Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Akvaryum led Satın Al 10 Haziran 2021 22:51 1 1 Akvaryum led Merhaba. 1 ay kadar kullandım. Gündüz ışığıyla birebir aynıdır. 3 renk ledli olup ko ole gün ışığı verir. Tam spektrum beyaz ışık yani. Uzaktan kumandalıdır. Işık şiddeti ayarlanır. Aluminyum kasalıdır. Ayakları içeri dışarı oynar halde olup ayar yapılmasına izin verir. Wolfmar markadır. 30 cm boyu vardır. 40-45 cm akvaryumlar içindir. Bitkili ve diğer tüm türler için ideal ışık kaynağıdır. Piyasa fiyatı 145 liradır. Garantisi devam ediyor, ilan girerken seçemedim. Ben Ocak ayında aldım. Garanti kaç sene veriyorlar bunlara bilmiyorum Ya 6 ay ya da 1.5 sene daha garantisi var. isterseniz sorarım gerçi . Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 95 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Giant Bisiklet Kena Bridge of spirits Satılık Ratchet Clank Rift Apart Akvaryum led