Şimdi Ara

Aksiyon Kamerasi XiaoMi Yi incelemesi - Kullanici Kulübü (734 Kisiyiz) - 2017 F/P Devam (540. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.036
Cevap
255
Favori
496.856
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xtahrefx

29 ekim tarihinde gearbest sitesinden monopod aldım. Takip numarası olmadığı için şuan nerde olduğunu bilmiyorum. Ptt dağıtım merkezini aradım ama takip numaram olmadığı için bilgi vermeyeceklerini söylediler. Ne yapmam gerekiyor?

Ürün gelmediyse bölgedeki ptt dağıtım merkezine gidilip sorun çözülebilir.
    Şahsen ben gittim bizzat benimde dahil olmama rağmen ürünlerimi bulamadık.Gelmediğine kanaat getirdik.Ama kendileri yine araştırıp beni arayacaklarmış numaramı falan aldılar.
  • Mini in the box faturada ucretin yuksek gosterilmesiyle ilgili geri donus yapmis.Degistirmiyoruz demisler
    quote:

Dear Customer, Thank you for shopping with us. Unfortunately we are unable to mark your package as a present or a product sample. Additionally, we cannot change the printed invoice amount. Any actions that try to avoid or decrease any import duties may result in customs clearance problems or transportation delays. Sometimes packages are even sent back by the customs agency. Please refer to the following link for information regarding customs duties:
    www.miniinthebox.com
    Are there any additional fees involved in international shipping?
    http://www.miniinthebox.com/knowledge-base/c1170/a2125.html

We thank you for your understanding in this matter. Sincerely, Karin MiniInTheBox Customer Service

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• olgu beyin de zamanında videosonu çektiği 360 derece kask arapatına bir eksen daha ekledim arkadaşlar, güzel oldu başka alan varsa tavsiye ederim :) doğalgaz kepelçesi kullandım standart bir ucu somunlu kelepçelerin birer taraflarını yamultarak açtım. ağırlık olarakta balıkçıdan aldığım 135 g ağırlık ve aldığım 360 derece aparatdan fazlalık söktüğüm sıkıştırma parçasını kullanıdım. bide siyah bantla kapladım en son.
    kullanılan 360 derce parçası 12 dolara satılıyor.
    Aksiyon Kamerasi XiaoMi Yi incelemesi - Kullanici Kulübü (734 Kisiyiz) - 2017 F/P Devam
    yapmaya çalıştığım şey 60 kusur dolara satılıyor.
    Aksiyon Kamerasi XiaoMi Yi incelemesi - Kullanici Kulübü (734 Kisiyiz) - 2017 F/P Devam
    benim yaptığım :)
    Aksiyon Kamerasi XiaoMi Yi incelemesi - Kullanici Kulübü (734 Kisiyiz) - 2017 F/P DevamAksiyon Kamerasi XiaoMi Yi incelemesi - Kullanici Kulübü (734 Kisiyiz) - 2017 F/P DevamAksiyon Kamerasi XiaoMi Yi incelemesi - Kullanici Kulübü (734 Kisiyiz) - 2017 F/P Devam

• Mini den dün gectigim sipariste hizlandirilmis kargo ile 3-5 gun yaziyor. Henuz kargoya verilmemis. Siparislere baktigimda ise tahmini kargolanma zamani 13 aralik yaziyor. Urun kac gunde gelir ay sonundan once alabilirmiyim sizce...

• quote:

Orijinalden alıntı: diegoforlan

gearbest bu ara bitik bence 27 kasimdan veri kargolanmayi bekleyen siparisim var

Bende 28 inde aksesuarları gearbestten aldım henüz gönderilmedi kamera çıktı yola birkaç güne gelir , aksesuar yok :D Ticket açtım ne zaman göndericeksiniz diye onuda cevaplamıyorlar. İlk alışverişimdi birdaha yapmam büyük ihtimalle
  • arkadaşlar ben bu kargoyu göremiyorum:( gearbest görebilmem gerektiğini söylüyor.nolur yardım edin:(
    RE820540845SE kargo 25 kasımda çıkt
  • arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum fakat suanda en hızlı kargo ve en uygun fiyata alabileceğim site hangisidir miniinhebox da 78 dolar gibi bi rakam gördüm ben mi yanlış linke tıklıyorum acaba çünkü daha dün 67 dolar idi. yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-h-t

arkadaşlar ben bu kargoyu göremiyorum:( gearbest görebilmem gerektiğini söylüyor.nolur yardım edin:(
    RE820540845SE kargo 25 kasımda çıkt

burada ürünün yolda olduğunu söylüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: PUNTO MULTİJET

quote:

Orijinalden alıntı: tanra

2k kullanınca bitrate düştüğü için sanırım pek bir fark olmuyor.

Bir de bu konunun başında neden Gearbest var anlamıyorum :) ürün incelemesi değil mi bu konu :)

scrıpt ıle 35 mbps alınıyor dıye bılıyorum
    kım dedı dusuyor dıye?

