Şimdi Ara

Akvaryumum Nasıl Olmuş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonunda Su Kaplumbağamın Akvaryumunu Tamamladım. Şimdilik Isıtıcı ve İç Filtre 20 TL'lik olanları aldım ileride düzelteceğim.
    10 dakika önce taktım şuanda ısıtıyor.

Kuru alan olarak Kaya koydum. Birde Kum koydum. Yüzebildiği alan oldukça fazla

Akvaryumum Nasıl Olmuş?
     Akvaryumum Nasıl Olmuş?

Sizce Nasıl Olmuş ?

• Kardesim dusuncen guzel ama kaplunbagan yuzebilecek kadar buyukse kuru alani ust tarafa koseye sabitleyip akvaryumun icini suyla doldurman daha faydali olacaktir. Birde guneslenmek icin yer yoksa kuru alana uv pahali olur gerci kaplunbqganin isinabilecegi kadar bir ampul koysan gayet guzel olur ( kaplunbagan kucukse bu dizaynda gayrt guzel )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastFather

Kardesim dusuncen guzel ama kaplunbagan yuzebilecek kadar buyukse kuru alani ust tarafa koseye sabitleyip akvaryumun icini suyla doldurman daha faydali olacaktir. Birde guneslenmek icin yer yoksa kuru alana uv pahali olur gerci kaplunbqganin isinabilecegi kadar bir ampul koysan gayet guzel olur ( kaplunbagan kucukse bu dizaynda gayrt guzel )

Resimde dolu alan küçük gözüküyor ama aslında ldukça derin ve daha fazla doldurunca kayalar suyun altında kalıyor sabitleyebileceğim bir şeyde yok
    uv lamba alıcağım ama şuanlık bütçe sıkıntım var 1-2 ay içinde eksiklerini tamamlamayı düşünüyorum.
    Kaplumbağa 4 senelik ama hiç büyümedi çünkü fanusta beslemek zorundaydım yeni geçirdim akvaryum hediye geldiği için

• Illede uv lamaba alacaksin diye birsey yok butceni zorlama internette bircok ornegi var cd kabından bile kuru alan yapip vantuzla tutturanlar var balik beslermiscesine doldurman lazim suyu internetten bir bakmani tavsiye ederim eger dedigim gibi yaparsan kaplunbagan daha hizli gelisir ve daha mutlu olur ☺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akvaryumun çok şirin gözüküyor daha yüksek bir kaya gibi birşey koyarsan (plastik) akvaryumun 100%75'ini doldurabilirsin ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastFather

Illede uv lamaba alacaksin diye birsey yok butceni zorlama internette bircok ornegi var cd kabından bile kuru alan yapip vantuzla tutturanlar var balik beslermiscesine doldurman lazim suyu internetten bir bakmani tavsiye ederim eger dedigim gibi yaparsan kaplunbagan daha hizli gelisir ve daha mutlu olur ☺

suyu doldururum doldurmasına ama kuru alan şuanlık bu kadar mevcut yeri yok kayalar batıyor suya çıkamıyor kuru alan olarak orayı kullanıyorum ileride yapışmalı üstte takılanlardan alıcağım o zaman koyarım büyük ihtimalle. Şuan zaten kaplumbağa için derin. Rahat rahat yüzebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut özer 34

akvaryumun çok şirin gözüküyor daha yüksek bir kaya gibi birşey koyarsan (plastik) akvaryumun 100%75'ini doldurabilirsin ..

Teşekkürler ederim , ama plastik kaya pek önermiyorlar zarar veriyormuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Master

quote:

Orijinalden alıntı: umut özer 34

akvaryumun çok şirin gözüküyor daha yüksek bir kaya gibi birşey koyarsan (plastik) akvaryumun 100%75'ini doldurabilirsin ..

Teşekkürler ederim , ama plastik kaya pek önermiyorlar zarar veriyormuş

TAMAM DA hangi tür kaya olabilir başka gerçek kaya olamaz herhalde camı kırar başka türlü kaya var mı ?
  • kaya konulur neden konulmasın. sokaktan toplayabilirsin hatta sadece akvaryuma koymadan önce tuzlu kaynar suda beklet 1 gün yeterli olacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.