Şimdi Ara

* Aktörlere göre film seçimi. *

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes bazen konusuna, bazen yönetmenine ve bazende oyuncusuna göre film tercihi yapar. Ben sevdiğim oyunculara göre film tercihi yapıyorum. Belkide karakterlerindeki bazı özellikleri kendime daha yakın hissettiğim içindir. Vin Diesel, Will Smith, Danzel Washington, Martin Lawrange, Adam Sandler, Ice Cube, Anthony Anderson, Cedric the Entertainer, Eddy Murphy, Jason Statham ve Morgan Freeman gibi aktörler, baş tercihlerim olmakla birlikte diğer başarılı tanıdık aktörlere de dikkat ederim.

Bahsettiğim aktörlerin, en iyi filmlerinden örnekler verebilirseniz sevinirim. Belki aralarından izlemediğim filmleri çıkar ve bu sayede öğrenme şansı bulurum...

• Morgan Freeman'ın oynadığı ''Se7en'' adlı filme bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer39 -- 18 Ekim 2010; 18:14:27 >
  • www.fi-ligi.com dan oyuncuya göre film araması yapabilirsin
    (aradaki - yi kaldırarak sitye girebilirsin)
  • Jason Statham => Crank - Death Race (bir de Tranporter serisi var tam çerezlik ama onları fazla sevmiyorum belki seversin diye bulunsun)

Cedric the Entertainer => Scary Movie 4 - Transformers - Romeo Must Die

Will Smith => (go ) Independence Day - I Am Legend - The Pursuit of Happiness - Man In Black - I, Robot

Martin Lawrange => Bad Boys serisi (Will Smith de yer almakta)

quote:

Orijinalden alıntı: a|i

www.fi-ligi.com dan oyuncuya göre film araması yapabilirsin

Aynı şeyi IMDB için de yapabilir gerek yok ekstra sitelere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Ekim 2010; 18:47:47 >

• John Q. yu izlemiştim.İzledikten sonra Danzel Washington nun diğer filmi Dejavu yu izledim :) Oyuncu için izleniyor film.Konusu önemli değil
  • nicolas cage, tom hanks ve cristian bale in oynadığı bütün filmler güzeldir. bence sen bu 3 ismide listene dahil et yoksa çok güzel filmleri kaçırırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Jason Statham => Crank - Death Race (bir de Tranporter serisi var tam çerezlik ama onları fazla sevmiyorum belki seversin diye bulunsun)

Cedric the Entertainer => Scary Movie 4 - Transformers - Romeo Must Die

Will Smith => (go ) Independence Day - I Am Legend - The Pursuit of Happiness - Man In Black - I, Robot

Martin Lawrange => Bad Boys serisi (Will Smith de yer almakta)

quote:

Orijinalden alıntı: a|i

www.fi-ligi.com dan oyuncuya göre film araması yapabilirsin

Aynı şeyi IMDB için de yapabilir gerek yok ekstra sitelere.

imdb yabancı bi site olduğu için herkes kullanamayabiliyo o yüzden bu siteyi önerdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kevin Spacey, Al Pacino, Edward Norton için film izlerim
    Martin Scorsese, Christopher Nolan, David Fincher, Quentin Tarantino, Stanley Kubrick. Bu yönetmenlerin izlemediğim filmi kalmamıştır heralde. Belki 1-2 tane nadir.
    Konu olaraksa bana fark etmiyor. Birkaç iyi oyuncu, veya yukardaki gibi baba yönetmenler olduktan sonra problem değil.
    Neyse konuyu açan arkadaş şu yönetmenlere dikkat et sen
  • ben de deniyorum bunu. genelde kötü sonuç vermez. brad pitt, tom cruise, dicaprio falan garanti gibi oluyor filmlerininin güzel olması.
  • Seann William Scott, Jason Statham, Dustin Hoffman. Bu abiler Çılgın Dershane'de oynasa oturur izlerim.
  • Morgan Freeman : Million Dollar Baby,Se7en,The Shawshank Redemption, Batman Begins,The Dark Knight,Wanted,Luck Number Slevinvb.
    Jason Statham: The Expendables,Transporter 1-2-3,Death Race vb.
    Adam Sandler: 50 First Dates
    Van Diesel: Fast and Furious 1 ve 4,xXx
    Will Smith : The Pursuit Happyness ,Seven Pounds,I am Legend,Men in Black 1-2 vb.
    Martin Lawrance: Bad Boys 1-2
    Ice Cube: xXx 2
    Denzel Washington: John Q.
    Cedric the Entertainer :Code Name: The Cleaner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theo Angelopoulos -- 20 Ekim 2010; 17:52:23 >
  • jason statham snatch izle bradd pitt falanda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

jason statham snatch izle bradd pitt falanda var

bende neyim unuttum diyordum Tavsiye ederim bu filmde çok güzeldir
  • Tom Hanks olsun da ne olursa olsun izlerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.