürü hediye gelicek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi içinizden biri -- 16 Ağustos 2012; 19:49:36 >

• Finalin geometrisi zorlayabilir, seviyeni bilmediğimden söylüyorum ortanın çok üstünde bir kitap. Ama çözmeyi denesen bile kapacağın çok şey var o kitaptan. :) Kimya için final 1-2 bitir. Biyoloji için fdd ve fem bitir. Mat-2 için fem ve fdd bitir. Bunlara kesinlikle göz at, düşünmüyorsan bile bir bak fikrini değiştirebilecek kitaplar bunlar. Zira ben bunları bitirmiştim. :D

Orijinalden alıntı: forthem12

Finalin geometrisi zorlayabilir, seviyeni bilmediğimden söylüyorum ortanın çok üstünde bir kitap. Ama çözmeyi denesen bile kapacağın çok şey var o kitaptan. :) Kimya için final 1-2 bitir. Biyoloji için fdd ve fem bitir. Mat-2 için fem ve fdd bitir. Bunlara kesinlikle göz at, düşünmüyorsan bile bir bak fikrini değiştirebilecek kitaplar bunlar. Zira ben bunları bitirmiştim. :D

hocam temelim yok hiç bir dersten .. Zaten geometri için şöyle olucak ilk güvender sonra birey sonra Final.. Kimya için fem smetri yeter gibi hocam ygs için tabiki.. Biyolije edam ve palme yeter yanına ek olarak başka birşey alabilirim...

Orijinalden alıntı: içinizden biri

quote:

Orijinalden alıntı: forthem12

Finalin geometrisi zorlayabilir, seviyeni bilmediğimden söylüyorum ortanın çok üstünde bir kitap. Ama çözmeyi denesen bile kapacağın çok şey var o kitaptan. :) Kimya için final 1-2 bitir. Biyoloji için fdd ve fem bitir. Mat-2 için fem ve fdd bitir. Bunlara kesinlikle göz at, düşünmüyorsan bile bir bak fikrini değiştirebilecek kitaplar bunlar. Zira ben bunları bitirmiştim. :D

hocam temelim yok hiç bir dersten .. Zaten geometri için şöyle olucak ilk güvender sonra birey sonra Final.. Kimya için fem smetri yeter gibi hocam ygs için tabiki.. Biyolije edam ve palme yeter yanına ek olarak başka birşey alabilirim...

Tamam o zaman:) En güzel programı yine sen belirlersin çünkü sana uygun olanı programlayacaksın. Hayırlısı:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    700 Tl Param War Ne Alayım Sizce?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.