Şimdi Ara

Al Sana Yerli TD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aykut kocaman daha göreve başlamadan aykut kocamanı, ersun yanal daha sezon başlamadan ersun yanalı yerden yere vurdum, Bana göre kapasiteleri belliydi. Yaptıkları da yapabilecekleri de ortadaydı. Ama ne hainliğim kaldı ne gizli galatasaraylılığım...

Oysa ben isimlere değil zihniyete karşıydım. "Türk futbolunu biliyo" ne abi ya ? bu nası bi kriter
    kimse demiyo ki dünya futbolunu ne kadar biliyo ((üstelik 14 yabancı kuralı var yani 11ini yabancılardan kurma imkanın var) , dünyadaki gelişmeleri ne kadar takip ediyo, taktiksel olarak Avrupadaki meslektaşlarıyla ölçüşebilecek bilgi birikimine, taktik beceriye sahip mi? Ve neden 1 tanesi, kariyerinde yurtdışında 1 sene bile olsa takım çalıştırma başarısı gösterememiş?

Cocu fb tarihinin en kötü hocası çıkmış olabilir ama yabancı hocaların TR de başarılı olamayacağını iddia etmek ve bunu cocuya, del bosque rijkaarda falan dayandırıp genelleme yapmak kadar cahilce bir düşünce yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 15 Aralık 2019; 20:49:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.