Ben sitesindeki orjinal güncellemeyi yaptım ama 1080p ile arasında pek bir fark göremedim. Orjinal sitesinin dışında farklı bir script var mı?
  • Selamlar arkadaşlar. Androidde olan son sürümü kurdum fakat ayarları değiştiremiyorum. eski sürümlerden birini kurdum onda sorun yok. Varmı bir yolu yoksa güncelleştirmemi bekleyeceğiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_isti

arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum fakat suanda en hızlı kargo ve en uygun fiyata alabileceğim site hangisidir miniinhebox da 78 dolar gibi bi rakam gördüm ben mi yanlış linke tıklıyorum acaba çünkü daha dün 67 dolar idi. yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.

Kardeşim gearbest.com var. banggood.com var. oralara da bak.
    indirip kuponları bilmem nelerle fiyat aşağı çekiliyor sanırsam. Ben denemedim.

gearbest'in kargosu 1 ayı buluyor. ben genelde banggood 'dan alıyorum. Biraz daha hızlı.
  • oknglr O kullanıcısına yanıt
    bu akdar mı yani hocam o zaman neden kargo parası veriyoruz ki
  • YouTube
    Long exposure | Xiaomi Yi
    https://youtu.be/1HcjL0HEAlo

İyi seyirleeeeer

• quote:

quote:

quote:

2k kullanınca bitrate düştüğü için sanırım pek bir fark olmuyor.

Bir de bu konunun başında neden Gearbest var anlamıyorum :) ürün incelemesi değil mi bu konu :)

scrıpt ıle 35 mbps alınıyor dıye bılıyorum
    kım dedı dusuyor dıye?

Ben sitesindeki orjinal güncellemeyi yaptım ama 1080p ile arasında pek bir fark göremedim. Orjinal sitesinin dışında farklı bir script var mı?

konunun ılk sayfasında scrıptler olması gerekıyor
    karta atıyorsun hepsı o
    bıse yuklemıyorsun
    otomatık halledıyor wındowstan bakıyorsun gercekten 35 mbps ve ustu degerler gosterıyor

eksı yanı hafıza kartı çabuk doluyor
    çünkü dakıkadakı mb boyutu artıyor
    64 gb kart taktım hb de 59 90 a aldıgım

ekşın durumları harici 2304x1296 önerırım bu da yaklasık 3 megapıksel vıdeo demek
    1080p ıse 2mp vıdeo demek

• tanra T kullanıcısına yanıt
    cevap için teskr ederm gearbest de arkadaşlar sorun war diye yazmışlar. 1 kaç sayf önceki yazılarda ondan tekrardan sormak istedim son siparişlerde sorun yaşayan war mı ?

• Olgu hocam bu urunu sıparıs ettım odeme beklıyor hala
    169 dolar
    free shıppıng
    batarya ve balancer eksık sadece

ne dersın alsam mıııııı yoksa yılbasına kelepır bıseler duser mı
    benım nıyetım 120 dolara sadece makınesını almak gerısını de ayrı kargolarla tamamlamak vergıden kırpabıldıgımız kadar kırpmak

120 ye satılan fırladı gıttı zaten fıyatı
    elımde bu kaldı

kararsızım açıkçası sen ne dersın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEÇBATAN -- 6 Aralık 2015; 17:03:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Gencer

https://youtu.be/1HcjL0HEAlo

İyi seyirleeeeer

Elinize sağlık, tepe manzaralı timelapse çalışmalarını her zaman için sevmişimdir. Güzel bir çalışma olmuş, long exposure ana konusuna ekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__55108__Quanum_Nova_FPV_GPS_Waypoint_QuadCopter_w_out_Battery_Mode_2_Ready_to_Fly_.html

Olgu hocam bu urunu sıparıs ettım odeme beklıyor hala
    169 dolar
    free shıppıng

benım nıyetım 120 dolara sadece makınesını almak gerısını de ayrı kargolarla tamamlamak vergıden kırpabıldıgımız kadar kırpmak

elımde bu kaldı

Hocam neden cheerson cx-20 modelini düşünmedin??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

quote:

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__55108__Quanum_Nova_FPV_GPS_Waypoint_QuadCopter_w_out_Battery_Mode_2_Ready_to_Fly_.html

169 dolar
    free shıppıng

elımde bu kaldı

Hocam neden cheerson cx-20 modelini düşünmedin??

ıkısı de aynı sadece adı degısık (mıs)
    tarantulayı 41,67 dolara aldım

ve
    1 yedek batarya
    4 yedek pervane
    4 yedek motor da yanında ayrıca aldım
    58 dolar cıvarı tuttu sanırım hepsı

• quote:

169 dolar
    free shıppıng

elımde bu kaldı

Kış geldi hava buz gibi değil helikopter uçurmak benim dışarı çıkasım yok bırrrr

• 
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.