Şimdi Ara

Aksaray'da Esnafla 15 vs 1 Atan İrlandalı Turist (Boksör) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
8
Favori
6.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ordaki dolabin sabitlenmesi gerekiyordu. Bizim burdaki mesrubat dolaplari dolabi getirenler tarafindan sabitlenir ve teslim edilir. Ordaki bir çocuk olsaydi ne yapcaktiniz herhalde yine 10 kisi sopayla doverdi cunku bunun adi serefsizlik! Adam savunmasiz elinde hic bir sey yok ! Bir kac angutda ortama ayak uyduralim diye kavgaya katiliyor. Ulkede adam akilli insan yokki bastakilere kiziyorsunuz !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boksör de değilmiş adam

https://youtu.be/eaY8gC4xT2w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jorah Mormont -- 27 Ağustos 2015; 8:53:58 >

• başlığıa bak yav, dövmekten kolu kırıldı! videoda izledim adam kolundan kaç kere vurulurken kol ile savunuyor. o kol kaç tane sopa yedi, dövmekten kolu kırıldı diyor. böyle yayıncılık mı olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heymannn

Ben orada olsaydım yedirirdim şamarıi otururdu azizim.

15 kişi saldırırken onlar da öyle düşünüyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksaray istanbul'da mıydı yav

• Şunlara bak resmen it sürüsu bir islikla çoğalıyor keşke birini saglam yıktı onun gibi 2 3 kişiyi daha komaya soksaydi bakalim o zaman nereye kaçacaklardi

• Kanig. kullanıcısına yanıt
    Hele bir soluklan dostum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • obloo O kullanıcısına yanıt
    Onlar bıçaksız dolaşmıyor genelde takar manyak herifler
  • Böyle insanlar yüzünden Türkiye gelişmiyor ...
  • Sonrasında esnafla ve adamla konuşmuşlarhttps://youtu.be/kEp6B-QyZv8 Yazık ya biri saldırmadık sadece ayırdık diyor. Başka biri konuşmak için dişlerinin parasını istemiş. Bu nasıl bir yüzsüzlük lan. Muhabirden niye para istersin ki? Dolabı hızlı açtı diyenler için de şunu söyleyeyim, o dolapların mıknatısını çok kuvvetli. Sabitlenmezse düşer tabi. Ama o hayata küsen adama hala gülüyorum

• tüm türkiyeye sporun ve beslenmenin önemi göstermiştir

ülkedeki insanların çoğu, en son kırmızı etini geçen kurban bayramında yemiştir, günde bir paket sigara içiyordur karşılarındaki kişi yaşlı olmasına rağmen gençlere karşı koymuştur nasıl beslenmenin önemi tabi ki, ülke bu konuda ders çıkarmalı yeni nesil kırmızı et tüketemiyor devletin önlem alması lazım 3çocuk nasıl devlet politikası olabiliyorsa nesilin sağlıklı beslenmeside devletin görevidir.
  • Bu olayın geçmişi olabilir, adam dolabı adeta beygir gibi açıyor, normal değil.
    Ancak ne olursa olsun bırak esnaflığı normalde bile misafire bizler toleranslı davranması gereken kişileriz.
    Hele ki bir kişiye beş on kişi sopalarla saldırmak adamlık değildir.
    Yok aslında üç kişiler miş de vs.vs. Ben orada bir kişiye saldıran bir sürü bar bar görüyorum.

Allah belanızı versin !
  • Kendi ülkesini kendi milletini bu kadar aşağılayan bir topluluk olamaz. Alayınız yurt dışı özentisisiniz, alayınız turiste şakşakçılık yapmış. Ulan karşına 2 metre adam çıksa sen ne yapacaksın yumruk yumruğa mı gireceksin? Herifin silah bıçak taşımadığı ne malum? Esnaf turisten dayağını yiyecekler k oturacak içki satmadığı için, sizde haklı çıkarmaya çalışın daha burda elin irlandalısını.Kendi memleketimizde sırf imajımız lekelemesin diye turistten dayak mı yiyeceğiz? Kekolar ayrı dava onları karıştırıyorum ama bu yaptığınız özentilik ve şakşakçılıktan başka bişey değil. Sen almanyaya git bakalım pis Türk derler fransızlar ha keza... Almanyadakiler nerden bilecek o pis dediklerinin malum ırktan olduğunu? Ne kadar Mardinlisi, Diyarbakırlısı, Muşlusu doldurmuş Almanyayı, Senin imajını lekeleyen orda lekeliyor, senin imajını lekeleyen Marmariste Çeşme de Alanyada Rus kızlara sarkan kekolar, Almanyadaki Muşlular... Şimdi Milliyetçilikten girdim Foşik oldum çıktım. Hiçkimseyi veya memleketini aşağılamak istemem, istemiyorum da ama elin kekosu Almanyadaki insanlara pis Türk dedirtecek kadar bezdirtiyorsa kimse kusura bakmasın...

