Şimdi Ara

Akrabam Muabbet Kuşu verdi ama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Akrabam verdi fakat ne yaşini biliyorum ne bakımını biliyorum Dişimi erkekmi bilenler söylesin ona göre eş alayım bitane..
    Birde Bilmediğim birşey varsa yazarsanız sevinirim.. fotoğrafları atiyorum..
     Akrabam Muabbet Kuşu verdi ama ? Akrabam Muabbet Kuşu verdi ama ? Akrabam Muabbet Kuşu verdi ama ? Akrabam Muabbet Kuşu verdi ama ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BingolluKenan

Arkadaşlar Akrabam verdi fakat ne yaşini biliyorum ne bakımını biliyorum Dişimi erkekmi bilenler söylesin ona göre eş alayım bitane..
    Birde Bilmediğim birşey varsa yazarsanız sevinirim.. fotoğrafları atiyorum..
     Akrabam Muabbet Kuşu verdi ama ? Akrabam Muabbet Kuşu verdi ama ? Akrabam Muabbet Kuşu verdi ama ? Akrabam Muabbet Kuşu verdi ama ?

Kafesinde bulunması gerekenler kalamar kemiği kuş kumu yemi suyu 2 güne bi kafesinin temizliği yapılır. Suyuna vitamin al vitamin karıştır birde yaşı ve cinsiyetini resimlerden anlayamadım erkek gibi ama tam net değil kuşun yüzünü önden ve yandan yakın flashsız cekersen daha iyi anlaşılır. Cere (burun ) ve gözleri önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mubişim kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için sağolun hocam.. Suan evde değilim gelince çeker atarım. Yarında dediklerinizi almaya gidicem
  • quote:

Bilgiler için sağolun hocam.. Suan evde değilim gelince çeker atarım. Yarında dediklerinizi almaya gidicem

insallah kafeste suyu tam yemi vs vardır o kadarda akıl etmisindir. altınada kağıt koyacaksın .suyunu 2-3 günde bir altınıda 2-3 günde 1 degiseceksin.kuşun burnuna bak mavi diye gördüm eğer mavi ise %90 erkektir.Kızgınlık dönemine gelmis bir eş aldımı daha iyi olur . sahibi verdigine göre ilgisiz sende pek takmıyorsun al 1 tane eş mutlu mutlu yaşasınlar
  • Yemi suyu Var tabikide :D Değiştirdim altını şuan birde dişi alicam yanına 2-3 güne
  • quote:

Yemi suyu Var tabikide :D Değiştirdim altını şuan birde dişi alicam yanına 2-3 güne

Akrabam Muabbet Kuşu verdi ama ?
  • Ozaman benım kuş erkek :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

insallah kafeste suyu tam yemi vs vardır o kadarda akıl etmisindir. altınada kağıt koyacaksın .suyunu 2-3 günde bir altınıda 2-3 günde 1 degiseceksin.kuşun burnuna bak mavi diye gördüm eğer mavi ise %90 erkektir.Kızgınlık dönemine gelmis bir eş aldımı daha iyi olur . sahibi verdigine göre ilgisiz sende pek takmıyorsun al 1 tane eş mutlu mutlu yaşasınlar

Kağıt koymanızı tavsiye etmem.Kuş kağıtı yiyor.Onun yerine ızgara çeşidi altlıklar var onlardan tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.