Bildirim
Akrabam Muabbet Kuşu verdi ama ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Bilgiler için sağolun hocam.. Suan evde değilim gelince çeker atarım. Yarında dediklerinizi almaya gidicem -
quote:
Orijinalden alıntı: BingolluKenan
Bilgiler için sağolun hocam.. Suan evde değilim gelince çeker atarım. Yarında dediklerinizi almaya gidicem
insallah kafeste suyu tam yemi vs vardır o kadarda akıl etmisindir. altınada kağıt koyacaksın .suyunu 2-3 günde bir altınıda 2-3 günde 1 degiseceksin.kuşun burnuna bak mavi diye gördüm eğer mavi ise %90 erkektir.Kızgınlık dönemine gelmis bir eş aldımı daha iyi olur . sahibi verdigine göre ilgisiz sende pek takmıyorsun al 1 tane eş mutlu mutlu yaşasınlar -
Yemi suyu Var tabikide :D Değiştirdim altını şuan birde dişi alicam yanına 2-3 güne -
quote:
Yemi suyu Var tabikide :D Değiştirdim altını şuan birde dişi alicam yanına 2-3 güne
-
Ozaman benım kuş erkek :D -
quote:
Orijinalden alıntı: MoonDeath
quote:
Bilgiler için sağolun hocam.. Suan evde değilim gelince çeker atarım. Yarında dediklerinizi almaya gidicem
insallah kafeste suyu tam yemi vs vardır o kadarda akıl etmisindir. altınada kağıt koyacaksın .suyunu 2-3 günde bir altınıda 2-3 günde 1 degiseceksin.kuşun burnuna bak mavi diye gördüm eğer mavi ise %90 erkektir.Kızgınlık dönemine gelmis bir eş aldımı daha iyi olur . sahibi verdigine göre ilgisiz sende pek takmıyorsun al 1 tane eş mutlu mutlu yaşasınlar
Kağıt koymanızı tavsiye etmem.Kuş kağıtı yiyor.Onun yerine ızgara çeşidi altlıklar var onlardan tavsiye ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X