SEN KENDİ VATANDAŞINA KENDİ ÜLKENE SAHİP ÇIKMAZSAN, ELİN KÜFFARINI HAKLI BULURSAN DAHA DÜZELMEZ BU ÜLKE...

Eksileyin hadi sincaplar, Eksileyin avrupa özentisi şakşakçılar sizi... Kimse sizi bu Ülkede zorla tutmuyor. Evet yazdıklarımı okuyunca potansiyel şakirt imajı oluşturuyorum ama ne sizden hayır var bu memlekete ne Şehitler üzerinden siyaset yapanlardan ne de milliyetçiyiz diye geçinip meclisi teröristlere peşkeş çekenlerden... Alayınızın canı cehenneme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #ŞARBAY# -- 27 Ağustos 2015; 10:19:25 >

• adam dışarıya sopayla çıkıyor. işte bu korkaklıktır
  • İRLANDALI TURİST ŞİİRİ (alıntıdır)

İster vatandaşlık verelim
    İstersen yapalım üzerine boğazda yalı
    Verdin bize koca bir ders tabureli sopalı
    Adamın dibisin sen İrlandalı

Turist olarak geldin sen güzel ülkemize
    Kurdun taht koca yüreğinle gönlümüze
    Sirkeci’den bindin trene son durak Halkalı

Onbeş kişi aynı anda sopalara saldırdı
    Yere düşeni dozerler vinçler kaldırdı
    Esnaf dediğimize bakma hepsi birer sabıkalı

Feysbukun varsa gel arkadaş olalım
    Whatsapp var dersen gel grup kuralım
    İrlanda’yla kardeş ülke olalım

Aylardan ağustos günlerden salı
    Karşında sopayla esnafın en çakalı
    Belli ki bol yemişsin Nutellayı, balı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-567DAFF1C -- 27 Ağustos 2015; 10:38:48 >
  • Dort sene aksarayda calistim. Sozum meclisten disari ama oranin esnafi keko olunca boyle oluyor zamaninda sinirda mazot kacakciligi yapmis adam gelmis orda esnaflik yapiyor turist adres soruyor el isareti ile yuru git yapiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Revolution

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

esnaf haklı.

http://www.cihan.com.tr/tr/aksarayda-esnafla-kavga-eden-irlandali-turist-sarhosmus-vCHMTg2NjAzNQ==.htm

zaten turist suları devirir devirmez adam sopayla çıkıyor dışarı. yani önceden bi mevzu olduğu apaçık ortada. sadece suları devirdiği için dalmıyorlar adama belli.

Esnaf sonuna kadar haklı bile olsa 15 kişinin bir adama sopalarla dalması kabul edilebilir bir şey mi ?

Adanali daki gibi herkes sirasinimi beklesin kafaya bak ya esnaf sonuna kadar hakli

• Sular düştü diye adamın üstüne sandalye sopa ne varsa daldılar, kavgaya girenlerin çoğu niye saldırdıklarını da bilmiyordur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

Ne noktan bir millet olduğumuzu şu İrlandalı videosunda bir kez daha anladınız umuyorum. "BİZ OSMANLI TORUNUYUZ, MERT VE CESUR, ARKADAN VURMAYIZ, KUYU KAZMAYIZ, BİR TOKADIMIZLA YEDİ KITAYI YERE SERDİK, DÜŞENİN YANINDA OLURUZ, MAZLUMU KORURUZ, HAK VE ADALET BİZİM KANIMIZDA VAR"
    Hee öyle. 1 adam için elinde kalaslarla, sopalarla 20 kişi toplamak. Sopayla bile vurmaya korkup uzaktan atmak smile ifade simgesi Höt deyince de nereye kaçacağını bilememek.
    Noktan bir milletiz deyince üzülürler şimdi.

