Şimdi Ara

aL3n. 3-2-3-2 Domination Tactic (Tam Bir Gol Makinası) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evra, Rafinha, Fabio, Obertan, Valencia gibi değerli kanat oyuncularımı nasıl elden çıkaracağım onu da anlatsana

AMC'lerim, Hazard ve Gourcuff elimde, Toni Kross'u alırım yanlarına. Forvetlerimde Rooney ve Jovetiç olur sen Jovetiç'i kadro dışı bırakmışın, cidden çok üzüldüm en sevdiğim oyunculardan, Rooney formsuz, maç 0-0ken onu alıyordum her maç çakıyordu golü, gerçi korner taktiğini öğrendikten sonra 0-0 giden maçım hiç olmadı. Uzun şutcum da Moussa Sissoko Senin taktiğe geçersem Carrick'i, Sissoko'nun yanına çekerim, Fletcher ve Anderson'u da satmak zorunda kalacağım bakalım başarabilecek miyim uygun kadro kurmayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adnan Payne -- 9 Nisan 2010; 19:00:57 >

• Valla kadro konusuna pek karışamıycağım orası size kalmış scout kullanarak en iyi oyuncuları transfer edebilirsiniz. Jovetic'i ben pek beğenmedim birşey yapamıyo AMC'de kötü oynuyor oynatmıyorum bende yedek kalıyo o kadar kişinin arasında. Şimdi Ribery ve Chiellini'yi aldım Toure ve Lescott'u satıyorum. Bide Zapata'yı aldım devre arasında.
  • cok gol yemezmi o taktik
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbuugg

cok gol yemezmi o taktik

Resimlerden yediğim gol sayısına bakabilirsin dostum. Tabiki sağlam bi defans şart.
  • 2. Sezon bitti bitmesinede abarttık biraz Hiç bir hile kullanılmamıştır belirtmek isterim çıkıp girme olayıda dahil. Bu arada korner taktiğinden kaç gol atıldığınıda görebilirsiniz.
     aL3n. 3-2-3-2 Domination Tactic (Tam Bir Gol Makinası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gogo. -- 14 Nisan 2010; 18:56:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _zaknafein_

Korner taktiği kullanıyorsan başka hile yapmana gerek yok ki zaten

Yav yukarda resmi koydum 162 golun 27'si kornerden ama o sadece ligdeki maçların tablosu sanırım e bi 20 daha koy avrupa ve kupa maçları diyelim geriye 100 gol kalıyo hadi 70 gol kornerden olsun düz hesap e yine 100 falan kalıyo geriye oyunu ben oynadığım için ordan biliyorum yani maçta kornerden en fazla 2-3 gol oluyo diğerleri normal yani.

• Hacı korner taktiğinde vurduğun savunmacıya çarpıyo, kaleciden dönüp seninki tamamlıyor falan o gol sayısı 60 olmuştur.
  • Elindeki kadro olmasa acaba o taktik iş yaparmı
  • Yani oda doğru ama hile değil sonuçta oyunun bizlere verdiği bi armağan diyelim

@AloneAssasin
    Zaten dedim dostum büyük takımlarda kullanın diye gerçe istediğiniz takımda kullanabilirsiniz ama işe yararmı orasını bilemem ben sadece M.City'de denedim çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.