Şimdi Ara

Aktif İleti Kurye Problemi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yazın Ankara adresimi vermiştim okul zamanı Kayseride yaşadığım için.2 ayda kartı getiremediler özellikle Ankara'daki adresime istiyorum dedim önce Kayseriye göndermişler ve sadece mahalle ismi varmış adamlarda adresi bile bulamamışlar zaten.Aradım tekrar Ankara adresime istiyorum dedim 5 gün içinde elinizde olur dediler 2 hafta sonra mesaj geldi kartınız teslim edilmiştir diye çılgına döndüm aradım siz kimin kartını kime verdiniz diye.Belki komşuya verilmiş olabilir diye kaydı bulamadı embesil adam.Bankayı aradım tekrar derhal kartımı iptal edin adamlar daha kartı teslim edip etmediğini bilmiyor diye özür dilemekten başka bişey söyleyemedi kadın.Dedim o zaman Kayseri adresime alayım çünkü adres değiştirdim lakin mümkünat dahilinde ise aktif ileti ile kartımı teslim almak istemiyorum varsa başka yoldan ya da başka kurye firmasıyla almak istediğimi belirttim ve kaydı oluşturdum.Kadın böyle birşeyin mümkün olmadığını üzülerek belirtti ve , kartın en kısa sürede elimde olması için özel kayıt oluşturduğunu söyledi.Ve maalesef bugün aktif iletiden aradılar (enpara m.h. ilekonuşmanın üstünden 1 hafta geçti) ve ellerinde sadece mahalle adının olduğunu söyleyerek adres istedi ve kartın geri döndüğünü söyledi.Allah belanızı versin dememek için kendimi zor tuttum ve büyük ihtimalle yarın tekrar arayıp söveceğim Enparayıda arayıp kartımı iptal ettireceğim.Sadece bir hesap kartı yüzünden sinir hastası ettiler adamı.Bunda emeği geçen herkesin ... diyor ve sonlandırıyorum.

• Arkadaşlar bende 33 gündür bekliyorum.
    Acaba bu Aktif iletinin her ilde bir acentesi var mı?Bilen varsa bana link versin.
    Varsa oraya gidip alayım. Bunların geleceği yok.
    Kurye bana mesaj atıyor. Adresinizde yoktunuz diye. Mesajı attığı gün zaten evdeydim.

Aktif iletinin numarasını aradım telesekreter çıkıyor. Müşteri temsilcisine filan ulaşamıyorum.

Artık internet sitelerinden mail yazdım dava filan açarım diye. Belki geri dönüş olur.

Kuryenet biraz daha iyi bu konuda sanki. Şikayetvar sayfalarına geri dönüş yapıyorlar.

Aktif ileti ise hiç bir şey yazmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega

Arkadaşlar bende 33 gündür bekliyorum.
    Acaba bu Aktif iletinin her ilde bir acentesi var mı?Bilen varsa bana link versin.
    Varsa oraya gidip alayım. Bunların geleceği yok.
    Kurye bana mesaj atıyor. Adresinizde yoktunuz diye. Mesajı attığı gün zaten evdeydim.

Aktif iletinin numarasını aradım telesekreter çıkıyor. Müşteri temsilcisine filan ulaşamıyorum.

Artık internet sitelerinden mail yazdım dava filan açarım diye. Belki geri dönüş olur.

Kuryenet biraz daha iyi bu konuda sanki. Şikayetvar sayfalarına geri dönüş yapıyorlar.

Aktif ileti ise hiç bir şey yazmıyor.

Aktif iletinin herhangi bir iletişim numarası yok. Onlar isterse teslim eder istemezse kanun hükmünde kararname çıkarsalar kimse bunlara dokunamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu salaklar benim de Nuvo kartımı teslim edemedi. Nuvo'yu arayınca bir insanla konuşabilsem epey konuşacaktım da...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir bana erken teslim ediyorlar herhalde çok kart kaybederim şu an 4 tane kredi kartım bankadan kartınız yeniden basılmıştır diye msj geliyor 1 haftadan kısa sürede teslim ediyorlar. yer ankara söğütözü
  • Çözümü söylüyorum;

Bankayı arayın ve size en yakın banka şubesine teslim edilmesini isteyin

Başka türlü başa çıkamazsinir hastası olursunuz...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.