Bilim yok, üretim yok, sanat yok, edebiyat yok, spor yok, sinema yok, müzik yok, fikir üretme yok.
    Batı yapsın diye ağzımızı açıp maymun gibi beklemek var. Sonra 1 gram beyni olmayan adamların çıkıp "COCA COLA İÇİYONUZ İSRAİL UŞAKLARI" diye bağırması var. Gerizekalının bunu videoya çektiği telefon, o telefona bu videoyu kaydetmeye yarayan çip, videoyu "encode" eden yazılım, üzerindeki lens, yüklemek için kullandığı internet, kablolar, hatlar, uydu, telekom, facebook, elektrik, su, yediği yemek, mıçtığı tuvalet, damarındaki kan İSRAİL'in lan. Sen yürüyen bir İsrail olmuşsun dayıoğlu. İSRAİL "VER LAN BÜTÜN MALLARIMIZI" dese elinde AT, YOĞURT, BAKLAVA KALIRSIN. Çünkü bunca sene sadece sömürüden beslendin. Savaşla beslendin. Onu da nasıl becerdin bilmiyorum. Herhalde çok kalabalıktık. Başka izahı yok çünkü. Baksana 100 tane İrlandalı üşenmeyip Osmanlı'ya gelse döve döve alacaklarmış ülkeyi. Demek ki denememiş adamlar.

"Ama biz çok asil bir milletiz, ihi ihi" LAAAAN!! BIRRRAK BU İŞLERİ!!
    1955'te 40 senedir yanyana yaşadığı komşusunun evini yağmalamış, yaşlı kadınları sırf Rum diye sokaklarda linç etmiş bir toplumdan söz ediyoruz...
    Tunceli'de kendi halkını yakan, minik çocukları süngülere takan,
    Sivas'ta sırf alevi diye onlarca aydınını katleden...
    Deprem olup evler yıkılınca soyguna kalkışan...
    On binlerce insanın ölmesine "7.4 yetmedi mi?" pankartı açan...
    Aklı hep kandırmaya, dolandırmaya çalışan...
    Minicik bir kuyrukta bile nasıl bir çakallık yaparım da insanların önüne geçerim diye hesaplar yapan...
    Çocuk tacizinde dünya lideri...
    Her gördüğü kıza at gibi bakan, laf atan...
    Kendi akrabaları ile evlenmeyi marifet sayan...
    Birbirini tanımayan sevmeyen, tek doğru din benimki, diğerleri ölsün diyen...
    Hayatında bir kere açıp kitap okumamış, Acun zırvalarıyla beyni bulanmış, dünyanın güneş etrafında döndüğü gibi basit ilkokul düzeyinde bilgilerden bile habersiz...
    Asker doğarız diye bağırıp, kaçamayıp zorla oraya gittiğinde de nasıl kaytarırım hesapları yapan, kaypaklıkta, adam satmada sınır tanımayan...
    Komşulukta dedikoducu, işyerinde patron yalakası...
    Akraba arasında elhamdüllah müslümanız takılıp arkadaşlar arasında yemediği mok kalmayan, kendine bile yalancı...

Sen kabul etme birader. En büyük biziz de. Damarlarımızdaki asil kan de. Göm kafanı kuma. Bak bu basit kavga olayıyla bile tüm dış basın alay ediyor Türkiye'yle. Gülüyorlar. Aç bin tane kavga videosu izle şimdi Youtube'dan. Göreceksin ki adamların kavgası bile onurlu. Sorunu olan iki insan çıkıp yumruklaşıyor, yere düşen kaybediyor ve evlerine gidiyorlar. Burada birini dövsen sedyeyle giderken bile "ÖLDÜN LA OLM SEN, AŞİRETİZ BİZ" diye bağırır.

Neyse bir yere bağlamayacağım konuyu. Noktan bir millettik, daha da noktan olduk şu son 10 senede. Hepsi bu. Bari kabul edelim de hepten komik duruma düşmeyelim.

gozlerinden opuyorum kardesim.hislerime tercumansin

• Dayak atan adamla röportaj yapmışlar. Adam arap, sarhoş falan demişler ama sarhoşta değilmiş. özür dilmeye kalkmadan içeriden sopa ile çıkmış dükkan sahibi.http://videonuz.ensonhaber.com/izle/aksaray-da-esnafi-doven-irlandali-turist-konustu
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.