Bildirim
Akrabalarım Adli Bilişim İçin Kullandıkları Makineyi Verdi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu devirde böyle akraba kalmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
De makine baya can çekişiyor, ssd takılacak, batarya değişecek, içinde olan sistemin klonunu alacam.
Termal bakımı yapılmamış 10 seneden fazla. Ancak çok sağlam makine baya iş görür.
Belki ramde takarım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paraya kavuştuğunu anladılar ondan herhalde zero bizi de görür ilerde yazlık alırsa çağırır aramızı iyi tutalım demişlerdir
Yok be hocam eğitimlere ağırlık vereceğim için al bu makineyi ne yaparsan yap dediler. Sağlam workstation.
Asusun en baba serilerinden.
Hdd'den verileri çekmem gerek.
1 Tane pil 815 tl, ssd 2500 tl civarı, ramleri 16 veya 32 yaparim muhtemelen. Windows 11 veya windows 10 ltsc çaktım mı on numara makine haline gelir.
Allahın japonu nasıl yaptıysa seneler geçmesine rağmen çok sağlam. Bu makinede zamanında az online oyun oynamadım 13 sene önce.
Vay be zaman ne kadar hızlı geçiyor. Şimdi ki makineler bu kadar kaliteli bile değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 6 Temmuz 2025; 22:50:18 >
İçinde olan pilleri de kontrol ederim söküp lamba falan yapılır hala sağlam birkaç hücre çıkarsa.
Etinden sütünden yararlanacağız.
İçinde yok yok. Tanesi 10k dolardan başlayan yazılımlar var.
Crack kullanmadan bunları kullanmayı öğrenmek inanılmaz kolaylık olacak.
Ösym’yi hacklersin artık😂
-
Makinenin bir güzelliği ise i7 cpu değişiyor. Pga soket.
Buna kryonaut sürdüm mü makine kendine gelir gibi birazda board temizliği ile ayağa kalkar.
Gerçekten aşık eder bu makine, tasarım olarak çok hoşuma gidiyor n53s serisi.
Gece adam akıllı uyutmadı, sistem dosyaları, disk onarımı yaptık baya. Makineye registry bakımı yaptık. Diski birleştirmek lazım.
Makine hala arada takılıyor. C diskini ağzına kadar doldurmuşlar.
Hdd bad sector dolu olduğundan yine göçtü.
Benim bundan diskte olan verileri klonlamam farz oldu.
Neyse makineye genel bakım yaptık, termal macun yenilendi, tozu alındı. Yeniden os kuruldu. Şimdilik iş görür hale geldi.
Programları içeren diske ayrı bir operasyon yapacağız. Uykusuz uykusuz uğraştırdı beni.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X